BOW must go on... - Nowi whiskomaniacy na forum
oscarez - Śro Lis 14, 2012 10:33 pm
Jakbyś wymyślił jak taki post zamiescic choćby w 3D to se okulary kupię. A co dopiero w większej ilości wymiarów..
Anonymous - Śro Lis 14, 2012 10:43 pm
A miałem coś miłego napisać o Krakowie ...
Jestem w stanie rzucić trochę światła i okulary 3d nie będę potrzebne, 1d - wymiar polecanych podstawek, 2d wymiar społeczny: kto się rzuci do dzielenia informacją, jaką właśnie podstawkę wypił. 3d: wymiar komentarzy ...
Nie oszukujmy się - stawiam podstawkę, że ten wątek żyć nie będzie.
oscarez - Śro Lis 14, 2012 10:50 pm
I tu się z Tobą zgodzę
Pawloff - Śro Lis 14, 2012 10:58 pm
| Danielito napisał/a: | A miałem coś miłego napisać o Krakowie ...
Jestem w stanie rzucić trochę światła i okulary 3d nie będę potrzebne, 1d - wymiar polecanych podstawek, 2d wymiar społeczny: kto się rzuci do dzielenia informacją, jaką właśnie podstawkę wypił. 3d: wymiar komentarzy ... |
taaa... Dlatego go nie utworzylem
Szkoda ludzi... Oskar rozjedzie monster trakiem kazdego chwalacego podstawke mlodego uzytkownika forum...
oscarez - Śro Lis 14, 2012 11:02 pm
Eee niee tylko wtedy jak ja będę znal i będzie do dupy. poza tym rozjade podstawke. Co mi "młody użytkownik" winny
Anonymous - Śro Lis 14, 2012 11:06 pm
| oscarez napisał/a: | I tu się z Tobą zgodzę |
No dobra to coś miłego o Krakowie: poznałem ostatnio fantastycznych ludzi z Krakowa.
Pawloff - Śro Lis 14, 2012 11:07 pm
| oscarez napisał/a: | Eee niee tylko wtedy jak ja będę znal i będzie do dupy. |
oksymoronem pojechales
oscarez - Śro Lis 14, 2012 11:09 pm
To napewno nie byłem ja. Bycie fantastycznym jest takie.. Przyziemne.. Zupełnie nie fantastyczne
Pawcio - Wto Lis 20, 2012 8:19 am
nudy....
Jarek z Bośni - Śro Lis 28, 2012 9:32 am
Witam wszystkich. Mam na imię Jarek i od jakiegoś roku doznałem olśnienia, że whisky to nie red lebel z colą . Po tak krótkim czasie trudno się zdecydować co jest ulubione. Dość szybko spróbowałem "wynalazków" z Islay i mi podchodzą, choć lubię też , malty irlandzkie.
Pawloff - Śro Lis 28, 2012 10:07 am
Witamy!
| Jarek z Bośni napisał/a: | | spróbowałem "wynalazków" z Islay i mi podchodzą |
To nie wynalazki, tak się tradycyjnie wytwarzało whisky.
Zasmakował torf z Islay, teraz można poszukać po drugiej stronie mocy - first fill dark sherry
| Jarek z Bośni napisał/a: | | choć lubię też , malty irlandzkie. |
Na irlandzkie malty raczej szkoda czasu, ale do tego każdy chyba sam musi dojść...
Jarek z Bośni - Śro Lis 28, 2012 11:15 am
| Cytat: | | Zasmakował torf z Islay | . Owszem, zapowiada się jak wizyta w szpitalu ale zaraz potem wita cię tuzin niebiańsko pięknych pielęgniarek, które właśnie kończą dyżur
Pawloff - Śro Lis 28, 2012 11:19 am
| Jarek z Bośni napisał/a: | Owszem, zapowiada się jak wizyta w szpitalu ale zaraz potem wita cię tuzin niebiańsko pięknych pielęgniarek, które właśnie kończą dyżur |
Taką "opiekę zdrowotną" można pokochać
Pocieszny_PCS - Pią Lis 30, 2012 5:20 pm
Mi to sie wydaje ze jezeli chodzi o Islay to zamiast tuzina pielegniarek wita mnie pan Mietek z kotłowni
Anonymous - Sob Gru 01, 2012 1:10 am
| Jarek z Bośni napisał/a: | | Cytat: | | Zasmakował torf z Islay | . Owszem, zapowiada się jak wizyta w szpitalu ale zaraz potem wita cię tuzin niebiańsko pięknych pielęgniarek, które właśnie kończą dyżur |
Masz racje...
| Pocieszny_PCS napisał/a: | | Mi to sie wydaje ze jezeli chodzi o Islay to zamiast tuzina pielegniarek wita mnie pan Mietek z kotłowni |
Ty tez masz racje...
Przypomnial mi sie "Skrzypek na dachu" i jedna z moich ulubionych scen kiedy mieszkancy Anatewki czytali gazete;)
|
|
|