To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli giełda whisky dla początkujących - GAME OF THRONES WHISKY COLLECTION

Emerx_gb - Czw Kwi 04, 2019 3:13 pm
Temat postu: GAME OF THRONES WHISKY COLLECTION
Witam,
mam do zaoferowania niepełną kolekcję whisky sygnowaną słynnym serialem Gra o Tron. W całej kolekcji brakuje jedynie Cardhu Gold Reserve Single Malt.

Cena: 3000zł

Preferowany odbiór osobisty w Poznaniu.
Osoby zainteresowane proszę na prv z propozycją ceny

Tomek1 - Czw Kwi 04, 2019 3:48 pm

W końcu....
JacekBee - Czw Kwi 04, 2019 3:54 pm

bartoszek - Czw Kwi 04, 2019 4:04 pm

No i w końcu się chłopaki doczekaliście.. na pewno już tam od dawna nóżkami przebieraliście z niecierpliwością :mrgreen:
MarcinK - Czw Kwi 04, 2019 4:10 pm

Bartoszku, clajem wzgardziles... 😂
bartoszek - Czw Kwi 04, 2019 4:37 pm

Przyznaję się Marcinie bez bicia.. wzgardziłem, ale wiesz jakie mam zdanie o całej tej serii butelek :???:
Wiktor - Czw Kwi 04, 2019 8:03 pm

loom - Pią Kwi 05, 2019 8:55 am

Ja też tylko perłą Dalwhinnie z tej serii nie wzgardzam ;) .
BTW pomysł jest kapitalny. Znam przynajmniej 2 osoby, co whisky pijają od święta albo w ogóle, a sobie kupili zestaw bo lubią smoki, dziewice i spoconych karzełków z tego serialu. Tak w ogóle ktoś pił coś z tych wydań?

JacekBee - Pią Kwi 05, 2019 1:58 pm

Piłem Lagavulin, Cardhu i Obana.

Laga i Cardhu bardzo słabe.

Oban całkiem niezły i nawet rozważałem zakup przez krótką chwilę. Ale jednak, bez przesady :wink:

loom - Sob Kwi 06, 2019 9:28 am

Ja po dizajnie flaszki wiedziałem, że Oban najlepszy będzie. Pinda z ezoTV mi mówiła, że to czarna, iście diabelska whisky i ona będzie najgorsza i żeby unikać ;) . Wsiowa baba.
Kupię se zatem Oban i Dalwhinnie. :twisted:

rosomak - Sob Kwi 06, 2019 10:34 am

JacekBee napisał/a:
Ale jednak, bez przesady

No jak to Jacku - masz jakas opinie, a nie sprawdziles kazdej z tych flaszek? Przeciez trzeba sprobowac kazdej zeby cokolwiek powiedziec. Przeciez to moga byc wypasy na miare Bruichladdich! Na pewno producent wiedzial co robi i nie ma co wysmiewac jakiegos serialu czy ksiazki!