czyli best of coś-tam ;-) - Musze się pochwalić , bo mnie duma ojcowska rozpiera...
Pawcio - Pią Lis 04, 2011 6:44 pm Temat postu: Musze się pochwalić , bo mnie duma ojcowska rozpiera... http://www.pzkosz.pl/aktu...ab-szkoleniowy/
| Cytat: | Zarząd Polskiego Związku Koszykówki zatwierdził sztab szkoleniowy reprezentacji Polski rocznika 1996, która już 10. listopada rozpocznie przygotowania do przyszłorocznych mistrzostw Europy do lat 16.
Pierwszym trenerem kadry do lat 16 został Arkadiusz Miłoszewski, który na codzień prowadzi II-ligową AZS Politechnikę Warszawską. Pomagać będą mu w roli asystentów: Przemysław Szurek z PBG Junior Basket Poznań oraz Bartłomiej Przelazły z MKS MOS Pruszków.
Trenerzy na podstawie campu centralnego, który odbył się w lipcu w Zielonej Górze wyselekcjonowali 21-osobową szeroką kadrę, która będzie uczestniczyć w przygotowaniach do mistrzostw Europy 2011.
Szeroka kadra:
Kamil Zywert (Politechnika Warszawa), Igor Wadowski (Ochota Warszawa), Jakub Nizioł (Śląsk Wrocław), Marek Zywert (Politechnika Warszawa), Artur Włodarczk (Wisła Kraków), Wojciech Jakubiak (Czarni Słupsk), Piotr Łucka (ŁKS Łódź), Mateusz Fanslau (Novum Bydgoszcz), Adam Kadej (Żak Koszalin), Maciej Piszczek (GTK Gliwice), Grzegorz Kulka (Polonia Warszawa), Mateusz Stawiak (Truso Elbląg), Mateusz Fatz (Astoria Bydgoszcz), Filip Pruefer (PBG Junior Basket), Marcin Skorek (Śląsk Wrocław), Daniel Kolankowski (WKK Wrocław).
Zawodnicy rezerwowi:
Wojciech Cygal (WKK Wrocław), Wojciech Majchrzak (Politechnika Warszawa), Maciej Bojanowski (Żubry Białystok), Maciej Muskała (Turów Zgorzelec), Szymon Szymański (Politechnika Warszawa).
Pierwszym etapem przygotowań będzie zgrupowanie w dniach 10-13. listopada w Warce. Pomiędzy Świętami Bożego Narodzenia a Nowym Rokiem reprezentacja weźmie udział w Turnieju Nadziei Olimpijskich, który odbędzie się w Szczyrku. Rywalami Polaków będą: Węgrzy, Słowacy i Czesi. |
jeden z nich to mój )
rosomak - Pią Lis 04, 2011 7:23 pm
Gratulacje
Mistu - Pią Lis 04, 2011 7:47 pm
Uwielbiam tą grę, sam dość zaawansowanie bawiłem się w to kiedyś. Gratulacje Pawcio
Wojciech - Pią Lis 04, 2011 8:03 pm
Super !!! Cieszę się
Wiktor - Pią Lis 04, 2011 9:16 pm
no no! wszystko zgodnie z planem
...i Pawciu to nasz, nie chwaląc go, sprawił
rosomak - Pią Lis 04, 2011 9:18 pm
| Wiktor napisał/a: | | ..i Pawciu to nasz, nie chwaląc go, sprawił |
Znaczy, ze picie dobrych maltow wplywa na dobre potomstwo? Pawciu wytlumacz!
oscarez - Pią Lis 04, 2011 9:20 pm
| Wiktor napisał/a: | | ..i Pawciu to nasz, nie chwaląc go, sprawił |
i to nie bez dozy przyjemnosci
Czarek - Pią Lis 04, 2011 9:57 pm
| oscarez napisał/a: | | i to nie bez dozy przyjemnosci |
szeroko rozumianej, oczywiście
gratulacje,
a tom przecie widział onego draba w akcji,
onegdaj, kiedym to między warszawiakami w poznaniu Pawłowe Inchgowery od Pawcia odbierał, hej
maro - Pią Lis 04, 2011 10:21 pm
gratuluję
Pawcio - Sob Lis 05, 2011 8:24 am
Czarku wtedy w Poznaniu grał starszy )
Co do wpływu maltów na poczecie ... to niestety zacząłem je spożywać kilka lat po poczęciu tego potomka ,wiec musiałbym mocno nagiąć fakty;0))
Za gratulacje bardzo dziękuje , wiem że to troche dziecinne z mojej strony tak się chwalić ale nie mogłem sie powstrzymać..
Rajmund - Sob Lis 05, 2011 9:11 am
No, no... Mnie coś ostatnim razem kusiło żeby go o autograf poprosić. Tak na wszelki wypadek
Gratulacje dla Pawcia, pozdrowienia dla Potomka
Czarek - Sob Lis 05, 2011 12:43 pm
| Pawcio napisał/a: | | nie mogłem sie powstrzymać |
ja jestem za
oscarez - Sob Lis 05, 2011 6:02 pm
| Pawcio napisał/a: | | nie mogłem sie powstrzymać.. |
oj tam, oj tam
Tad - Sob Lis 05, 2011 11:39 pm
Duuuuża rzecz! Wspaniała wiadomość - zwłaszcza, że w jednej z dwóch takich prawdziwych dyscyplin sportowych.
Wielkie gratulacje. No i już wiemy kto będzie załatwiał bilety na mecze reprezentacji .
Mateo - Sob Lis 05, 2011 11:46 pm
| Tad napisał/a: | | zwłaszcza, że w jednej z dwóch takich prawdziwych dyscyplin sportowych. |
Jaka jest ta druga "prawdziwa" ?
|
|
|