To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli giełda whisky dla początkujących - Kilka buteleczek na sprzedaż

Jackieboy - Czw Cze 04, 2015 1:52 pm

PawelWojcik napisał/a:
a to sa butelki czy buteleczki?

0,7l

PawelWojcik - Czw Cze 04, 2015 3:07 pm

0,7 literka?
Jackieboy - Pią Cze 05, 2015 12:59 pm

700ml... :lol:
Pawloff - Pią Cze 05, 2015 1:02 pm

mililiterków :twisted:
tufta - Pon Cze 08, 2015 2:59 pm

Jackieboy,nie przejmuj się złośliwościami.Oni ci zazdroszczą bo wiedzą ,że Britney Spears która ma na koncie 500mln tez pije burbony i blendy i ma gdzieś co kto o niej myśli.
Ja kupuje whisky tylko w jednym miejscu , w sklepie stacjonarnym wiec od Ciebie niestety nic nie kupię.
Pozdrawiam
Jack Daniels rządzi :lol:

Jackieboy - Pon Cze 08, 2015 5:06 pm

Zamknąłem sklepik z "drogimi i popularnymi" alkoholami, dlatego taka "prywatna kolekcja" geniusze, a te śmieszki nie robią na mnie żadnego wrażenia, widze sama elita tutaj siedzi, która spije raz na pol roku butelkę single malt albo zebrze o 50ml " na spróbowanie" i się tym szczyci. Pare buteleczek juz sie tutaj sprzedało, także. Pozdrawiam :mrgreen:
PawelWojcik - Pon Cze 08, 2015 6:03 pm

ten sklepik z buteleczkami to jest na jakims bazarku?
Trzymajtusię i - Pon Cze 08, 2015 10:49 pm

Jackieboy napisał/a:
zebrze 50ml .
Zebry mocz jest bardzo popularny w śród kobiet z nadwyżką testosteronu, tu apel do koleżanki nie mojej tufta.
Jackieboy - Wto Cze 09, 2015 12:00 am

:lol: :]
loom - Wto Cze 09, 2015 9:24 am

Jackieboy napisał/a:
Zamknąłem sklepik z "drogimi i popularnymi" alkoholami, dlatego taka "prywatna kolekcja" geniusze, a te śmieszki nie robią na mnie żadnego wrażenia, widze sama elita tutaj siedzi, która spije raz na pol roku butelkę single malt albo zebrze o 50ml " na spróbowanie" i się tym szczyci. Pare buteleczek juz sie tutaj sprzedało, także. Pozdrawiam :mrgreen:

Bycie kmiotem /lub udawanie go/ nie dodaje Ci uroku ani nikomu nie imponuje.

Rajmund - Wto Cze 09, 2015 11:38 am

Jackieboy napisał/a:

Słuchaj, kolego... Mnie naprawdę trudno wyprowadzić z równowagi. Ale Tobie coraz bliżej do tego. Jeśli wyznawana przez Ciebie filozofia dotycząca alkoholu zawiera się w stwierdzeniu, że jeśli nie stać Cię lub nie masz pod ręką dobrych trunków, to równie dobrze napijesz się gówna, to sorry, pomyliłeś się, tu nie forum dla alkoholików (cokolwiek koleżanka Tufta by na ten temat nie powiedziała).

A co do pięćdziesiątek... Gdybyś cokolwiek wiedział na temat, którym zajmujemy się na tym forum, wiedziałbyś również, że whisky potrafi być emitowana w bardzo limitowanych edycjach, czasem około 200 butelek, czasem mniej, czasem tylko kilkadziesiąt. A zainteresowanych - kilka-kilkadziesiąt tysięcy na całym świecie. Samplowanie okazuje się czasem jedynym sposobem na spróbowanie czegoś wyjątkowego. Jeśli Ty wolisz szczyny, to Twoja sprawa, ale nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia.

Wszystkich, poza autorem wątku, przepraszam za ton. Poniosło mnie mnie trochę. ;)

Jackieboy - Wto Cze 09, 2015 3:23 pm

1963 - Śro Cze 17, 2015 7:41 pm

za glemorangie 10 dam 90 zł i za carducha też 90 zł
Jackieboy - Czw Lip 02, 2015 10:25 am

Pawloff - Czw Lip 02, 2015 3:03 pm

za 50 zł na prezent dla kontrahentów jak znalazł.