BOW.VIP Club - Lowlands i...
Wiktor - Wto Wrz 30, 2014 4:35 pm
I dlatego Windhamie - na wszelki wypadek, gdybyśmy jednak o dziwo nie zachwycili się staranie wyselekcjonowanym przekrojem smakowitego Lowlands, przygotowaliśmy 5-litrowy kanisterek swojskiego, nieoczyszczonego, konkretnego spirytusu. Będzie dobrze!
Tomek1 - Wto Wrz 30, 2014 5:46 pm
To żeby było co pić wezmę Loch Lomond Peated
rosomak - Wto Wrz 30, 2014 5:52 pm
| Tomek1 napisał/a: | | wezmę Loch Lomond Peated |
Wszystko co (potencjalnie) straszne bedzie mile widziane
windham hell - Wto Wrz 30, 2014 6:05 pm
Mam wrazenie ze nie o ilosc szkla chodzilo a o pojemnosc
Paliwo lotnicze tez byloby ok
rosomak - Wto Wrz 30, 2014 6:18 pm
To sa wszystko bardzo nieuprzejme zarty! Jeszcze Was tu wszystkich zobacze wpisujacych w przyszlym tygodniu deklaracje milosci do Lowlands!
bartoszek - Wto Wrz 30, 2014 6:45 pm
| Cytat: | | Wszystko co (potencjalnie) straszne bedzie mile widziane Twisted Evil |
Sama przygoda z Lowlands niesie ze sobą znamiona straszności ( chociaż myślę iż organizatorzy złagodzą te odczucia) doborem butli...albo i nie
Także loch lamond pewnie będzie tam sztandarową butlą Tomku
Pawloff - Wto Wrz 30, 2014 6:47 pm
| Tomek1 napisał/a: | wezmę Loch Lomond Peated |
Spierrrrrr!
rosomak - Wto Wrz 30, 2014 6:52 pm
| bartoszek napisał/a: | | chociaż myślę iż organizatorzy złagodzą te odczucia |
Zgadza sie, bo przypominam, ze bedzie i dark sherry w najrozniejszym wydaniu. Zarowno teoretyczne banaly dyskutowane tu i owdzie na forach jak i rzeczy znacznie mniej znane. W ilosci na pewno wystarczajacej
bartoszek - Wto Wrz 30, 2014 7:10 pm
| Cytat: | | Zgadza sie, bo przypominam, ze bedzie i dark sherry w najrozniejszym wydaniu |
Brzmi interesująco w kontekście lowlands
Tomek1 - Wto Wrz 30, 2014 7:17 pm
| Pawloff napisał/a: | | Tomek1 napisał/a: | wezmę Loch Lomond Peated |
Spierrrrrr! |
Jak się nie możesz doczekać, to mogę go już w samochodzie rozpakować
Pawloff - Wto Wrz 30, 2014 7:34 pm
po co czekać do piątku...
Po coś to kupił?
rosomak - Wto Wrz 30, 2014 7:42 pm
Panowie spokojnie. Reka w gore kto pil wiecej niz 3 rozne Loch Lomondy. Nie zebym mial jakakolwiek nadzieje, ale miejmy troche dociekliwosci/ciekawosci. Zwlaszcza tej nie streczonej marketingowymi/koncernowymi wybiegami, bo jakos nie rzucily mi sie w oczy wielkie "eventy" z kopaniem kostek torfu itp. z cyklu "Loch Lomond The Best". Jak nadejdzie ta era (a pewnie i ta nadejdzie) to wtedy pierwszy rzuce kamieniem. Zgodnie z tym co pisal Wiktor - miejmy rozne punkty odniesienia. Sa doskonale stare Springbanki i Port Elleny na Xmas, a sa i Glen Flaglery, ktorych pewnie nikt z nas nigdy nie pil na Lowlandsie. I sa dark sherry, ze sie powtorze znowu.
Wypijemy, ocenimy, wypowiemy sie. Roznijmy sie pieknie od tych, ktorzy nie wypili, a ocenili
Tomek1 - Wto Wrz 30, 2014 8:14 pm
Żartowałem przecież. Jestem wariat, ale nie idiota Dwa razy nie popełnia się tego błędu (zakupu LL)
rosomak - Wto Wrz 30, 2014 8:18 pm
Ok to ja wezme Loch Lomonda
Wiktor - Wto Wrz 30, 2014 8:27 pm
| rosomak napisał/a: | | tych, ktorzy nie wypili, a ocenili |
I tych którzy wypili, ocenili, ale nie zrozumieli
|
|
|