czyli lustra precz! - Spotkanie wiosenne czas planowac!
Wojtek - Pią Lut 05, 2010 8:42 pm
Zgadzam się - może jednak w takim razie coś niedaleko Warszawy? Twierdza Modlin?
David - Pią Lut 05, 2010 10:24 pm
ale coś chłopaki z Centrali nic nie proponują
Wojtek - Pią Lut 05, 2010 10:27 pm
Dobra, to ja zacznę czegoś w tamtych okolicach szukać:) No przecież nie odpuszczę spotkania pod wezwaniem HP!
Yurek - Sob Lut 06, 2010 8:10 am
| Wojtek napisał/a: | | Zgadzam się - może jednak w takim razie coś niedaleko Warszawy? Twierdza Modlin? |
Mogę pomóc w szukaniu czegoś przy Twierdzy Modlin, tylko potrzebuję trochę danych. Nigdy na takim spotkaniu nie byłem, więc nie wiem czego szukać? Na ile osób, ile dni itd? Czy interesuje Was zwiedzanie Twiedzy? Proszę o dane na PW.
Pozdrwaim
Yurek
Wiktor - Sob Lut 06, 2010 9:40 am
Kilka razy nocowałem w Pomiechówku k. Modlina (3 minuty autem od Bramy Ostrołęckiej twierdzy - btw knajpa z kuchnią rosyjską), warunki są całkiem znośne, tanio, spokój, dobre śniadania a łany zbóż za oknem tuż (choć raczej nie w kwietniu) Nazywa się to miejsce o ile mnie pamięć nie zawodzi "Motel Prentki" - choć ani nie leży przy głównej drodze, ani zbyt prędko ich nie znalazłem
Ogólnie jestem bardzo ZA utrzymaniem destynacji warszawskiej, szczególnie jeśli inne lokalizacje, poza centrum Polski, wykluczają udział kogokolwiek. O ile Yurek włączy się lokalnie w organizację, służę wszelką możliwą pomocą.
Yurek - Sob Lut 06, 2010 11:28 am
Oczywiście deklaruję pełne lokalne wsparcie przedsięwzięcia. Potrzebuję do tego jasnych wytycznych. Poszukam również czegoś w samym Modlinie.
Pozdrawiam
Yurek
BarTT - Sob Lut 06, 2010 2:29 pm
Jeśli się coś w centrum wyszykuje to kto wie... nieśmiało, lecz wielką z chęcią bym na takie spotkanie zawitał. Mam nadzieję, że nim upłynie czas ostatecznych deklaracji, będę mógł potwierdzić swoje przybycie.
windham hell - Sob Lut 06, 2010 2:36 pm
BarTT nie ma kto wie ... trzeba pakować jakąś butlę i zawitać ,
ja blisko 3 lata zwlekałem i żałuję
oscarez - Sob Lut 06, 2010 3:14 pm
| Cytat: | BarTT nie ma kto wie ... trzeba pakować jakąś butlę i zawitać ,
ja blisko 3 lata zwlekałem i żałuję |
ale jak juz sie zdecydowales to na jakie spotkanie trafiles
i do jakiego miasta w dodatku i jaka pogode trzeba bylo zalatwic
windham hell - Sob Lut 06, 2010 3:19 pm
oskar, słowa nie są w stanie tego opisać to trzeba przeżyć
oscarez - Sob Lut 06, 2010 3:22 pm
| windham hell napisał/a: | | oskar, słowa nie są w stanie tego opisać to trzeba przeżyć |
zwlaszcza tego oszołoma na Kazimierzu w kolejce po zapiekanki ktory o maly wlos nie stracilby kilku zebow
windham hell - Sob Lut 06, 2010 3:25 pm
on po prostu nie lubił majonezu
oscarez - Sob Lut 06, 2010 3:26 pm
i to zdarzenie jest wlasnie dowodem na to, iz picie whisky zupelnie pozbawia agresji
Wiktor - Sob Lut 06, 2010 3:35 pm
| Yurek napisał/a: | | Potrzebuję do tego jasnych wytycznych |
Kto potwierdza przybycie w okolice Modlina w terminie 16-18 kwietnia?
Przypuszczam że tradycyjnie byłyby to 2 noclegi (od piątku do niedzieli). Przydałoby się - minimum - śniadanie na miejscu, no i sala odpowiednia do degustacji na dwa kolejne wieczory (czyli: bez dymu papierosowego, swądów kuchennych i snujących się przypadkowych osób )
oscarez - Sob Lut 06, 2010 3:42 pm
JA IN
|
|
|