BOW must go on... - Może nowy dział?
Gudlas - Nie Gru 23, 2012 3:27 pm Temat postu: Może nowy dział? Witam!
Przed przystąpieniem do propozycji mile są widziane pozytywne jak i negatywne oceny mojej propozycji
A mianowicie mam na myśli stworzenie nowego działu, w którym każdy temat nosił by się nazwą użytkownika forum. W każdym z takich tematów ów użytkownik pierwszy post edytował by co jakiś czas wypisując coraz to nowsze malty w swojej kolekcji a posty kolejne były by to poszczególne opisy danego malta w dość ciekawy sposób.
Pomysł ten wyniosłem z innego forum o tematyce tenisowej każdy wypisywał tam kolekcję swoich rakiet i pod spodem pisał, np jeśli był to Dunlop Rapid to pisał post jak się on sprawuje i dawał najzwyklejszą recenzję. Nie zagłębiałem się w forum ale z grubsza nie widziałem aby takie coś widniało na tej stronce. Widziałem już tasting notes każdej z whisky ale mozna by to było zrobić w wyżej opisanej postaci.
Co o tym myślicie? Może macie własne pomysły Jak już pisałem krytyka mile widziana
Pozdrawiam, Michał
Anonymous - Czw Sty 10, 2013 10:49 pm
To nie jest zły pomysł - tylko tych whisky będzie pewnie zdecydowanie wiecej niż rakiet na tamtym forum:)
Anonymous - Czw Sty 10, 2013 10:59 pm
chłopaki, jak chcecie to zakładajcie nowy temat na początek, aktualizujcie, ... obiecuję póki co być wiernym czytelnikiem
Adam Hochul - Pią Sty 11, 2013 4:32 pm
Jestem przeciw - bo dzis generalnie jestem przeciw nowym pomyslom. Nie wiecie czemu to spytajcie mojego szefa.
oscarez - Pią Sty 11, 2013 6:24 pm
| Adam Hochul napisał/a: | | Nie wiecie czemu to spytajcie mojego szefa. |
no biegnę w te pędy...
Wiktor - Pią Sty 11, 2013 6:29 pm
Pędy... kłącza... fakty...
(cytując klasyka)
oscarez - Pią Sty 11, 2013 8:27 pm
nie w tę Pędy Wiktor biegnę
Adam Hochul - Pon Sty 14, 2013 12:10 pm
| Wiktor napisał/a: | Pędy... kłącza... fakty...
(cytując klasyka) |
Nie wiedzialem ze Wiktora tak dobrze zart sie trzyma
pawelwasinski - Wto Mar 05, 2013 2:31 pm
[ Dodano: Wto Mar 05, 2013 2:31 pm ]
:):):)
Czarek - Wto Mar 05, 2013 5:11 pm
[ Dodano: Wto Mar 05, 2013 5:12 pm ]
| pawelwasinski napisał/a: | :)
[ Dodano: Wto Mar 05, 2013 2:31 pm ]
:):):) |
Co to cyrk, ani be ani me, jeno się śmieje taki,
przywitaj się chociaż,:wink:
Neptune - Wto Mar 05, 2013 10:12 pm
Moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Sam chętnie uczestniczyłbym w czymś takim
oscarez - Wto Mar 05, 2013 10:44 pm
| Neptune napisał/a: | | Moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Sam chętnie uczestniczyłbym w czymś takim |
to co Ci stoi na przeszkodzie. Uczestnicz.
|
|
|