To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli lustra precz! - Lagavulin 16yo

purgalm - Pią Lip 18, 2008 1:55 pm
Temat postu: Lagavulin 16yo
Witam,
Dostałem zlecenie od taty, żeby kupić mu gdzieś butelkę Lagavulin 16yo. Jestem kompletnie nowy w tym temacie i nie wiem gdzie to można zamówić. Znalazłem w jakimś angielskim sklepie za 50GBP razem z wysyłką. W Polsce widziałem w kilku punktach, ale drożej.
Możecie polecić jakieś slkepy polskie/zagraniczne?

Michal - Pią Lip 18, 2008 2:30 pm

Jeżeli zamówienie od ojca wiąże się z twoim powrotem do Polski to nie kombinuj z kupowanie w sklepach na mieście tylko spokojnie poczekaj do przyjazdu na lotnisko i kup właśnie tam - myślę, że powinna być dostępna w każdym lotniskowym sklepie oferującym alkohol. Dzięki takiemu rozwiązaniu nie będziesz stresował się w samolocie, czy z twoim bagażem w którym jest butelka za tyle kasy obchodzą się w należyty sposób. Buteleczka będzie sobie spokojnie leciała nad głową w bagażu podręcznym. :)
purgalm - Pią Lip 18, 2008 2:46 pm

Widzę, że zaszło drobne nieporozumienie ;) Ja jestem w Polsce i ten sklep znalazłem przez internet :)
Wiktor - Pią Lip 18, 2008 4:33 pm

W Polsce cena byłaby podobna. W razie zainteresowania, priv :)
Maciejf - Pią Lip 18, 2008 4:51 pm

Gdybys był z łodzi(lub okolicy)to zapraszam na Traugutta 5 zalatwimy jakis rabacik :wink:
Mistu - Śro Lip 23, 2008 6:47 pm

Ciekaw jestem tego rabaciku :roll:
Maciejf - Pon Sie 04, 2008 1:36 pm

Mistu napisał/a:
Ciekaw jestem tego rabaciku :roll:

kilka % napewno mozna urwac, ciezko sie spodziewac 15% rabatu jesli pierwszy raz sie wchodzi do sklepu,prawdasz? :roll: