czyli lustra precz! - Spotkanie w Krakowie
powermac - Nie Lis 08, 2009 11:12 pm
Jak zauważyliście lista urosła do 24 osób, w tym 23 degustujące, to miło.
Przedstawiam plan działania:
1. piątek
Zjeżdżacie się o różnych porach, więc wspólny obiad odpada. Zaczynamy o 18.00, zdecydowaliśmy się nie zamykać sali, bo to niepotrzebne koszta. Na wieczór przygotujemy kolację w postaci gotowych kanapek plus oczywiście kawa i herbata. Siedzimy ile się da.
2. sobota
Wyjeżdżamy z hotelu o 11.00, o 12.00 zjazd do kopalni, zwiedzanie z niespodzianką, prosimy pamiętać o zabraniu kieliszka, to potrwa ok. 2 h. O 15.00 wspólny obiad w hotelu, chwila odpoczynku i o 16.00 zaczynamy oficjalną degustację. W sobotę rezerwujemy salę, nie będziemy ryzykować wtargnięcia np. kogoś z papierosem. W sobotę nie ma przewidzianej kolacji, ale kuchnia będzie czynna do 22.00. Nie ma raczej możliwości, aby równocześnie 20 osób chciało coś zjeść, to mały hotel, proszę to wziąć pod uwagę. Poza tym butelki, które będą w sobotę są godne uwagi, nic nie powinno rozproszyć naszej uwagi. Po zakończeniu degustacji chętnych możemy zabrać na miasto.
Większych zmian w ramówce nie przewidujemy.
David - Pon Lis 09, 2009 12:47 pm
ale zbiórek w szeregu i kolejno odlicz nie będzie?
Pawcio - Pon Lis 09, 2009 12:59 pm
Ja mam zapytanie , żeby nie było za łatwo organizatorom )
Czy jest opcja że jak ktos nie chce do kopalni to se może pójść na Wawel??, bo nie byłem a w Wieliczce m-c temu siedziałem ze 4 godziny i mam przesyt ))))
http://www.focusklubpolska.pl/ kto mnie znajdzie ten ma mendal )
Wiktor - Pon Lis 09, 2009 2:14 pm
| Pawcio napisał/a: | | to se może pójść na Wawel |
popieram, albo nad Wisłę wychylić drama
[ Dodano: 9 Listopad 2009, 14:15 ]
Pawciu widzę Cię ale... skąd wziąłeś taki fajny biały kask?
Pawcio - Pon Lis 09, 2009 2:43 pm
Wiktor, no jak skąd ?? z magazynu )
maro - Pon Lis 09, 2009 3:57 pm
a ja żech myślał że to św. Kinga
pozdrawiam
Tad - Pon Lis 09, 2009 9:05 pm
| Pawcio napisał/a: | Ja mam zapytanie , żeby nie było za łatwo organizatorom )
Czy jest opcja że jak ktos nie chce do kopalni to se może pójść na Wawel??, bo nie byłem a w Wieliczce m-c temu siedziałem ze 4 godziny i mam przesyt ))))
http://www.focusklubpolska.pl/ kto mnie znajdzie ten ma mendal ) |
Ciebie nie znalazłem, ale jest Twoja Pani. Jakiś kark trzyma jej rękę na ramieniu.
Nie znalazłem nigdzie namiarów na nasz hotel, czy też miejsce, gdzie w piątek trzeba będzie dojechać. Może jakieś wskazóweczki dla zmotoryzowanych na uniknięcie przedweekendowego wiru?
Pawcio - Wto Lis 10, 2009 9:08 am
| Tad napisał/a: | | Jakiś kark trzyma jej rękę na ramieniu. Cool |
a to kolega ) chwilowo mnie zastępował rozumisz;)
[ Dodano: Wto Lis 10, 2009 8:09 am ]
| Tad napisał/a: | | Nie znalazłem nigdzie namiarów na nasz hotel, |
http://www.petrus.net.pl/
no jakos słabo szukałeś;)
powermac - Wto Lis 10, 2009 9:10 am
| Pawcio napisał/a: | Ja mam zapytanie , żeby nie było za łatwo organizatorom ) |
Pawcio, organizatorom nie jest nigdy łatwo, więc jedna, dwie osoby, które nie pojadą na wycieczkę nie rozwalą imprezy, więc spokojnie możesz iść na Wawel.
Pawcio - Wto Lis 10, 2009 9:35 am
| maro napisał/a: | a ja żech myślał że to św. Kinga
pozdrawiam |
No co Ty ......... Sw. Kinga w kasku??? zwidy masz , no ale jak się pije Kilchoman to skutki uboczne muszą być
pawelb - Wto Lis 10, 2009 10:09 am
moje drogie powiedzcie mi prosze ,o ktorej godzinie najlepiej przyjechac zeby uniknac piatkowo-popoludniowych korkow /14,16,18/
powermac - Wto Lis 10, 2009 10:32 am
W piątek korki są raczej na wylocie z Krakowa, a nie odwrotnie, więc możecie przyjechać np. na 16.00, będziecie mieć czas na zaokrętowanie się.
pawelb - Wto Lis 10, 2009 12:54 pm
ok,bedziemy wobec tego kolo16.00 do zobaczenia
powermac - Wto Lis 10, 2009 1:45 pm
Słuchajcie, doszły mnie słuchy, że nasza wycieczka może być zagrożona przez małą ilość osób uczestniczących. Pawcio i Wiktor są raczej zdecydowani nie jechać, czy ktoś jeszcze? Bo jeżeli tak, to koncepcja finansowa leży, a wraz z nią koncepcja niespodzianki. Bardzo proszę o pilną odpowiedź
pawelb - Wto Lis 10, 2009 2:27 pm
bylem,widzialem,sol mam nawet w domu,ale w kopalni soli!!! jeszcze nie pilem,co do reszty sie dostosuja
|
|
|