czyli aktualnie atakujemy... - Royal Mile Whiskies 2009/2010
oscarez - Wto Gru 29, 2009 12:17 pm
jesli Mik_us nie potwierdzi w sklepie obecnosci tego tomatina w "magazynie centralnym" to wchodze.
powermac - Wto Gru 29, 2009 2:54 pm
ja też oczywiście...
mik_us - Wto Gru 29, 2009 5:11 pm
| oscarez napisał/a: | | jesli Mik_us nie potwierdzi w sklepie obecnosci tego tomatina w "magazynie centralnym" to wchodze. |
Nie potwierdzam. Czekam na styczniowe informacje. Wycofać zamówienie na dwie butelki ? Wiktor na Twoją też ? Ciekawe czy da się to zrobić bez kosztowo...
[ Dodano: Wto Gru 29, 2009 5:30 pm ]
Polałem za CI. Powinno jutro kapnąć na konto.
oscarez - Wto Gru 29, 2009 8:05 pm
| mik_us napisał/a: | | Ciekawe czy da się to zrobić bez kosztowo... |
skoro nie potrafia Buce powiedziec czy bedzie wogole, kiedy i za ile to branie przedplaty jest juz bezczelnoscia. A czy oni jak nie zrealizuja tego zamowienia to poniosa koszty jakies?? to jakas paranoja a nie sklep kur...
Wiktor - Wto Gru 29, 2009 9:18 pm
Spokojnie, spokojnie... Na razie wysłałem zapotrzebowanie i czekam na potwierdzenie osiągalności. Jeśli gdzieś jakieś flaszki okażą się "wolne", powinniśmy karton capnąć Ale nie ma co robić sobie szczególnie wielkich nadziei na (szybki) sukces.
Acha jakby w Royal mieli robić jakiś dym, to może od razu im podziękować? Cholera, przecież żadnej łaski nam nie świadczą...
mik_us - Wto Gru 29, 2009 10:04 pm
Nie wiem... czemu macie pretensje do sklepu. Rozmawiałem z nimi na temat Tomatina raz i raz wymieniliśmy emaile (zamówienia składam pisemnie) i stanęło na tym że informacja zwrotna będzie w styczniu. Od tamtej pory jest bicie piany na forum w tym temacie. Poza forum nadal jest cisza i spokój, nie rozmawiam na ten temat w sklepie.
Co do dymu to ja się z zadymiarzami nie zadaję Wszystko jest załatwiane w miłej i profesjonalnej atmosferze. Jutro idę po kolejne dwie butelki do nich. Dlatego się pytałem o wycofanie zamówienia - będę to robił pierwszy raz i sam jestem ciekawy rezultatu.
Oskar wyluzuj )) Najwięcej piszesz a inni kupują
Tomatiny już mamy rozliczone z CI - przelew zrobiłem - nie wejdę w Nowy Rok z długami
maro - Wto Gru 29, 2009 11:04 pm
| oscarez napisał/a: |
skoro nie potrafia Buce powiedziec czy bedzie wogole, kiedy i za ile to branie przedplaty jest juz bezczelnoscia. A czy oni jak nie zrealizuja tego zamowienia to poniosa koszty jakies?? to jakas paranoja a nie sklep kur... |
takie emocje zaraz po świętach, czytam i
Wiktor - Wto Gru 29, 2009 11:59 pm
Chyba nie może być obecnie mowy o "wycofaniu" zamówienia przez nas Zamówiłeś Mirku 5 butli dość dawno temu i sklep nie wywiązał się z realizacji z uwagi na brak towaru, przy okazji wprowadzając w błąd klientów nieaktualną ofertą na stronie internetowej. Dodatkowo nie był w stanie potwierdzić czy zamówienie jest wogóle w stanie zrealizować. I chyba na tym etapie jesteśmy?
Kolejnym normalnym krokiem w takiej sytuacji byłoby poinformowanie klienta przez sklep o tym, co może faktycznie zorganizować, na kiedy i w jakiej cenie. Wtedy my decydujemy czy dalej interesuje nas taki wariant, czy też nie. Zwykle tak to działa
mik_us - Śro Gru 30, 2009 12:18 am
Na pewno działa to tak jak piszesz... Nie sposób się z Tobą nie zgodzić w tych tematach
Poczekamy... na ich ofertę... na oferty alternatywne (za jakie Ty sznurki pociągasz ? )
i... kieliszki w dłoń
oscarez - Śro Gru 30, 2009 8:05 am
| mik_us napisał/a: | | Oskar wyluzuj )) Najwięcej piszesz a inni kupują |
kupuje ale na szczescie nie tam. raz sprobowalem i sie nie udalo.
[ Dodano: Sro Gru 30, 2009 8:09 am ]
| mik_us napisał/a: | | Ciekawe czy da się to zrobić bez kosztowo... |
nie odzywalbym sie juz wcale gdybys nie zaczal sie zastanawiac nad tym. bo z jakiej racji mamy jakies koszty ponosic. tym samym czekam na Wiktora i przestaje sie na temat RMW wypowiadac.
Wiktor - Śro Gru 30, 2009 10:41 am
| mik_us napisał/a: | | Poczekamy... na ich ofertę... na oferty alternatywne |
To rozwiązanie najbardziej perspektywiczne
Ja również próbuję ustalić coś z UK, jednak świąteczny bezwład nadal trwa nie tylko na północy
KoDeR - Śro Gru 30, 2009 2:45 pm
Taa, okres pomiędzy świętami a nowym rokiem to masakra. W Irlandii dopiero dzisiaj zostały otworzone poczty i banki, nawet część sklepów było pozamykanych. Podejrzewam, że i w UK jest podobnie.
mik_us - Śro Gru 30, 2009 6:28 pm
| KoDeR napisał/a: | | Taa, okres pomiędzy świętami a nowym rokiem to masakra. W Irlandii dopiero dzisiaj zostały otworzone poczty i banki, nawet część sklepów było pozamykanych. Podejrzewam, że i w UK jest podobnie. |
Podobnie... Wększość ma urlop a jeżeli nie to jutro po czterech godzinach uciekają z pracy do domu tak jak w Wigilię...
KoDeR - Śro Gru 30, 2009 11:20 pm
Tak, zamówiłem dzisiaj online kartę pamięci. Zamierzałem odebrać osobiście, ale nie ma szans na odbiór, aż do 4 stycznia. Hehe, oni są szaleni.
powermac - Wto Lut 02, 2010 2:09 pm
| mik_us napisał/a: | | Rozmawiałem z nimi na temat Tomatina raz i raz wymieniliśmy emaile (zamówienia składam pisemnie) i stanęło na tym że informacja zwrotna będzie w styczniu. |
Tak się przypominam, czy RMW dotrzymało słowa i podało jakieś dane na temat naszego Tomatina?
|
|
|