czyli 'niewiele pamiętam ale...' - Cadenhead's w Krakowie
Pawcio - Sob Paź 31, 2009 11:05 pm
Nie bangla od wczoraj , btw , szkoda byłoby bo juz planowalem zakupy, z drugiej strony może będzie wyprz?????
oscarez - Sob Paź 31, 2009 11:33 pm
raczej nie wymowia bo gosc ma sklepik w domu a linki mnie tez nie dzialaja. to chwilowe pewnie bo sie juz zdarzylo.
mik_us - Sob Paź 31, 2009 11:51 pm
| oscarez napisał/a: | raczej nie wymowia bo gosc ma sklepik w domu a linki mnie tez nie dzialaja. to chwilowe pewnie bo sie juz zdarzylo. |
Nie wiedziałem że to jego prywatny dom. Słyszałem o sprzedaży miejsca w którym był sklepik i tak mi się jakoś nasunęła wymowa...
Plotki, ploteczki...
maro - Pon Lis 02, 2009 3:33 pm
Dzwoniłem do Krakowa, mieli awarję, już działa. Pawcio możesz zamawiać
pozdrawiam
Pawcio - Pon Lis 02, 2009 10:11 pm
maro a co tu zamawiac podejedziemy i zrobimy zakupy
oscarez - Pon Lis 02, 2009 10:39 pm
wlasnie
[ Dodano: Czw Lis 05, 2009 8:44 am ]
Panowie rzeczywiscie czasu bedzie malo i wygodniej bedzie pewnie dla was jesli zastanowicie sie co chcecie ze sklepu i Krzysiek wam to dowiezie na miejsce. Katalog jest, ceny aktualne. Dojazd grupowy do sklepu wiaze sie napewno z czasem i jakimis kosztami (taksowki czy tam cos), blisko to tez nie jest.
W sobote moze nie byc wcale czasu. przed poludniem do Bochni, pozniej obiad i o 16 zaczynamy degustacje.
W niedziele ewentualnie przed poludniem ale to znowuz zalezy jak kto ma jakies pociagi czy samochody.
zastanowcie sie nad tym.
Sklepik jest w garazu, sampli brak wiec nasz pobyt tam nie jest obowiazkowy
Pawcio - Czw Lis 05, 2009 12:48 pm
Ja mysle że sporo zależy od skali zakupow , jeśli się okaże że chcemy np. 20 butelek to nie widze możliwośći żęby nie wytargowac jakieś rabaciku )
oscarez - Czw Lis 05, 2009 9:47 pm
mozliwosc absolutnie istnieje z tego co mowil Krzysiek
mik_us - Sob Paź 30, 2010 6:02 pm
| Wiktor napisał/a: | | Poza tymi, które wymieniliście przycelowałbym jeszcze w Millburn i Banff... |
Próbowałem w tym tygodniu Banff z Caden: 34 yo, 53,8 %, rozczarowanie wieczoru... gorsza od zestawionej z nią Glen Scotia (Bond Reserve) 9 yo...
oscarez - Nie Paź 31, 2010 8:36 am
| mik_us napisał/a: | | Próbowałem w tym tygodniu Banff z Caden: 34 yo, 53,8 %, rozczarowanie wieczoru... gorsza od zestawionej z nią Glen Scotia (Bond Reserve) 9 yo... |
Banff byl w krakowie na spotkaniu. W sobote w ciagu dnia z tego co pamietam.
rosomak - Nie Paź 31, 2010 8:40 am
Sa Banffy i Banffy... Przyznaje, ze to dosc ryzykowna destylarnia, ale zdarzaja sie takie znakomitosci jak zeszloroczny wypust OTL, czy tez naprawde dobry Banff od Jamesa MacArthura 1976/2001, ktory wlasnie wczoraj pilismy...
Wiktor - Nie Paź 31, 2010 9:39 am
Tak, ta Banff od JMA urywa łeb.
mik_us - Nie Paź 31, 2010 10:08 am
| oscarez napisał/a: | | mik_us napisał/a: | | Próbowałem w tym tygodniu Banff z Caden: 34 yo, 53,8 %, rozczarowanie wieczoru... gorsza od zestawionej z nią Glen Scotia (Bond Reserve) 9 yo... |
Banff byl w krakowie na spotkaniu. W sobote w ciagu dnia z tego co pamietam. |
Na spotkaniu była 29 letnia whisky.
oscarez - Nie Paź 31, 2010 10:10 am
faktycznie. Ta z krakowa tez nie byla powalajaca.
|
|
|