czyli best of coś-tam ;-) - LODOWA vs WHISKY
Wiktor - Śro Maj 30, 2007 6:29 pm Temat postu: LODOWA vs WHISKY Warto rzucić okiem..
...aż wstyd się przyznać, wolę Dębowe od Heinekena, nie mówiąc o Carlsbergu
Pawcio - Sob Cze 02, 2007 11:04 am Temat postu: Re: LODOWA vs WHISKY
| Wiktor napisał/a: | Warto rzucić okiem..
...aż wstyd się przyznać, wolę Dębowe od Heinekena, nie mówiąc o Carlsbergu |
a ja wolę swoje;))
mi sie podoba ten fragment | Cytat: | | Klientela whisky wykazuje dużo większe niż przeciętny polski konsument zainteresowanie sportem, książkami, muzyką i spędzaniem czasu poza domem |
ferros - Pon Cze 04, 2007 2:05 pm
| Cytat: | | Whisky to także trunek młodego pokolenia. Wśród jego amatorów dominują ludzie w młodszych przedziałach wiekowych: w wieku 18-24 lata jest ich 18%, podczas gdy grupa pijących Lodową w tym wieku liczy 6%. |
A mnie to zdziwiło, było nie było whisky nigdy mi się nie kojarzyło ze studentami
Choć z drugiej strony, sam się w tym przedziale mieszczę...
Wiktor - Pią Cze 22, 2007 8:06 am
Jednak wódka?...
Mefisto - Śro Lip 25, 2007 11:07 pm Temat postu: Interpretacja danych kłaniasię w tym artykule Kiedyś czytałem artykół o obawach moralnych niemieckich "uczonych", którzy zbadali, że wśród kobiet palących jest o ok. 2% mniejszy odsetek śmierci na skutek raka piersi w stosunku do kobiet nie palących. I to zacne profesorskie grono przez 2 lata trzymało wyniki tych badań w tajemnicy. Badania ujawnionodopiero po tym jak ktoś wpadł na pomysł żeby sprawdzić jaki % kobiet palących umiera na raka płuc w stosunku do kobiet nie palących.
Wyniki zamieszczonego tu artykułu jakoś bardzo nasuwają mi na myśl owych niemieckich "uczonuch"
Pozdrawiam a jakiś odnośnik do wspomnianego artykułu zamieszczę jak się wyśpię.
|
|
|