To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli spróbuj zanim będzie za późno... - Teaninich 1982 The Bottlers

Hubert - Czw Lip 27, 2017 8:38 pm

Już nie jęczę i się wycofuję :wink: nie wiedziałem że masz takie okrutne żarty :smile: a posta wcześniej nie zauważyłem , inaczej nie ośmieliłbym się swojego napisać :mrgreen:
Bardzo się cieszę że Ruda już mnie uwzględniła. Oczywiście potwierdzam i poproszę 50ml
Pozdrawiam
Hubert

bartoszek - Czw Lip 27, 2017 9:03 pm

Potwierdzam 😉

Dziękuję bardzo Adamie iż pamiętałeś o mnie, ja właśnie wróciłem z Wezuwiusza i Pompeji.. i odpaliłem neta w hotelu żeby forum BOW przeglądnąć :wink:

Laphromac - Czw Lip 27, 2017 10:47 pm

pozostałe 50 poproszę ( absolutnie nie dlatego, że the bottlers, albo że teaninich ) ale tak tylko z ludzkiej życzliwości, by Ruda w alkoholizm nie popadła... ;)
Ruda - Pią Lip 28, 2017 2:24 am

Laphromac napisał/a:
pozostałe 50 poproszę ( absolutnie nie dlatego, że the bottlers, albo że teaninich ) ale tak tylko z ludzkiej życzliwości, by Ruda w alkoholizm nie popadła... ;)

jest mi niezmiernie miło Kontrkandydacie Xmasowy, że tak dbasz o me zdrowie, miło zobaczyć na wizji forum :)

@JackuBee sampling ZAMKNIĘTY (dwa potwierdzenie do 14:00), jakbyś mógł dokończyć, czyli wysyłka i rozliczenia z Tobą i może przeniesiesz listę na początek, albo i nie.

wncvirus - Pią Lip 28, 2017 6:22 am

Cześć,

Ja mogę niestety max 25 ml zabrać. :oops: . Jeśli nie jest to możliwe To rezygnuję.

Ruda - Pią Lip 28, 2017 6:59 am

to poczekamy na decyzję Jacka, bo on nie przepada za rozlewaniem 25 ml :wink: , ale może jak Ktoś jeszcze szybko się zdeklaruje na drugie 25ml to w drodze wyjątku ulegnie :wink:
Wiktor - Pią Lip 28, 2017 7:18 am

Jacek nie przepada za rozlewaniem 25ml w cenie 1500 pln?... Ktoś tu nie zna Jacka ;)
aguero - Pią Lip 28, 2017 9:48 am

Witam,
Chętnie wezmę ostatnie 25ml, a jeżeli nie jest to możliwe to biorę 50ml z którego rezygnuje wncvirus.
Pozdrawiam

JacekBee - Pią Lip 28, 2017 11:09 am

To widzę że aguero i wncvirus zasponsorowali nam drugą butelkę do samplingu :shock:

Za 3000zł to niezła flacha będzie. :twisted:

A poważnie - niestety nie uznaję 25ml sampli (nie tylko ze względu na upierdliwość w rozlewaniu). Spróbuję zresztą napisać jakiegoś dłuższego posta na ten temat bo uważam tę praktykę za szkodliwą i jakoś symptomatyczną dla obecnej sytuacji w świecie whisky.

Tymczasem lista osób:
Ruda 100ml
Cubus 50ml
Tomek1 50ml
Hubert 50ml
Konio23 50ml
Bartoszek 50ml
Laphromac 50ml
Aguero 50ml
Mejdej 50ml

wncvirus - Pią Lip 28, 2017 11:15 am

JacekBee napisał/a:

A poważnie - niestety nie uznaję 25ml sampli (nie tylko ze względu na upierdliwość w rozlewaniu). Spróbuję zresztą napisać jakiegoś dłuższego posta na ten temat bo uważam tę praktykę za szkodliwą i jakoś symptomatyczną dla obecnej sytuacji w świecie whisky.

A chętnie przeczytam Twoje zdanie o tym :) . Oczywiście jak napisałem wyżej wobec tego wobec tego ja rezygnuję ze samplingu niestety :cry:

loom - Pią Lip 28, 2017 11:57 am

Loom wypije se z Laphromac' iem jego sampla :) btw znów jest bateria na sierpień konkretna.
Ruda - Pią Lip 28, 2017 12:09 pm

loom napisał/a:
Loom wypije se z Laphromac' iem jego sampla :) btw znów jest bateria na sierpień konkretna.

Przyjmujemy, że rezygnujesz?
Czyli, jak Jacek potwierdzi 50ml jest w puli do godz. 22:00

JacekBee - Pią Lip 28, 2017 12:12 pm

Jeszcze 50tka do puli do 22.
mEjdej - Pią Lip 28, 2017 1:35 pm

Poproszę.
JacekBee - Pią Lip 28, 2017 1:43 pm

Zamknięte