To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli aktualnie atakujemy... - Kto tego próbował?

Mistu - Pon Sie 22, 2011 9:01 am
Temat postu: Kto tego próbował?
Pokazały się pierwsze wypociny Kilchomana, ktoś próbował?

Kilchoman 3 Years Old Spring
Kilchoman 3 Years Old Summer
Kilchoman 3 Years Old Winter
Kilchoman New Spirit 2 Years

Cena za butle w necie 259zl, ostatnia 199zł + koszta przesyłki, mozna by rozlozyc ja na sample jak jest ktos chetny

Wojtek - Pon Sie 22, 2011 10:12 am

Towarzysze! To prowokacja! :)

Tych konkretnie Kilchomanów nie próbowałem, ale jakiegoś młodziaka rozpiliśmy w Szkocji i był daleki od pyszności.

Mistu - Pon Sie 22, 2011 11:55 am

Wszystko przez Wiktorka, któremu zamarzył się urlop ( wypoczywaj miło swoja drogą). Skąd, jak wszystko jedno, nie próbowałem, a chętnie spróbuję. Kiedyś miałem ochote na destylat ale Wiktor umięjetnie mi odradził, że może być podły. Podejrzewam, że może być z Kilchoman różnie, ale w końcu coś nowego, mus skosztować, choćby nie powalał na kolana :mrgreen:
Wojciech - Pon Sie 22, 2011 4:58 pm

Lepiej poczekaj przynajmniej z 5 lat. Trzy lata temu był podły, w ubiegłym roku był nadal podły. Szkoda całkiem sporych pieniędzy. Może kiedyś Kilchoman będzie niezły, ale na razie, moim zdaniem, to najlepiej im zupa w destylarnianej restauracji wychodzi :mrgreen:
David - Pon Sie 22, 2011 10:45 pm

Z tego co pamiętam, to świeży destylat HP bił na głowę 3-letnią Kilchoman i nie pomógł jej nawet uroczy widok na port i zatokę w Kirkwall :wink:
mik_us - Wto Sie 23, 2011 8:27 am
Temat postu: Re: Kto tego próbował?
Mistu napisał/a:
Pokazały się pierwsze wypociny Kilchomana, ktoś próbował?

Kilchoman 3 Years Old Spring
Kilchoman 3 Years Old Summer
Kilchoman 3 Years Old Winter
Kilchoman New Spirit 2 Years

Cena za butle w necie 259zl, ostatnia 199zł + koszta przesyłki, mozna by rozlozyc ja na sample jak jest ktos chetny

Spring polecam http://whisky-blog.pl/?p=2822 bardzo mnie zaskoczyła poprawą jakości, jeżeli jednak nie próbowałeś innych do tej pory to bym się wstrzymał z wydawaniem pieniędzy.

Mistu - Wto Sie 23, 2011 8:37 am
Temat postu: Re: Kto tego próbował?
Nie widzę przeciwskazań, ale chętnych brak.