To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

BOW must go on... - Nowi whiskomaniacy na forum

oscarez - Śro Lis 14, 2012 10:33 pm

Jakbyś wymyślił jak taki post zamiescic choćby w 3D to se okulary kupię. A co dopiero w większej ilości wymiarów..
Anonymous - Śro Lis 14, 2012 10:43 pm

A miałem coś miłego napisać o Krakowie ... ;)

Jestem w stanie rzucić trochę światła i okulary 3d nie będę potrzebne, 1d - wymiar polecanych podstawek, 2d wymiar społeczny: kto się rzuci do dzielenia informacją, jaką właśnie podstawkę wypił. 3d: wymiar komentarzy ... ;)

Nie oszukujmy się - stawiam podstawkę, że ten wątek żyć nie będzie.

oscarez - Śro Lis 14, 2012 10:50 pm

I tu się z Tobą zgodzę :lol:
Pawloff - Śro Lis 14, 2012 10:58 pm

Danielito napisał/a:
A miałem coś miłego napisać o Krakowie ... ;)

Jestem w stanie rzucić trochę światła i okulary 3d nie będę potrzebne, 1d - wymiar polecanych podstawek, 2d wymiar społeczny: kto się rzuci do dzielenia informacją, jaką właśnie podstawkę wypił. 3d: wymiar komentarzy ... ;)

taaa... Dlatego go nie utworzylem :D

Szkoda ludzi... Oskar rozjedzie monster trakiem kazdego chwalacego podstawke mlodego uzytkownika forum... ;)

oscarez - Śro Lis 14, 2012 11:02 pm

Eee niee 8) tylko wtedy jak ja będę znal i będzie do dupy. :twisted: poza tym rozjade podstawke. Co mi "młody użytkownik" winny :wink:
Anonymous - Śro Lis 14, 2012 11:06 pm

oscarez napisał/a:
I tu się z Tobą zgodzę :lol:

No dobra to coś miłego o Krakowie: poznałem ostatnio fantastycznych ludzi z Krakowa. ;)

Pawloff - Śro Lis 14, 2012 11:07 pm

oscarez napisał/a:
Eee niee 8) tylko wtedy jak ja będę znal i będzie do dupy. :twisted:

oksymoronem pojechales :D

oscarez - Śro Lis 14, 2012 11:09 pm

To napewno nie byłem ja. Bycie fantastycznym jest takie.. Przyziemne.. Zupełnie nie fantastyczne :twisted:
Pawcio - Wto Lis 20, 2012 8:19 am

nudy....
Jarek z Bośni - Śro Lis 28, 2012 9:32 am

Witam wszystkich. Mam na imię Jarek i od jakiegoś roku doznałem olśnienia, że whisky to nie red lebel z colą ;-) . Po tak krótkim czasie trudno się zdecydować co jest ulubione. Dość szybko spróbowałem "wynalazków" z Islay i mi podchodzą, choć lubię też , malty irlandzkie.
Pawloff - Śro Lis 28, 2012 10:07 am

Witamy!

Jarek z Bośni napisał/a:
spróbowałem "wynalazków" z Islay i mi podchodzą

To nie wynalazki, tak się tradycyjnie wytwarzało whisky.

Zasmakował torf z Islay, teraz można poszukać po drugiej stronie mocy - first fill dark sherry ;)

Jarek z Bośni napisał/a:
choć lubię też , malty irlandzkie.

Na irlandzkie malty raczej szkoda czasu, ale do tego każdy chyba sam musi dojść...

Jarek z Bośni - Śro Lis 28, 2012 11:15 am

Cytat:
Zasmakował torf z Islay
. Owszem, zapowiada się jak wizyta w szpitalu ale zaraz potem wita cię tuzin niebiańsko pięknych pielęgniarek, które właśnie kończą dyżur :-)
Pawloff - Śro Lis 28, 2012 11:19 am

Jarek z Bośni napisał/a:
Owszem, zapowiada się jak wizyta w szpitalu ale zaraz potem wita cię tuzin niebiańsko pięknych pielęgniarek, które właśnie kończą dyżur :-)

Taką "opiekę zdrowotną" można pokochać :D

Pocieszny_PCS - Pią Lis 30, 2012 5:20 pm

Mi to sie wydaje ze jezeli chodzi o Islay to zamiast tuzina pielegniarek wita mnie pan Mietek z kotłowni
Anonymous - Sob Gru 01, 2012 1:10 am

Jarek z Bośni napisał/a:
Cytat:
Zasmakował torf z Islay
. Owszem, zapowiada się jak wizyta w szpitalu ale zaraz potem wita cię tuzin niebiańsko pięknych pielęgniarek, które właśnie kończą dyżur :-)

Masz racje...

Pocieszny_PCS napisał/a:
Mi to sie wydaje ze jezeli chodzi o Islay to zamiast tuzina pielegniarek wita mnie pan Mietek z kotłowni

Ty tez masz racje...

Przypomnial mi sie "Skrzypek na dachu" i jedna z moich ulubionych scen kiedy mieszkancy Anatewki czytali gazete;)