czyli 'niewiele pamiętam ale...' - The Macallan 15 y.o. Fine Oak
StachuK - Pią Lip 21, 2006 5:46 pm Temat postu: The Macallan 15 y.o. Fine Oak W poniedziałek wieczorem otworzyłem sobie flaszkę Macallana 15 y.o. Fine Oak
Nie wiem jak smakują Sherry Oaki ( do tej pory z single maltów piłem tylko
Glenfiddicha 18 Ancient Reserve ).Muszę powiedzieć ,że bardziej smakuje mi Macallan.
Nie potrafię wymieniać setek wyczuwanych smaków i posmaków.Na pewno
ma długi finisz ,czuć w nim owoce i czekoladę.Jeszcze rano szklanka nieumyta
po trunku pachniała pięknie -głównie nuty kakaowo-owocowe.
Rajmund - Czw Lip 27, 2006 11:26 am
Witaj w zacnym gronie,
Cieszymy sie, ze nowa duszyczka pojawila sie tutaj i przyniosla ze soba szanse rozruszania tego niemrawego towarzystwa
Jesli chodzi o Macallana, to najbardziej nam sie podobaly wisnie rosnace obok parkingu na terenie destylarni Przynajmniej jeszcze wczoraj tam byly Chyba, ze deszcz, ktory nas stamtad wygonil, zniszczyl te kruche drzewka
A tak w ogole, to bojkotujemy Macallana, bo na pytanie czy mozna robic zdjecia w pomieszczeniach destylarni kazali sobie zaplacic 5 milionow funtow ubezpieczenia...
Pozdrawiamy,
Zuzia i Rajmund
(z biblioteki publicznej w Dufftown)
Pawcio - Czw Sie 03, 2006 8:05 am
| Rajmund napisał/a: | Witaj w zacnym gronie,
Cieszymy sie, ze nowa duszyczka pojawila sie tutaj i przyniosla ze soba szanse rozruszania tego niemrawego towarzystwa
Jesli chodzi o Macallana, to najbardziej nam sie podobaly wisnie rosnace obok parkingu na terenie destylarni Przynajmniej jeszcze wczoraj tam byly Chyba, ze deszcz, ktory nas stamtad wygonil, zniszczyl te kruche drzewka
A tak w ogole, to bojkotujemy Macallana, bo na pytanie czy mozna robic zdjecia w pomieszczeniach destylarni kazali sobie zaplacic 5 milionow funtow ubezpieczenia...
Pozdrawiamy,
Zuzia i Rajmund
(z biblioteki publicznej w Dufftown) |
Kurna trzeba było wypisać czek;))
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 8:06 am ]
| StachuK napisał/a: | | Nie potrafię wymieniać setek wyczuwanych smaków i posmaków |
Primo witaj
Secundo , tych smakównie ma aż tyle , generalnie ważne czy jest pyszna;)
|
|
|