czyli best of coś-tam ;-) - takie tam ...pierdu pierdu..
Pawcio - Pią Lis 11, 2011 10:34 am Temat postu: takie tam ...pierdu pierdu.. http://www.ckm.pl/lifesty...gli,73,1,a.html
Wiktor - Pią Lis 11, 2011 11:57 am
bogata w smaku i wytrawnie łagodna
He, he, he.
Mistu - Pią Lis 11, 2011 1:33 pm
Powinni jednak zakończyć ranking na tym Glenie , a najlepiej na tytule.
oscarez - Pią Lis 11, 2011 5:35 pm
GLENFIDDICH 12 YO 0,7 l/157 zł
Na początek testu 12—letni singiel z regionu Speyside. Najpopularniejsza single malt na świecie raczej nie rozczarowuje — smakuję aromatyczną 40—procentówkę i chciałbym na niej zakończyć test. Ale jestem w pracy i muszę pić dalej!
---niestety -pozal sie Boze-degustator nie zakonczyl..
GLENKINCHIE 14 YO 0,7 l/235 zł
Wydestylowana w 1992 r., rozlana w 2006, ma 40 koni mocy i jest najwspanialszą rzeczą, która kiedykolwiek powstała na nizinie Lowlands.
tutaj popisal sie swoja rozlegla wiedza w temacie
Już po pierwszej szklaneczce zapada w pamięć, jak pierwsza w życiu dziwka portowa marynarzowi
To tak, jakby być w łóżku jednocześnie z drobną blondyneczką i biuściastą szatynką.
Torf, sól morska i jod — one czynią tę whisky zbyt brutalną dla większości ludzi. Ale prawdziwy facet przy niej poczuje się jeszcze bardziej męski.
a tu chyba dowod ze to test zamowiony przez ktorys z burdeli.
Pawloff - Pią Lis 11, 2011 5:41 pm
GLENFIDDICH 12 YO 0,7 l/157 zł
Wydać tyle za podstawkę fiddicha... Gdzie on to kupował, na stacji benzynowej???
No chyba, że redakcja stawiała...
albo sponsor artykułu.
Pawcio - Sob Lis 12, 2011 12:03 am
mnie bardziej martwi to
| Cytat: | W sam raz na wieczór z tomikiem szkockiego poety Roberta Burnsa. W oryginale!
|
czy to znaczy że w gaelic , kurna to kaplica...
Mc duffa mam ale skąd wezme te wiersze??
Pocieszny_PCS - Sob Lis 12, 2011 12:27 am
Ale i tak najlepsza jest ta ankieta, z czym lubisz...
I co tutaj wybrać?
Wybaczcie, ale musiałem w coś kliknąć żeby zobaczyć wynik.
Załączam obrazek na wszelki wypadek żebyście nie musieli tego robić
ps. jakoś nikt nie zauważył bardzo atrakcyjnej ceny za Taliskera DE (załączam obrazek jakby zdązyli zamienić)
bartoszek - Sob Lis 12, 2011 8:29 am
Ile bym dał żeby móc tak pięknie pisać o whisky...
Wojciech - Sob Lis 12, 2011 3:23 pm
A przede wszystkim, aby płacili za to co tek pięknie napiszesz, na temat, czy też nie
David - Pon Lis 14, 2011 10:36 am
THE BALVENIE 17 YO NEW WOOD 0,7 l/240 zł
Kolej na limitowaną edycję 40—procentowej single malt: whisky dojrzewała 17 lat w jednej z 79 dębowych beczek. Zdecydowanie owocowa, bogata w smaku i wytrawnie łagodna. Mój nos i kubki smakowe podnieciły się jak informatyk na widok myszki
i rozgryzł sekret balvenie, że mają aż 79 dębowych beczek!
Wiktor - Pon Lis 14, 2011 11:27 am
co za polot w opisie...
|
|
|