To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli 'dlaczego napisałem whisky dwa razy?' - Balvenie 40yo

Anonymous - Nie Sie 12, 2012 5:32 am
Temat postu: Balvenie 40yo
Gdyby ktoś był zainteresowany to na lotnisku w Wawie jest jedna butelka. Dostępna za jedyne 15000 lub 16000 tysięcy w zależności od lotu.

;)

Ciekawe czy to wyróżnienie, że do nas w ogóle trafiła.

MarcinK - Nie Sie 12, 2012 10:16 am

Chyba Nas na sampling namawiaja :wink:
Pocieszny_PCS - Pon Sie 13, 2012 2:43 pm

A cos ciekawego w bardziej przystepnej cenie jest na Okeciu??
Swoja droga moglibysmy bardziej liznac temat Global Travel Retail bo ostatnio jest tego coraz wiecej.

MarcinK - Pon Sie 13, 2012 3:37 pm

Nie sprawdziłem osobiście, ale mam dziwne przeczucie ze więcej nie będzie znaczyło lepiej. Nie sądzę żeby na strefy wolnocłowe trafiały perełki.... ale możliwe ze się mylę.
Pocieszny_PCS - Pon Sie 13, 2012 6:24 pm

Znajda sie i bardzo konkretne whisky (niestety ceny tez sa konkretne): dalmore constellation, starsze rocznikowe glen garioch i highland park, lag 21, bowmore 83

Ja mialem na mysli moze nie perelki ale mysle ze dosc solidne whisky: laphroaig PX, bowmore 100 degree proof i ten drugi, i mlodsze rocznikowe glen garioch. Mozna by bylo zrobic jakis maly sampling pod znakiem GTR i zobaczyc co to warte.

Anonymous - Pon Sie 13, 2012 7:21 pm

jak na mój gust to w Wawie nic ciekawego nie ma. Jak będę wracał to zobaczę w Moskwie, ale też się nie spodziewam cudow. Fajne edycje są chyba na zachodnich / brytyjskich i może niemieckich lotniskach.