To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli aktualnie atakujemy... - Glendronach

Wojciech - Czw Maj 26, 2011 4:36 pm

Dlaczego ciężko :?: to dobra whisky, nie udawaj, że będziesz się umartwiał :mrgreen:
Czarek - Czw Maj 26, 2011 7:50 pm

nie w umartwianiu problem lecz w jego potencjalnym braku, skąd wziąć tyle flaszek :wink:
pawelb - Pią Maj 27, 2011 8:03 am

2 sztuki prosze,spekulacjach oczywiście ,no może nie taka jak Piotrkowa
mik_us - Śro Cze 01, 2011 10:10 pm

ooo to już nie samplujemy tylko kartonujemy ? sampla bym uszczknął, ale butelkę ciężko przesłać do Edynburga.

[ Dodano: Sro Cze 01, 2011 11:12 pm ]
Czarek napisał/a:
ja takze sie dopisuję do kolejki na jedna butlę, ciężko będzie ale jak tu nie próbowac Laughing

Doczytałem. Zmyliło mnie nazewnictwo: kilka sztuk. Na jedną śnieżynkę się piszę z dostawą do maro.

Wiktor - Pią Cze 03, 2011 8:59 pm

Owszem, chodzi o całe butelki. Sample by BOW obecnie pojawiać się mogą wyłącznie od okazji do okazji, aż do odwołania... ;)
Oczywiście zapisy na próbki (m.in. Nevis 41yo OB), pochodzące z końcówki 2010 i początku 2011 nadal obowiązują, odbiór/rozliczenie mile widziane osobiście - przy najbliższej takiej sposobności.

[ Dodano: 3 Czerwiec 2011, 22:07 ]
Potwierdzone mamy na ten moment 6 butelek Glendronach. Prosimy o wpłaty j/n, każdy po 1 sztuce:
Piotr Wojciech Maro Pawcio Paweł.
W/w to osoby które prosiły o rezerwację jako pierwsze, a potem przyklepały ją oficjalnie na Forum.
Niemniej, brak wpłaty do 10 czerwca powoduje wypadnięcie z kolejki i zastąpienie przez kolejnego chętnego, wg forumowej listy (chronologicznie). Life's brutal ;)

PS. Konto tradycyjnie, a kurs 4.08

pawelb - Sob Cze 04, 2011 8:45 am

Uwielbiam,konto tradycyjne,a ja tradycyjnie wiesz pewnie nie zapisalem
pozdrawiam

Wojciech - Sob Cze 04, 2011 10:21 am

Poszło :) Ale pamiętam, że w czołówce zamawiających na degustacji byli też Dawid i Tomek, a na liście ich nie ma. Potwierdziłem nasze zainteresowanie łącznie 4 flaszkami (po 1 dla każdego i 1 za zapas :mrgreen: )
ElBocheno - Pon Cze 06, 2011 3:14 pm

A możesz przypomnieć nam tradycyjny nr konta? :roll:
pawelb - Wto Cze 07, 2011 9:45 am

he,he,milo mi ze nie jestem sam,choc prawda taka ,ze udalo mi sie odnalezc nr. w komputerze i wyslalem grosz
ElBocheno - Śro Cze 08, 2011 11:06 am

Paweł, nie zostawiłbym Cię w biedzie :wink:
pawelb - Czw Cze 09, 2011 10:54 am

ElBocheno napisał/a:
Paweł, nie zostawiłbym Cię w biedzie :wink:

O to chodzi

mik_us - Czw Cze 09, 2011 4:27 pm

Wojciech napisał/a:
Poszło Smile Ale pamiętam, że w czołówce zamawiających na degustacji byli też Dawid i Tomek, a na liście ich nie ma. Potwierdziłem nasze zainteresowanie łącznie 4 flaszkami (po 1 dla każdego i 1 za zapas Mr. Green )

No to nam się rysuje główny ośrodek spożycia dobrej whisky w Polsce :)

Czarku czy masz u siebie studenta co zbadał ten temat ? :)

Podejrzewam, że tu niedługo jakiś doktorat powstanie jak nie praca magisterska :)

Na pierwszy rzut oka - Szczecin - studenci nie skanować :)

Podział na preferencje - czy koneserzy z południowej, północnej, wschodniej i zachodniej polski lubią whisky z tych samych szkockich terenów :) Taka nakładka mapy.

Inne podobieństwa... to tylko tak mimochodem... ale sam bym wolał takie tematy niż moje na PO i PW....

Janek_L - Pią Cze 10, 2011 8:48 pm

Miras,
czy to znaczy, że okolice Warszawy to Speyside???
:P :P :P

oscarez - Pią Cze 10, 2011 9:08 pm

Janek_L napisał/a:
Miras,
czy to znaczy, że okolice Warszawy to Speyside???

Właśnie Miras??? :wink:

Janek_L - Pią Cze 10, 2011 9:32 pm

Miras,

geograficznie wychodzi na to, że Szczecin to Islay...przypadek :?: :?: :?: