To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli lustra precz! - Spotkanie wiosenne czas planowac!

Zirh - Sob Lut 06, 2010 3:56 pm

Wiktor napisał/a:
Kto potwierdza przybycie w okolice Modlina w terminie 16-18 kwietnia?

Новогеоргиевская крепость? кон'ечно! Znaczy się, ja na 100% :)

Wojciech - Sob Lut 06, 2010 5:22 pm

Ja również na 99%
windham hell - Sob Lut 06, 2010 5:33 pm

ja również na 95%
David - Sob Lut 06, 2010 6:20 pm

no masz - atakujemy Modlin :wink:
mik_us - Nie Lut 07, 2010 5:00 am

Wiktor napisał/a:
a i owszem, konkretnie ta edycja

Old & rare :) Jestem za ;)

maro - Nie Lut 07, 2010 12:53 pm

Cytat:
Kto potwierdza przybycie w okolice Modlina w terminie 16-18 kwietnia?

Też chciałbym się z Wami spotkać

Wojtek - Nie Lut 07, 2010 9:03 pm

Kurde, z tym Modlinem to żartowałem, ale niech będzie ;) W Pomiechówku natomiast mam (trochę dalszą, ale zawsze) rodzinę :) Znaczy wstępnie 2 osoby zamawiam!
Wiktor - Pon Lut 08, 2010 10:34 am

A zatem wstępna lista uczestników:
1) Rajmund, 2,3) Wojtek i Asia, 4) David (+1?), 5) Tomek, 6) Wojciech, 7) Oskar, 8 ) Paweł Kraków, 9) Pawcio, 10) Windham Hell, 11) Mik_us, 12) Maro, 13) Yurek, 14) Irek (do potwier.), 15,16) Wiktor i Ewa, 17-19) BOW od 1 do 3 os., 20) Piotr? (jak przypuszczam), 21-22) R'boy i Sabina? (j/w), 23-27) ekipa z Łodzi? (j/w)
Nie wiem jak koledzy ze Śląska, Łukasz z Trójmiasta, Czarek i inni. Waldka nie wliczyłem, choć do końca nie jestem pewien czy w rozmowie z Pawciem definitywnie przesądził o swojej nieobecności w tym terminie.

Pawcio - Pon Lut 08, 2010 10:36 am

ja jak najbardziej, gdyby potrzebna była pomoc organizacyjna , jestem do dyspozycji w koncu juz 1 spotkanie organizowałem to cos tam wiem ;) ) ,
Rajmund - Pon Lut 08, 2010 10:54 am

To ja jeszcze dporzucę, że rozważana jest organizacja Spotkania tutaj: http://rivendell.com.pl/pl/?page_id=6 (hotel Dworzysko). Na stronie podali ceny, co może mieć znaczenie przy podejmowaniu decyzji o ewentualnym udziale. Nie wiem czy i ewentualnie na ile kierownictwo pójdzie na ustępstwa cenowe przy zamówieniu grupowym. Będziemy negocjować.
Aha, ja się wcale nie upieram na organizowanie tego w Szczawnie, ale gdyby miało się okazać, że to jedyna opcja, to jestem do dyspozycji.

Pozdrawiam,
Rajmund

Pawcio - Pon Lut 08, 2010 1:08 pm

Wiktor napisał/a:
Kilka razy nocowałem w Pomiechówku k. Modlina (3 minuty autem od Bramy Ostrołęckiej twierdzy - btw knajpa z kuchnią rosyjską), warunki są całkiem znośne, tanio, spokój, dobre śniadania a łany zbóż za oknem tuż (choć raczej nie w kwietniu) ;) Nazywa się to miejsce o ile mnie pamięć nie zawodzi "Motel Prentki" - choć ani nie leży przy głównej drodze, ani zbyt prędko ich nie znalazłem ;)
Ogólnie jestem bardzo ZA utrzymaniem destynacji warszawskiej, szczególnie jeśli inne lokalizacje, poza centrum Polski, wykluczają udział kogokolwiek. O ile Yurek włączy się lokalnie w organizację, służę wszelką możliwą pomocą.

Motel się skończył aktualnie mieści się tam szpital;))

rajmund 160 zł/doba /os to juz troszkę za drogo.

Mysle że zaczynamy trochę przesadzać , przypominam że zwykle noclegi oscylowały w cenie ok 50 zł , nie dramatyzuje tylko w całej tej imprezie super standard pokoju to dla mnie sprawa bez znaczenia. Wolałbym tańszy pokój a więcej na whisky wydać;))

Wojtek - Pon Lut 08, 2010 1:29 pm

Pawcio napisał/a:

Motel się skończył aktualnie mieści się tam szpital;))

Jak są planowane jakieś młode destylaty to może nie tak źle z tym szpitalem... ;)

Wiktor - Pon Lut 08, 2010 2:23 pm

Słyszałem że w samej twierdzy wynajmują autentyczne 16-osobowe dormitoria na imprezy "integracyjne" :lol:
mik_us - Pon Lut 08, 2010 5:02 pm

Mi najbardziej pasuje górski klimat...
windham hell - Pon Lut 08, 2010 5:12 pm

mik_us napisał/a:
Mi najbardziej pasuje górski klimat...

może ktoś do Modlina przywiezie próbke górskiego powietrza :mrgreen: