BOW must go on... - Kodowane sampelki BOW
michu - Czw Sty 24, 2008 7:12 pm
ok. już się nie unoszę
jak tam ustalicie, tak bedzie.
jak to mawiał szwejk: "jak tam było, tak tam było. jeszcze nigdy tak nie bylo, żeby jakoś nie bylo"
ps.:
"..tylko przyjaźń i zadowolenie"
parominius - Czw Sty 24, 2008 7:35 pm
| michu napisał/a: | | jak tam było, tak tam było. jeszcze nigdy tak nie bylo, żeby jakoś nie bylo |
Ot właśnie...niech to będzie motto pierwszej edycji kodowanych sampelków,no,trochę zmienione:jaka to była whisky?taka była.Jeszcze nigdy takiej nie było,żebym zgadł...
Wiktor - Czw Sty 24, 2008 7:49 pm
ale dobra była! do kroćset
maro - Czw Sty 24, 2008 8:27 pm
dla dobra sprawy jestem gotowy do redukcji
pozdrawiam
parominius - Czw Sty 24, 2008 8:43 pm
| maro napisał/a: | | dla dobra sprawy jestem gotowy do redukcji | ...
Widzisz michu!...lud się jednoczy!
| Wiktor napisał/a: | | ale dobra była! |
Wiktorek,nie podpowiadaj!
michu - Czw Sty 24, 2008 8:52 pm
[quote="maro"]dla dobra sprawy jestem gotowy do redukcji
pozdrawiam[/quote]
[b]wielkie[/b] dzięki maro. ale skład osobowy i litraż/twarz niech będzie taki jak wcześniej zakładaliście. namieszałem. wycofuje się oficjalnie z listy.
sory za ferment.
♥ ♥ ♥
maro - Czw Sty 24, 2008 9:07 pm
no co Ty
parominius - Czw Sty 24, 2008 10:19 pm
michu...nie flaczej..wiara cię klepie po plerach a ty kaszlesz?..Wchodzisz z nami ..
Kiedyś ty odstąpisz szkiełko...bo ktoś inny nie zdąży się chwycić...w naturze nic nie ginie...zostań.
Wiktor - Pią Sty 25, 2008 12:53 am
a wogóle ktoś wspominał, że można się wycofać?
ja tam nie słyszałem o takiej opcji hehe
David - Pią Sty 25, 2008 10:25 am
Ja dla dobra turnieju chętnie pozbawię się części prbóbek : np. ograniczę się do 60ml
parominius - Pią Sty 25, 2008 12:40 pm
| David napisał/a: | | Ja dla dobra turnieju chętnie pozbawię się części prbóbek |
Oj będzie zabawy kilka worków!..minimalne "stężenie" próbek(40,60,100ml) tylko doda tej "teorii chaosu" iście Islayowskiej pikanterii..
Dla wielu z nas owa próba odgadnięcia zawartości będzie niczym styczniowa wyprawa do Irkucka ,w szortach i sandałach........ ... Wrażenia niezapomniane.
Czarek - Pią Sty 25, 2008 11:05 pm
Pawcio potwierdził udział, fakt że w innym wątku ale jednak
parominius - Nie Sty 27, 2008 9:55 pm
Z pewnych ważnych dla mnie względów muszę odwołać udział mój na tym wspaniałym rurnieju rycerskim.Odwagi mi nie braknie lecz pewne postanowienie chwyciło mnie mocno i nie chce mnie puścić....poinformowałem mistrza ceremonii(Wiktorka)o mym postanowieniu i teraz czynie to pośród was o dzielni" smakoszowie".Tak więc sampelki moje są wolne można brać...
windham hell - Nie Sty 27, 2008 10:07 pm
Przesadziłeś ???
może przejdzie
Czarek - Nie Sty 27, 2008 10:13 pm
Oj toś się bracie musiał nieźle uraczyć, no to się narobiło
|
|
|