czyli 'niewiele pamiętam ale...' - Szczecin 5 marca, spotkanie nadzwyczajne
Wojciech - Pon Mar 07, 2011 6:02 pm
W jedną noc Trzeba mieć głowę, aby tyle wytrzymać i jeszcze pamiętać jak smakuje
oscarez - Pon Mar 07, 2011 6:28 pm
widze, ze ja "przemłóciłem" chyba najwiecej ale prosiłem o bardzo małe porcje więc w miare panowałem nad ocenami. Bunna mi sie zaciera co do szczegolow i tego zaluje bo w/g Wiktora to najlepsza Bunna wogole. Generalnie bez wiekszych problemow podolalismy wymogom chwili
Czarek - Pon Mar 07, 2011 6:37 pm
Tak tak, a co zrobić z listą startową z pociągu
Było jak zawsze super, dzięki towarzystwu za atmosferę, a gospodarzom za zaproszenie,
życie jest piękne
oscarez - Pon Mar 07, 2011 6:48 pm
dawaj ja tu tomatin, bowmore, tamdhu i...wlasnie. i co?
Czarek - Pon Mar 07, 2011 7:02 pm
Caol Ila DR 24 yo for Nectar
Imperial DR 25 yo
Tomatin DR 21 yo
Tamdhu 19 yo DL Platinum
no i Twoja Bowmore
oscarez - Pon Mar 07, 2011 7:11 pm
Faktycznie...CI i Imperial mi umknal. Jednak powiem szczerze, ze nie podzielam Twojego pogladu na ta CI. Dla mnie najlepsza CI jaka pilem to ta od Stirka 28yo z tej srebrnej serii. Byla w Miedzyzdrojach, a pozniej weryfikowalem to z Pawlem i Jurkiem bo kupilismy butelke. Imperial za to smaczny i wonny
Z tego podroznego zestawu to najlepsza dla mnie ta Tamdhu ale ja mam parcie na sherry ostatnio wiec jestem z gruntu nie obiektywny
Czarek - Pon Mar 07, 2011 7:29 pm
CI faktycznie nie powalczyła, ale czy kogoś to martwi ??
Wcześniej w kilku różnych okolicznościach była bardzo bardzo, ślad w pamięci wyryty na zawsze i ten incydent w pociągu niczego nie zmieni.
Tym bardziej, że źle nie było, ot nie było szału
oscarez - Pon Mar 07, 2011 10:16 pm
| Czarek napisał/a: | | Tym bardziej, że źle nie było, ot nie było szału |
tylko ot i aż ot zarazem, że tak powiem
Czarek - Wto Mar 08, 2011 11:35 am
Ot kozak się znalazł
oscarez - Wto Mar 08, 2011 11:44 am
| Czarek napisał/a: | | Ot kozak się znalazł Mr. Green |
taaa...zakatarzony
ElBocheno - Wto Mar 08, 2011 9:46 pm
| Czarek napisał/a: | | CI faktycznie nie powalczyła, ale czy kogoś to martwi ?? |
Znam takiego jednego, którego może to martwić...
Rajmund - Wto Mar 08, 2011 10:46 pm
| ElBocheno napisał/a: | | Czarek napisał/a: | | CI faktycznie nie powalczyła, ale czy kogoś to martwi ?? |
Znam takiego jednego, którego może to martwić... |
Myślimy o tym samym...?
mik_us - Wto Mar 08, 2011 11:01 pm
uufff.... noc życia. Przy takiej whisky można odejść z tego świata z uśmiechem na twarzy
oscarez - Śro Mar 09, 2011 7:52 am
| mik_us napisał/a: | | uufff.... noc życia. Przy takiej whisky można odejść z tego świata z uśmiechem na twarzy |
no naszczescie z tym usmiechem to sie rano obudzilem
Pawcio - Śro Mar 09, 2011 9:46 am
| Rajmund napisał/a: | | ElBocheno napisał/a: | | Czarek napisał/a: | | CI faktycznie nie powalczyła, ale czy kogoś to martwi ?? |
Znam takiego jednego, którego może to martwić... |
Myślimy o tym samym...? |
Bo CI nie pije sie w pociagu , przecież tam nie ma gdzie uklęknąć;))profani !!!!!!
|
|
|