BOW must go on... - Nowi whiskomaniacy na forum
Czarek - Wto Lis 13, 2012 11:45 pm
Witaj morgan, nowi wariaci milie widziani, a potencjal widze niezly )
karpiarz - Śro Lis 14, 2012 5:32 pm
Witam was wszyskich oficjalnie. Jestem tu z wami już od półtora roku. Znam już was (tak mi się wydaje ) dostatecznie więc się odważam przedstwić. Mieszkam w Kędzierzynie-Koźlu mam 36 lat. Whisky lubiłem od zawsze a od momentu jak jestem czytelnikiem waszego forum polubiłem te inne przerobiłem z kilkanaście OB i lubię dym najbardziej on mnie użekł. To narazie tyle odwagi mi już brakuje na więcej.
oscarez - Śro Lis 14, 2012 5:42 pm
| karpiarz napisał/a: | | Znam już was (tak mi się wydaje Wink ) dostatecznie |
masz rację, wydaje Ci się
karpiarz - Śro Lis 14, 2012 5:48 pm
| oscarez napisał/a: | | masz rację, wydaję Ci się |
No tak mogłem się tego spodziewać no cóż mleko się już rozlało a mówiłem sobie po co ci to czytaj sobie tak jak czytałeś przez półtorej roku.
oscarez - Śro Lis 14, 2012 5:58 pm
ale sie nie przejmuj. kiedys przyjedziesz na jakies spotkanie to wtedy poznasz
Wiktor - Śro Lis 14, 2012 6:02 pm
No to pryncypiała już znasz... Witaj i winszuję odwagi. Misja samobójcza, ale kto by tam chciał żyć wiecznie?
PS. Jeśli w Twoim kolejnym poście padnie pytanie "które whisky polecacie początkującym?" to jak mi Jim Murray miły, sam zacznę szukać rewolweru
RudeBoy - Śro Lis 14, 2012 6:24 pm
A ja się zapytam: za co płacimy Moderatorom?
oscarez - Śro Lis 14, 2012 6:41 pm
| Wiktor napisał/a: | | Misja samobójcza, ale kto by tam chciał żyć wiecznie? |
nawet Freddie nie chciał
| Wiktor napisał/a: | | to jak mi Jim Murray miły, sam zacznę szukać rewolweru |
to bym się nie obawiał
| RudeBoy napisał/a: | | A ja się zapytam: za co płacimy Moderatorom? |
a nie za te fajowskie tytuły i figurki nad avatarami????
karpiarz - Śro Lis 14, 2012 7:01 pm
| Wiktor napisał/a: | | PS. Jeśli w Twoim kolejnym poście padnie pytanie "które whisky polecacie początkującym?" to jak mi Jim Murray miły, sam zacznę szukać rewolweru |
Proszę się nie obawiać ja przez ten rok z połówką naprwdę czytałem i to ze zrozumieniem nawet, co nieraz było trudne , no ale taka retoryka tego forum i jego użytkowników co pojołem po kilku miesiacach i to był ten klucz do rozpracowanie co? kto z kim? itd.
oscarez - Śro Lis 14, 2012 7:03 pm
| karpiarz napisał/a: | | co pojołem po kilku miesiacach i to był ten klucz do rozpracowanie co? kto z kim? itd. |
UWAGA!!!! MAMY SZPIEGA!!!!
rosomak - Śro Lis 14, 2012 7:03 pm
| karpiarz napisał/a: | | Witam was wszyskich oficjalnie |
| karpiarz napisał/a: | | To narazie tyle odwagi mi już brakuje na więcej. |
I my witamy. Bac sie nie ma co - od lepszych czy gorszych zartow i docinkow na tym forum jeszcze nikomu nic sie nie stalo. A najlepiej - w istocie - poznac na spotkaniach
[ Dodano: Sro Lis 14, 2012 7:07 pm ]
| Wiktor napisał/a: | | Jeśli w Twoim kolejnym poście padnie pytanie "które whisky polecacie początkującym?" to jak mi Jim Murray miły, sam zacznę szukać rewolweru |
Przyznaje, ze jest tu troche mojej winy - jakis czas temu obiecalem Wiktorowi zredagowanie dzialu FAQ chocby tylko z linkami do odpowiedzi na najczesciej pojawiajace sie pytania. Wezme sie - obiecuje
Rajmund - Śro Lis 14, 2012 9:24 pm
| Wiktor napisał/a: | | PS. Jeśli w Twoim kolejnym poście padnie pytanie "które whisky polecacie początkującym?" to jak mi Jim Murray miły, sam zacznę szukać rewolweru |
Dobrze, że wspomniałeś o tym, Wiktorze. Już dawno miałem Cię zapytać. To które?
Pawloff - Śro Lis 14, 2012 10:22 pm
Chodzi mi po głowie taki pomysł...
Niektórych rzeczy polecanych kilka lat temu nie da się aktulnie pić, z powodu dramatycznego spadku jakości.
Może by po prostu utworzyć temat... Podstawki godne polecenia w 2012 roku, następnie w 2013 roku itd., a głos mogły by zabrać tylko osoby, które rzeczywiście piły bieżące wypusty podstawek z akcyzą 2012, a nie wersje sprzed kilku(kilkunastu) lat...
w pewnym stopniu załatwiło by to temat whisky godnych polecenia na początek...
Anonymous - Śro Lis 14, 2012 10:28 pm
Ciekawy pomysł, w wielu wymiarach.
JacekBee - Śro Lis 14, 2012 10:32 pm
Wg. mnie świetny pomysł - zwłaszcza dla takich młodych i nieopierzonych jak ja . Poza tym mogłoby po paru latach wyjść z tego ciekawe zestawienie - jak ewoluują bądź degenerują się (co bardziej prawodopodobne ) podstawki poszczególnych dystylarni.
|
|
|