To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli spróbuj zanim będzie za późno... - Sample dla początkujących

Tomek1 - Wto Kwi 02, 2013 3:10 pm
Temat postu: Sample dla początkujących
Witam,
Z tego co zauważyłem jest na forum trochę osób, które podobnie jak ja są początkujące w temacie. Koledzy proponują już poważne flaszki jak i ceny za nie. Jako, że mam sporo do nadrobienia, poszukuję 2-3 osób, z którymi kupowalibyśmy na początek podstawowe wersje różnych rodzajów whisky. Raz na jakiś czas jestem w Słubicach lub w Kostrzynie, gdzie ceny są dość konkurencyjne http://bestofwhisky.pl/fo...ghlight=ubice), lub w Niemczech, więc mógłbym kupować i rozsamplowywać butelki.

Zainteresowanych proszę o info na priva.

Pocieszny_PCS - Wto Kwi 02, 2013 3:20 pm

Ja bym sugerował się trochę jeszcze wczytać w forum, bo niepotrzebnie powielasz tematy.
Jeżeli szukasz chętnych do wspólnego rozbicia butelek to będzie to sampling, zapraszam do odpowiedniego działu
Jeżeli już masz te sample i chcesz się podzielić to zapraszam to wątku "Giełda.."

Amen.

Tomek1 - Wto Kwi 02, 2013 6:31 pm

Ok. Jeśli powieliłem to sorry. Niechciałem zaśmiecać, ale to takie 2 w 1, których nigdzie nie znalazłem. Forum jest bardzo obszerne i może jeszcze do tego nie doszedłem.
oscarez - Wto Kwi 02, 2013 9:25 pm

"nie dojście" do podstawowych kwestii na tym forum może zaboleć. Później jakieś pretensje i zarzuty... po co to komu wszystko :twisted:
Tomek1 - Wto Kwi 02, 2013 11:14 pm

Czasem jak cel jest właściwy to boleć musi. Po zakupie 6 flaszek w marcu źródełko wyschło i trzeba szybko szukać nowych rozwiązań...
Adamski - Wto Kwi 02, 2013 11:27 pm

Kupuj sample od kolegów z forum, ja tak już nabyłem ok. 15 "setek" do przetestowania a jak widzisz krótko tu jestem :)