czyli lustra precz! - Jest taki weekend w czerwcu
RudeBoy - Pią Kwi 23, 2010 9:34 pm Temat postu: Jest taki weekend w czerwcu Salut,
3-6 VI 2010:
3 VI - przyjazd i próbna degustacja
4 VI - degustacja VIP
5 VI - degustacja Dream Malts
6 VI - powrót
Teoretycznie można skrócić spotkanie o jeden dzień np. 3-5 VI.
p.s. głodnemu chleb na myśli
Czarek - Pią Kwi 23, 2010 10:22 pm
potwierdzam obecność
mik_us - Pią Kwi 23, 2010 11:10 pm
Zapowiada sie dobry weekend. Jestem za.
oscarez - Sob Kwi 24, 2010 1:43 am
znaczy ze niby gdzie??
maro - Sob Kwi 24, 2010 11:26 am
| oscarez napisał/a: | | znaczy ze niby gdzie?? |
też chciałbym wiedzieć
Wiktor - Sob Kwi 24, 2010 6:04 pm
Jeśli chodzi o to o czym myślę, a myślę że właśnie o to chodzi zaprawdę termin ostateczny ustalon jutro będzie. I jego trzymać się nam wypadnie
Rzecz nazywa się MŁYN 2, sygnalizowana półgębkiem na ostatnim Spotkaniu.
W zamierzeniu ma być to miły sielski relaksacyjny weekend nad wodą przy dobrej łysze (?) i przaśnej muzyce, nawiązujący do tradycji i poziomu pierwszego Młyna
Dwa dni degustacji, koszty pobytowe zbliżone do pierwotnych (jakie dokładne, podane zostanie bb. niedługo), ekipa BOW przygotuje zasadniczy "podkład" zaś uczestnicy proszeni są o przywiezienie z sobą po 1. fajnej butelce "do poczęstowania" w trakcie każdego wieczoru Przewidywany skład - BOW, tym razem mam nadzieję że w szczecińskim komplecie plus ew. przyjezdni goście. Każdy mile widziany
Terminy rozważane priorytetowo to albo 28-30 V, albo 4-6 VI. Wybór nie zależy jednak wyłącznie od naszej woli, w każdym bądź razie, warto potwierdzić swoje zainteresowanie którymś z nich
oscarez - Nie Kwi 25, 2010 6:57 am
Jak juz rozmawialismy kilka razy ja niestety optuje tylko na 28-30 V z racji mojego pobytu w Szczecinie. W nastepny weekend nie przyjade poniewaz Szczecin na wyjazdy co weekend jest ciut daleko
Wiktorze, powinienes okreslic co w/g Ciebie oznacza "fajna butelka". Okresl pulapy i granice
RudeBoy - Nie Kwi 25, 2010 10:43 am
To ja się powtórzę: dla mnie wersja 3-5(6) VI. W pierwszym terminie nie dam rady, chyba że zaplanuję karkołomną podróż z Kielc via stolica. Inne terminy możliwe. Nie wiem, czy dobrze się domyślam, ale na weekend z Bożym Ciałem Młyn może być obłożony.
Wiktor - Nie Kwi 25, 2010 11:05 am
Młyn już jest obłożony - to wiem na pewno...
Fajna butelka whisky to butelka DOBREJ whisky Chętnych proszę o kontakt na priv, są pewne pomysły jak zrobić, by przy tej okazji trafić coś w istocie zacnego okazyjnie...
maro - Nie Kwi 25, 2010 11:53 am
chętnie wezmę udział w tym spotkaniu
Wiktor - Nie Kwi 25, 2010 12:29 pm
Który termin Marku? Czy obydwa pasują?
maro - Nie Kwi 25, 2010 12:31 pm
oba pasują
Wiktor - Nie Kwi 25, 2010 8:04 pm
Termin potwierdzony to 28-30 maja. Tydzień później Młyn jest już zajęty, i to na dłużej.
Kto się zgłasza - prosimy nie czekać
mik_us - Nie Kwi 25, 2010 9:32 pm
Nie czekam wiec. Zglaszam sie testujac przy okazji dzialanie netu w PS3.
Wiktor - Pon Kwi 26, 2010 7:11 am
Info o kosztach pobytu - 50pln/noc/os. Standard jest dość skromny, ale schludny, przy czym część pokoi korzysta ze wspólnej łazienki. Jednak są inne atuty...
Przy okazji, istnieje możliwość zamówienia świeżo uwędzonych ryb, jak również osobistego ich złowienia i konsumpcji na miejscu - oczywiście po przyrządzeniu
|
|
|