czyli best of coś-tam ;-) - Miszcze Whisky
Wiktor - Czw Kwi 02, 2015 9:59 am
Chciałbym wierzyć, że to primaaprilisowy żart
Tomek1 - Czw Kwi 02, 2015 10:10 am
Tak czy siak butelka pięknie komponuje się ze stokrotkami....
maudite - Czw Kwi 02, 2015 10:47 am
| Tomek1 napisał/a: | Tak czy siak butelka pięknie komponuje się ze stokrotkami.... |
Jakie czasy tacy dżentelmeni. Strach pomyśleć, kto nas przez ruskimi w razie czego obroni. Chyba że będą w nich rzucać stokrotkami!
Wiktor - Czw Kwi 02, 2015 11:07 am
I zegareczkami
Wazeliniarstwo, jak sie okazuje, dotyka nawet "dzentelmenow".
Adam Hochul - Wto Kwi 07, 2015 10:57 am
Musze zmienic podpis. Dotyk wazeliny jest mi obcy!
noniewierze - Czw Maj 07, 2015 5:25 pm
Przepraszam, ale musiałem...
Wiktor - Czw Maj 07, 2015 7:06 pm
Podstawowe pytanie: czy zdążył opatentować?
maudite - Czw Maj 07, 2015 7:42 pm
Pewnie hutnik płakał ze wzruszenia, jak to cudo wydmuchiwał!
PawelWojcik - Pią Maj 08, 2015 5:40 am
zainspirowany pomyslem chyba zamowie sobie specjalna deske sedesowa rowniez z sudkiem i dzyndzlem
Adam Hochul - Pią Maj 08, 2015 9:05 am
| PawelWojcik napisał/a: | zainspirowany pomyslem chyba zamowie sobie specjalna deske sedesowa rowniez z sudkiem i dzyndzlem |
Ale ze bedziesz pic z niej whisky?
PawelWojcik - Pią Maj 08, 2015 9:27 am
nie, to tylko aby przedluzyc "finisz".
a tak calkiem na powaznie: niby to smieszne, ale mysle, ze i spolecznie szkodliwe. ludzie, ktorzy stawiaja pierwsze kroki w whisky z jednej strony sa atakowani przez marketing, z drugiej przez wszelkich poj....cow, ktorzy "wiedza lepiej". pisze o tym, bo nie tak dawno przez to przeszedlem
Wiktor - Pią Maj 08, 2015 9:37 am
A mi wychodzi, że ludność whisky pijąca, statystycznie nie różni się niczym od ludności whisky nie pijącej. Zdecydowana jej większość lubi wierzyć w proste banały, ulegać marketingowi, modzie, a bardzo nie lubi za to wysilać szarych komórek... Wspomniani przez Pawła poj....cy także mogą liczyć na powszechny poklask i uznanie
Ostatnio mocno rozbawił mnie kolejny "ponadczasowy" slogan: "przypadkowi ludzie nie degustują"
maudite - Pią Maj 08, 2015 10:06 am
Nie no, ludność pijąca whisky na pewno jest lepsza, bo ma wspaniały gust, smak, no i pije 3 letni spirytus po 3 stówki za butelkę
Adam Hochul - Pią Maj 08, 2015 10:28 am
| Wiktor napisał/a: | "przypadkowi ludzie nie degustują" |
Odrazu sie czlowiek lepiej czuje Ci ambasadorzy to zawsze dogodza, humor poprawia. Juz nie bedzie czlowiek czlowiekowi wilkiem, bardzmy wszystkim ludzio whisky ambasadorami!
Wiktor - Pią Maj 08, 2015 3:55 pm Temat postu: największe A Typujemy?...
|
|
|