To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli best of coś-tam ;-) - 7000 GBP

Wiktor - Pią Lut 28, 2014 3:46 pm
Temat postu: 7000 GBP
I tak oto, moi drodzy, reagując na dramatyczny apel pewnego niezależnego krytyka whisky, przedstawiamy Wam najświeższą ankietę pt. "dylematy i trudne wybory".
Dziś każdy może bezkarnie ;) odpowiedzieć w zgodzie z własnym sumieniem. A win-win situation! ;)

Pocieszny_PCS - Pią Lut 28, 2014 4:08 pm

Kupiłbym 30 Ardbegów Mor, to by musiało ładnie wyglądać. Albo nie, po namyślę myślę że lepsze by było 2000 worków cementu.
Pawloff - Pią Lut 28, 2014 8:11 pm

Pytania są tendencyjne, oczywiście że dozbieram jeszcze trochę GBP i kupię jedną PE Diageo SR 2015!
oscarez - Pią Lut 28, 2014 10:50 pm

Pawloff napisał/a:
Pytania są tendencyjne, oczywiście że dozbieram jeszcze trochę GBP i kupię jedną PE Diageo SR 2015!

a przynajmniej sampla jak nie starczy.

morgan - Pią Lut 28, 2014 11:31 pm

fajnie sobie pomarzyć :) ciekawe jak ludziska pójdą, w ilość czy jakość :)
oscarez - Sob Mar 01, 2014 7:57 am

Przecież w jakość! Piszemy ze jak butelka przekroczy 50tys funtów to wchodzimy w sample po nieco ponad 7.
Rajmund - Nie Mar 02, 2014 12:58 pm

Jak już powiedziano, pytanie (i odpowiedzi) są tendencyjne. Dlaczego 30-letnia Brora, a nie, na przykład, Chivas Regal? Dlaczego wczasy w Egipcie, a nie w Chorwacji? Dlaczego wódka, a nie patykiem pisane? Dlaczego?...

Chciałbym wziąć udział w ankiecie, ale wśród odpowiedzi nie znajduję takiej, która by mi odpowiadała.

Cały ten BOW to jakaś ściema, klika i kumoterstwo... ;-)

Wiktor - Nie Mar 02, 2014 1:18 pm

UKŁAD. ;)
Anonymous - Nie Mar 02, 2014 7:54 pm

Ogólnie rozmarzyłem się trochę czytając przedstawioną sytuację... 8)
mEjdej - Śro Mar 05, 2014 8:38 am

A ma ktoś pożyczyć 7000GBP? :D 8)
Trzymajtusię i - Śro Mar 05, 2014 7:18 pm

mEjdej napisał/a:
A ma ktoś pożyczyć 7000GBP? :D 8)
, ale ja pana nie znam, właśnie dlatego chciałem pożyczyć.
Wiktor - Nie Mar 09, 2014 6:27 pm

W związku z opublikowaniem wyników ankiety, pojawia się pytanie dodatkowe: kim są owe trzy osoby, które od whisky wolą wódkę na jachcie... i co tutaj robią? :lol: ;)
JacekBee - Nie Mar 09, 2014 8:16 pm

Jestem zbulwersowany, że nikt nie skusił się na tę Brorę 40YO. Panowie, taka okazja, co jest? :wink:

A tak poważnie, to dziwi mnie, że aż 2 osoby chciałyby kupić 10 wcześniejszych oficjalnych Bror, a tylko jedna sample. Ja nad tą opcją z samplami zastanawiałem się całkiem poważnie i "kilkadziesiąt dobrze rokujących butelek" przeważyło nieznacznie.

Adam Hochul - Pon Mar 17, 2014 3:12 pm

A mnie ciekawi jakie to pojazdy 3 letnie z malym przebiegiem mieliscie na mysli ktore by sie miescily w cenie 7,000 GBP
Wiktor - Pon Mar 17, 2014 4:07 pm

To prowokacja! ;)
PS. Adamie na szkockie i nie tylko ;) bezdroża poleciłbym Ci ten oto doskonały pojazd, zwany Królem Dakaru, choć ja zadowoliłbym się nawet takim bądź takim. Oczywiście - gdybym nie kupił tej Brory, na którą nikt z Was się nie skusił. Miałbym ją wyłącznie ja... A możliwość pochwalenia się tym warta jest przecież każdej ceny... :lol: