czyli lustra precz! - Wiosenne spotkanie
windham hell - Sob Maj 07, 2011 11:45 am
| Wiktor napisał/a: | | Siedem razy podstawowa wersja The Glenlivet. Sprawdzimy, czy whisky pochodząca z różnych sklepów smakuje identycznie. Będzie pysznie Wink |
Figlarz
ElBocheno - Nie Maj 22, 2011 10:37 am
Zdaje się, że pierwszy dojechałem... Bardzo dziękuję wszystkim za kolejne niebanalne spotkanie, w szczególności zaś Waldkowi za to, że odważył się nas wziąć w swoje progi
Pozdrawiam
maro - Nie Maj 22, 2011 3:30 pm
I ja dziękuję wszystkim za kolejne spotkanie, też już jestem w domu.
Szczególne podziękowania dla Waldka i Jego kucharzom.
windham hell - Nie Maj 22, 2011 5:26 pm
Również bardzo dziękuję , nie będę słodził żeby nie zabrzmiało banalnie , ogromny szacunek dla wszystkich uczestników i organizatorów ,
Wojciech - Nie Maj 22, 2011 5:48 pm
Też już jestem w domu.
Wielkie podziękowania dla Waldka za gościnę i dla Wiktora za super dobór whisky.
Posypuję głowę popiołem, gdyż byłem jednym z pomysłodawców niesławnej Auchroisk
Wiktor - Nie Maj 22, 2011 7:17 pm
Dobry wieczór
Piękne podziękowania po powrocie do skwarnego i burzowego Szczecina... Spotkania powinny trwać minimum tydzień
PS. Waldek - super obiekt, serwis także 1 klasa. Dzięki podwójne. Live long and prosper
PPS. Jak to szło? Gadu, gadu ...... ?
Krzysiek - Nie Maj 22, 2011 7:33 pm
Dzięki za fajne, jak zwykle, spotkanie. Dobra whisky, super warunki, znakomita kuchnia i doborowe towarzystwo - nic więcej nie trzeba.
Do następnego
Tad - Nie Maj 22, 2011 7:38 pm
Również chciałbym bardzo podziękować.
Whisky - dobrane najlepiej od kilku ostatnich spotkań.
Waldek - jestem pod ogromnym wrażeniem szeroko pojętych warunków pobytu (zwłaszcza super stołówka)
ElBocheno - Nie Maj 22, 2011 8:52 pm
| Wiktor napisał/a: | | Jak to szło? Gadu, gadu ...... ? |
hehe, człowiek na każdym spotkaniu czegoś nowego się uczy...
Pawcio - Nie Maj 22, 2011 9:51 pm
No cóż Waldek niestety nie bywa na BoW , a szkoda;))
Ja także dziękuje Wiktor za przywrócenie wiary w to że whisky wciąz nas potrafi zaskoczyć, to bardzo budujące.
21 spotkanie i wydawałoby się że wszystko juz było, że nic nie jest już w stanie nas zadowolić , a tu prosze 9 butelek na zajebiście wysokim poziomie .
DZIĘKUJĘ ŻE BYŁO MI DANE TEGO DOŚWIADCZYĆ:lol:
David - Pon Maj 23, 2011 8:27 am
Wielkie dzięki Było super
pawelb - Pon Maj 23, 2011 10:05 am
miod sie leje ho,ho ale prawda taka, ze trudno sie przyczepic pozostaje mi tylko przylaczyc sie do podziekowan,dzieki Wam za spotkanie i wspolny pobyt,Waldkowi za goscine,Wiktorowi za niespodzianki,do zobaczenia
[ Dodano: Pon Maj 23, 2011 11:31 am ]
pozwolilem sobie przekazac Wasze podziekowania Waldkowi bo jak to Pawcio napisal gosc to na forum czesty,wzruszyl sie chlop troche, ze tak chwalony jest majac na uwadze z czyich ust zachwyty plyna
David - Pon Maj 23, 2011 1:38 pm
pewnie był na stołowce jak przekazywałeś pochwały - stąd wzruszenie
maro - Pon Maj 23, 2011 1:38 pm
Kilka zdjęć
https://picasaweb.google.com/100050077563016122272/SpotkanieWRadziejowicach?authkey=Gv1sRgCL7Br_3ds5fsQw#
ElBocheno - Pon Maj 23, 2011 1:53 pm
| Wojciech napisał/a: | | Posypuję głowę popiołem, gdyż byłem jednym z pomysłodawców niesławnej Auchroisk |
Nie żartuj! Biorąc pod uwagę, że to właśnie Ty zaryzykowałeś i uraczyłeś nas baaaardzo mile zaskakującym Auchroiskiem na pierwszej malt tour, należy uznać, że bilans wychodzi na zero
|
|
|