To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

BOW must go on... - Nowi whiskomaniacy na forum

myszkin. - Śro Mar 16, 2011 9:44 pm

I ja chciałbym sie przywitać co czynie i deklaruję,iz na degustację w Szczecinie lub okolicy chętnie przyprowadzę swoja skromna osobe.
z pozdrowieniami dla wszystkich Degustatorów.
Krzysiek.

Rajmund - Śro Mar 16, 2011 9:47 pm

Witaj na forum. Słowa uznania się należą jeśli po wlaniu w siebie JW, Grant's i Chivas dalej chcesz pić whisky ;) Tak czy inaczej, czekamy na Twoje wrażenia ze starcia z maltową rzeczywistością :)

Aha, z Mrągowa nie jestem, ale mój brat mieszka w Lidzbarku. Myślę, że nawet kiedyś go odwiedzę ;)

Czarek - Czw Mar 17, 2011 9:06 am

Rajmund napisał/a:
Słowa uznania się należą jeśli po wlaniu w siebie JW, Grant's i Chivas dalej chcesz pić whisky

słusznie prawi :wink:

miałem ostatnio styczność z Balantines i że tak powiem - szału nie ma :mrgreen: ,
coraz trudniej mi uwierzyc że po takim dramiku budzi się w człowieku bestia pragnąca katować się "podobnymi" rarytasami

Dominik - Czw Mar 17, 2011 12:28 pm

Rajmund napisał/a:
Witaj na forum. Słowa uznania się należą jeśli po wlaniu w siebie JW, Grant's i Chivas dalej chcesz pić whisky Wink Tak czy inaczej, czekamy na Twoje wrażenia ze starcia z maltową rzeczywistością Smile

Oj chuć mam i to wielką! Na samą myśl aż wyostrzają się kupki smakowe :mrgreen: czekam tylko na przypływ gotówki i ahoj przygodo :!: :mrgreen:

Czarek - Czw Mar 17, 2011 6:31 pm

oj będzie się działo :roll:
oscarez - Czw Mar 17, 2011 8:12 pm

Czarek napisał/a:
miałem ostatnio styczność z Balantines i że tak powiem - szału nie ma

dyplomata :mrgreen:

Remcio - Śro Kwi 13, 2011 1:52 pm

Dzień dobry,
chciałem dołączyć do tego forum, aby się czegoś nauczyć. Sam jestem jeszcze "małym żuczkiem" w klimatach dobrej whisky.
Poza świat blendów wyszedłem już od jakiegoś roku:)))
Obecnie zmagam się z Bowmore 12 Enigma ale nie był to najlepszy wybór.
Pozdro!

oscarez - Śro Kwi 13, 2011 3:40 pm

Cytat:
Ulubiona whisky: Mortlach

a ktory to Mortlach zachwycil, ze az ulubiony? choc przy Enigmie to...fakt, moze byc kazdy 8)

rosomak - Czw Kwi 14, 2011 10:14 am

Ach to moze ja sie jednak wtrace prowokacyjnie, ale moze choc czesciowo pozytecznie. Nigdy nie pilem naprawde dobrego: Mortlacha, Glen Scotii i Loch Lomonda.
Z naprawde duzym trudem powstrzymuje sie zeby nie wydluzyc mocno tej listy :twisted:

Remcio - Czw Kwi 14, 2011 10:43 am

A mianowicie Mortlach 16 Y. Old 0,7l /43%/
Pawcio - Czw Kwi 14, 2011 12:59 pm

rosomak napisał/a:
nie pilem naprawde dobrego

bo TY sobie mój drogi poprzeczke za wysoko zawiesiłes ;) )

rosomak - Czw Kwi 14, 2011 3:22 pm

Pawcio napisał/a:
bo TY sobie mój drogi poprzeczke za wysoko zawiesiłes Wink)

Jedyne miejsce dla poprzeczki jest coraz wyzej :wink:
Ale podoba mi sie wiec niniejszym, bez poszanowania praw autorskich, dodaje sobie jako podpis :wink:

Pawcio - Czw Kwi 14, 2011 6:33 pm

rosomak napisał/a:
bez poszanowania praw autorskich

bi maj gest ;)

oscarez - Czw Kwi 14, 2011 6:49 pm

Remcio napisał/a:
A mianowicie Mortlach 16 Y. Old 0,7l /43%/

powazna sprawa 8)

[ Dodano: Czw Kwi 14, 2011 8:14 pm ]
Cytat:
Ach to moze ja sie jednak wtrace prowokacyjnie, ale moze choc czesciowo pozytecznie. Nigdy nie pilem naprawde dobrego: Mortlacha, Glen Scotii i Loch Lomonda.
Z naprawde duzym trudem powstrzymuje sie zeby nie wydluzyc mocno tej listy Twisted Evil

Bo ty sie Rosomak wogole na whisky wcale nie znasz znaczy sie ogolnie nic w sensie ze prawie :mrgreen:

rosomak - Czw Kwi 14, 2011 8:00 pm

oscarez napisał/a:
Bo ty sie Rosomak wogole na whisky wcale nie znasz znaczy sie ogolnie nic w sensie ze prawie

Oscarez obiecuje poprawe! W ramach pokuty wypije 6... no niech bedzie 7 oficjalnych Bruichladdich :twisted: