czyli best of coś-tam ;-) - No dobra ,zmądrzałem
tufta - Nie Cze 21, 2015 5:48 pm Temat postu: No dobra ,zmądrzałem Dziekuję za ostrzeżenie bo bym się nie opamiętał.
Założyłem konto na whiskybase i chciałem założyć tam swoją kolekcję whisky a nie wiem jak to zrobić.Nie znam angielskiego a tłumaczenie strony jest takie sobie. Edytowałem kolekcję i nie wiem co dalej mam robić. Jak mam zapisać moją pierwszą butelkę whisky do kolekcji?Kto mi pomoże,proszę. Ma tam ktoś swoje konto?
Z góry dziekuję za jakąkolwiek pomoc.
PS.Poradziłem sobie.Wystarczyło wpisać daną butelkę i zaznaczyć dodaj do kolekcji.Przy okazaji dowiedziałem się ,że dałem 6 euro mniej za nią niż wynosi jej średnia cena. Jakbym był żydem to rodzice byliby ze mnie dumni
Te ich noty są adekwatne do jakości whishy? Od jakiej noty można powiedzieć ,że whishy jest dobra.? Mój glenfiddich ma ocenę 84,z kawałkiem. To żle,średnio czy dobrze?
[ Dodano: Wto Cze 23, 2015 6:02 am ]
Najgorszy berbeluch ma notę 36 a najlepszy 98. Średnia wychodzi 67 czyli moja butelczyna z oceną 84 należy raczej do dobrych whisky.Czysta matematyka,po co ja się pytam jak jestem wystarczająco mądry aby sobie sam odpowiedzieć.
PawelWojcik - Wto Cze 23, 2015 8:18 am
nie. skala ocen na WB nie jest liniowa.
edit: > przeczytaj to
Wiktor - Wto Cze 23, 2015 8:21 am
| Cytat: | | No dobra ,zmądrzałem |
Oj, nie bardzo.
|
|
|