czyli aktualnie atakujemy... - zakupy w winequelle Hamburg
Wojciech - Pon Mar 31, 2008 4:22 pm
1, 6, 10 i 14 - po 100, a 16 - 200 poproszę
Odra pod Szczecinem szeroka, wszystko by na dno poszło
Ale ciekawe jakby smakowało ponowne leżakowanie odrzańskie
maro - Pon Mar 31, 2008 5:14 pm
dla mnie 1, 2, 3 po 100 i 9 proszę 200
pozdrawiam
parominius - Wto Kwi 01, 2008 8:21 am
| Wojciech napisał/a: | | Odra pod Szczecinem szeroka, wszystko by na dno poszło |
Pozostaje wam kulanie butelek mostem...
Wiktor - Wto Kwi 01, 2008 5:30 pm
No to jak? Nie ma więcej skłonnych do poświęceń?
Before this month is over the world will know that few stood against many! (samples)
parominius - Wto Kwi 01, 2008 5:44 pm
| Wiktor napisał/a: | | Nie ma więcej skłonnych do poświęceń? |
No jak to?....samo wielbienie Whisky to poświęcenie...każda celebracja otwierania butelki,nalewania,picia i w końcu myślenie o niej to ściskanie duszy w imadle............................staliśmy sie jej niewolnikami.A przecudne to zniewolenie.....
ukaszu - Wto Kwi 01, 2008 5:55 pm
prosze mnie przepisac z Finlaggan na Benrinnes, Hart Brothers. sory za zamieszanie, spartanie ; )
a jak blizej do zamkniecia bedzie drugi Ben, to wtedy przepisze sie mnie na drugiego
parominius - Wto Kwi 01, 2008 6:09 pm
Zamykamy nr 16...gdyż łykam setunie
Mistu - Wto Kwi 01, 2008 6:12 pm
parominiusie nadgodziny wzięte>?
parominius - Wto Kwi 01, 2008 6:15 pm
W marcu 114 nadgodzin.... ...powinno starczyć...
Mistu - Wto Kwi 01, 2008 6:18 pm
Niczym przodownik pracy, dobrze dobrze nie mogło Ciebie przecież zabraknąć
Czarek - Wto Kwi 01, 2008 6:46 pm
| Wiktor napisał/a: | | No to jak? Nie ma więcej skłonnych do poświęceń |
no Wiktorku sam wywołałeś się do tablicy, z reguły nie podwajasz, choć niekiedy brałeś na siebie ciężar finansowania nieobstawionych części - odsłoń troche karty i wkaż gdzie jesteś skłonny podwoić w celu domknięcia zakupu - wpisywac narazie nie muszę ale tak dla jasności, jak przyjdzie co do czego sam tez pewnie coś podwoję może to załatwi sprawę.
Mistu - Wto Kwi 01, 2008 7:00 pm
Zobaczymy co bedzie dalej się działo, moj typ Knockando pewnie nie wypali wiec zapewne zrobie zamianke
Wiktor - Wto Kwi 01, 2008 8:02 pm
Czarku ależ ja pozytywnie chętnie podwoję ilości! Jeśli tylko ktoś podwoi finansowanie!
A serio, jak będzie bliżej terminu (kiedy on?) to niewykluczam, że i BOW coś "domknie". Trochę ostatnio zgnuśniałem, za dużo pracy i stresów wszelakich, człowiek o whisky myśleć nie ma kiedy
Czarek - Wto Kwi 01, 2008 8:45 pm
oj to faktycznie stan iście chorobowy , takie rzeczy trza zwalczać w zarodku, proponuję kielicha i łapiesz kontakt z peletonem
a termin tak kole połowy miecha co się zaczął
[ Dodano: Wto Kwi 01, 2008 9:48 pm ]
a moje prowokacjyjne podpuszczanie miało wskazać trunki ważne i ważniejsze,
no ale nie dałeś się wywabić z okopu
Wiktor - Wto Kwi 01, 2008 9:32 pm
Wiem wiem, ale chyba jeszcze nie pora na to. Póki co, wszystkie nas interesują Gdy będzie bliżej kompletu, przyjdzie czas na manewry zwiększające.
|
|
|