czyli lustra precz! - Spotkanie wiosenne czas planowac!
oscarez - Nie Sty 31, 2010 8:00 pm Temat postu: Spotkanie wiosenne czas planowac! Drodzy Panowie i Panie. Po krotkiej rozmowie z Wiktorem doszlismy do wniosku, ze spotkanie Wiosenne czas planowac bo wcale tak znowu duzo czasu nie ma. Propozycja padla na weekend 27-28 marca, miejsce do dogrania. Wprawdzie niesmialo zaproponowalem Krakow ale Wiktor stwierdzil, ze lepiej gdzies blizej
czekamy wiec na propozycje miejscowo/organizacyjne oraz wogole na wyrazenie opinii o terminie. Jesli nikt nie podejmie sie realizacji to mysle ze ekipa Krakowska nie zawiedzie ale wtedy zapraszamy do pieknego, wiosennego...Krakowa
zapraszam wiec do komentarzy, byle konstruktywnych bo sie nam whisky starzeje
Anonymous - Nie Sty 31, 2010 8:27 pm
Warsiawka byłaby optymalna:))))
Wiktor - Nie Sty 31, 2010 8:55 pm
Planować zawczasu nie zawadzi JG, Wawa, obie opcje dobre.
In
windham hell - Nie Sty 31, 2010 9:34 pm
a może w kwietniu lub początek maja zawsze to troche cieplej bedzie
oscarez - Nie Sty 31, 2010 9:40 pm
u mnie poczatek maja odpada niestety. zreszta windhamie nigdy nie wiesz kiedy cieplo, a kiedy nie. ups. przepraszam za antysemityzm
a na serio, temat daty jest otwarty wiec czekamy na "oferty" pozostalych. wez jednak pod uwage ze w kwietniu swieta troche zajma...
windham hell - Nie Sty 31, 2010 9:49 pm
nie spoko urodziłem sie w Berlinie a dziadek był rosjaninem
a może uda sie jakoś to w
kwiecień wcisnąc ,a zreszta zobaczymy co reszta o tym mysli
rosomak - Pon Lut 01, 2010 9:03 am
Swieta chyba 7 wiec jest troche miejsca, pogoda faktycznie nigdy nie pewna, ale w marcu wyjatkowo kaprysna.
David - Pon Lut 01, 2010 10:39 am
też mi się wydaje, że kwiecien byłby lepszy
| oscarez napisał/a: | | Wprawdzie niesmialo zaproponowalem Krakow ale Wiktor stwierdził, ze lepiej gdzies blizej |
to znaczy gdzie? w Karpaczu
oscarez - Pon Lut 01, 2010 10:51 am
| David napisał/a: | | to znaczy gdzie? w Karpaczu |
a wiesz, ze padla nazwa tej miejscowosci...
czym bardziej atrakcyjna miejscowosc tym wieksze prawdopodobienstwo, ze znowu zwale sie z cala moja rodzinka
David - Pon Lut 01, 2010 2:32 pm
że niby Karpacz jest atrakcyjny?
Wiktor - Pon Lut 01, 2010 6:32 pm
w Kowarach
mniejsza o miejsce na razie, czy ktokolwiek poza Oskarem skłonny będzie solidnie przyłożyć ręki do organizacji? jest-li-taki-ktoś?
Rajmund - Pon Lut 01, 2010 7:09 pm
Hmmm... Jeśli chodzi o fajne miejsce, i to niedaleko, to Szczawno Zdrój wydaje się OK. A co do terminu, to też jestem za tym żeby w miarę możliwości odbyło się to bliżej wiosny niż zimy. Jakiś kwiecień może...?
Pozdrawiam,
Rajmund
David - Pon Lut 01, 2010 7:28 pm
| Rajmund napisał/a: | | Hmmm... Jeśli chodzi o fajne miejsce, i to niedaleko, to Szczawno Zdrój wydaje się OK. |
mozna by wyskoczyć na jakieś czeskie papu
Rajmund - Pon Lut 01, 2010 7:29 pm
| David napisał/a: | | Rajmund napisał/a: | | Hmmm... Jeśli chodzi o fajne miejsce, i to niedaleko, to Szczawno Zdrój wydaje się OK. |
mozna by wyskoczyć na jakieś czeskie papu |
A nawet Książ pozwiedzać
Wiktor - Pon Lut 01, 2010 7:43 pm
Kwiecień, tak. Szczawno Zdrój, tak x3
Wybierzmy weekend i zabierajmy się za radzenie, co na stole
|
|
|