czyli best of coś-tam ;-) - Marsjanski SM
rosomak - Wto Sty 24, 2012 9:28 am Temat postu: Marsjanski SM http://biznes.onet.pl/but...1,analizy-detal
Wojciech - Wto Sty 24, 2012 4:42 pm
Chętnie bym tego spróbował, ale cena jednak z innej galaktyki
Ale za to komentarze pod artykułem to prosto spod budki z piwem czy tylko idioci piszą w sieci Choć może obraziłem idiotów
rosomak - Wto Sty 24, 2012 6:54 pm
Komentarze na takim poziomie jak to zazwyczaj ma miejsce na duzych portalach, ale sam tekst - sugerujacy, ze butelka whisky niebawem bedzie kosztowala dziesiatki czy setki tysiecy euro tylko dlatego, ze jakis balwan kupil starego Dalmora w eleganckiej butelce.... Przyklady podaja delikatnie mowiac dosc skrajne.
Wiktor - Wto Sty 24, 2012 8:18 pm
Cui bono...
mik_us - Śro Sty 25, 2012 8:49 am
Do wyhaczenia jest kilkudziesięcioletni (po pięćdziesiątce) Glenfarclas za 2500 funtów.
Jak by byli chętni to zorganizuję odbiór w Wa-wie.
Wiktor - Śro Sty 25, 2012 10:14 am
Już kupiłem dwa - w tym jeden na aukcji za ponad 4000 funtów, przez pośrednika z Bejrutu. Więcej nie zdążyłem...
Zapewniono mnie, że to wyborna inwestycja. Za rok zgarnę po 100 tys. za każdy egzemplarz i lecę na Marsa
rosomak - Śro Sty 25, 2012 10:27 am
| Wiktor napisał/a: | | Już kupiłem dwa - w tym jeden na aukcji za ponad 4000 funtów |
Eee tam - sfrajerowales - mi sie udalo dostac trzy sztuki za 6000 sztuka.
P.S. Wlasnie sie dowiedzialem, ze w barze w kasynie w Monte Carlo jest do dostania jeszcze jedna butelka za 12 tys. W komplecie tumbler i wykwintna piersiowka z oryginalna cyrkonia. Chetnym radze sie pospieszyc....
Wojciech - Śro Sty 25, 2012 5:39 pm
Tomek, rozumiem że skoro masz aż 3 sztuki to będziesz dobrym kolegą, jeden rozsamplujesz i prześlesz dobrym kolegom, oczywiście gratis
Na pozostałych dwóch tak zarobisz, że .... cały Szczecin Twój
rosomak - Śro Sty 25, 2012 6:06 pm
| Wojciech napisał/a: | | rozumiem że skoro masz aż 3 sztuki Laughing to będziesz dobrym kolegą, jeden rozsamplujesz i prześlesz dobrym kolegom, oczywiście gratis |
Oczywiscie, ze tak! Na jutro mam zabukowany lot do Nicei - stamtad do Monako wiec w weekend rozsampluje Wam za friko te flaszke z kasyna. Pierwszych dwoch chetnych dostanie w kolejnosci: prestizowy tumbler i piersiowke z oryginalna cyrkonia. Trzecia zas osoba - nagrode pocieszenia - miniaturka Glenfarclas 105. Producent zapewnia, ze smak jest nie do odroznienia!
|
|
|