To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli lustra precz! - Wiosenne spotkanie

windham hell - Sob Maj 07, 2011 11:45 am

Wiktor napisał/a:
Siedem razy podstawowa wersja The Glenlivet. Sprawdzimy, czy whisky pochodząca z różnych sklepów smakuje identycznie. Będzie pysznie Wink

Figlarz :wink:

ElBocheno - Nie Maj 22, 2011 10:37 am

Zdaje się, że pierwszy dojechałem... Bardzo dziękuję wszystkim za kolejne niebanalne spotkanie, w szczególności zaś Waldkowi za to, że odważył się nas wziąć w swoje progi :D
Pozdrawiam :!:

maro - Nie Maj 22, 2011 3:30 pm

I ja dziękuję wszystkim za kolejne spotkanie, też już jestem w domu.
Szczególne podziękowania dla Waldka i Jego kucharzom.

windham hell - Nie Maj 22, 2011 5:26 pm

Również bardzo dziękuję , nie będę słodził żeby nie zabrzmiało banalnie , ogromny szacunek dla wszystkich uczestników i organizatorów ,
Wojciech - Nie Maj 22, 2011 5:48 pm

Też już jestem w domu.
Wielkie podziękowania dla Waldka za gościnę i dla Wiktora za super dobór whisky.
Posypuję głowę popiołem, gdyż byłem jednym z pomysłodawców niesławnej Auchroisk :mrgreen:

Wiktor - Nie Maj 22, 2011 7:17 pm

Dobry wieczór :wink:
Piękne podziękowania po powrocie do skwarnego i burzowego Szczecina... Spotkania powinny trwać minimum tydzień ;)
PS. Waldek - super obiekt, serwis także 1 klasa. Dzięki podwójne. Live long and prosper ;)

PPS. Jak to szło? Gadu, gadu ...... ? :lol:

Krzysiek - Nie Maj 22, 2011 7:33 pm

Dzięki za fajne, jak zwykle, spotkanie. Dobra whisky, super warunki, znakomita kuchnia i doborowe towarzystwo - nic więcej nie trzeba.

Do następnego :)

Tad - Nie Maj 22, 2011 7:38 pm

Również chciałbym bardzo podziękować.

Whisky - dobrane najlepiej od kilku ostatnich spotkań.

Waldek - jestem pod ogromnym wrażeniem szeroko pojętych warunków pobytu (zwłaszcza super stołówka)

ElBocheno - Nie Maj 22, 2011 8:52 pm

Wiktor napisał/a:
Jak to szło? Gadu, gadu ...... ?

hehe, człowiek na każdym spotkaniu czegoś nowego się uczy... :lol:

Pawcio - Nie Maj 22, 2011 9:51 pm

No cóż Waldek niestety nie bywa na BoW , a szkoda;))

Ja także dziękuje Wiktor za przywrócenie wiary w to że whisky wciąz nas potrafi zaskoczyć, to bardzo budujące.

21 spotkanie i wydawałoby się że wszystko juz było, że nic nie jest już w stanie nas zadowolić , a tu prosze 9 butelek na zajebiście wysokim poziomie .

DZIĘKUJĘ ŻE BYŁO MI DANE TEGO DOŚWIADCZYĆ:lol:

David - Pon Maj 23, 2011 8:27 am

Wielkie dzięki :!: Było super :!:
pawelb - Pon Maj 23, 2011 10:05 am

miod sie leje ho,ho ale prawda taka, ze trudno sie przyczepic pozostaje mi tylko przylaczyc sie do podziekowan,dzieki Wam za spotkanie i wspolny pobyt,Waldkowi za goscine,Wiktorowi za niespodzianki,do zobaczenia

[ Dodano: Pon Maj 23, 2011 11:31 am ]
pozwolilem sobie przekazac Wasze podziekowania Waldkowi bo jak to Pawcio napisal gosc to na forum czesty,wzruszyl sie chlop troche, ze tak chwalony jest majac na uwadze z czyich ust zachwyty plyna

David - Pon Maj 23, 2011 1:38 pm

pewnie był na stołowce jak przekazywałeś pochwały - stąd wzruszenie :mrgreen:
maro - Pon Maj 23, 2011 1:38 pm

Kilka zdjęć

https://picasaweb.google.com/100050077563016122272/SpotkanieWRadziejowicach?authkey=Gv1sRgCL7Br_3ds5fsQw#

ElBocheno - Pon Maj 23, 2011 1:53 pm

Wojciech napisał/a:
Posypuję głowę popiołem, gdyż byłem jednym z pomysłodawców niesławnej Auchroisk

Nie żartuj! Biorąc pod uwagę, że to właśnie Ty zaryzykowałeś i uraczyłeś nas baaaardzo mile zaskakującym Auchroiskiem na pierwszej malt tour, należy uznać, że bilans wychodzi na zero :wink: