BOW must go on... - Nowi whiskomaniacy na forum
Adam Hochul - Czw Kwi 18, 2013 11:51 am
Dobrze ze nie wszystkim z wiekiem jedynie powagi przybywa. Odnosnie reszty wypowiedzi kolegow to chyba zmiezaja do tego ze oni problemow z tym nie maja. Moze powinienes to pytanie skierowac do forum zorientowanego na plec przeciwna. np www.netkobiety.pl cosmo, brawogirl itd.
Tam Ci inne panie osobiscie doradza co by na nich podzialalo i na zonie bys mogl wyprobowac.
Pawcio - Czw Kwi 18, 2013 12:04 pm
a proszę...
Tomek1 - Czw Kwi 18, 2013 12:12 pm
| Pawcio napisał/a: | | Nosisz spodnie?? |
Nie, kilt noszę
| Pawcio napisał/a: | | czy żona wydziela ci kieszonkowe?? |
Nie brnij w to tak głęboko. Są też inne wydatki, które trzeba opłacić, hobby jest zwykle na końcu.
| Pawcio napisał/a: | | z doswiadczenia wiem że 98% mężow nie ma pojęcia jaka jest skala tych wydatków ich zon |
Znając życie jesteś w tych 2%
| Pawcio napisał/a: | | JEŚLI TY CZY KTOŚ KTO TO CZYTA NIE POTRAFISZ "WYGOSPODAROWAĆ" 200ZŁ /MC NA SWOJA ULUBIONA ŁYCHĘ TOŚ ŻAŁOSNA IMITACJA FACETA |
GDYBYŚ CZYTAŁ CO WCZEŚNIEJ PISAŁEM, TO JASNO OKREŚLIŁEM ŻE NIE MA PROBLEMU Z TAKIMI KWOTAMI. BARDZIEJ CHODZI O GRUBSZE SPRAWY. Pozatym jakbyś nie zauważył na forum jest też trochę studentów, dla których (o ile dobrze te czasy pamiętam) nawet taki wydatek to może być problem, więc wyjechanie z takim tekstem IMHO jest trochę nie na miejscu. OK, SM to nie sport dla "golasów", ale ciągle to nie na miejscu.
| Pawcio napisał/a: | | Ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji żeby żona mi powiedziala że nie kupuj bo za droga..., ale każdy ma tak jak sobie pościele. |
U mnie też nie ma takiej sytuacji (przynajmniej na razie), ale po jakimś czasie może się pojawić. Pytanie było bardziej "przyszłościowe"
| oscarez napisał/a: | | ja mam na przykład dobrą radę. Żona niezależna finansowo jak moja. |
To jest jakiś sposób, ale niestety do tego musimy dojść.
| oscarez napisał/a: | | A jeśli chodzi o "powagę" Twojego pytania...błagam...to forum dla dorosłych ludzi. |
Wydaje mi się, że to poważne pytanie było... Chyba, że poważnym pytaniem dla Ciebie jest czego się dzisiaj napić.
| Adam Hochul napisał/a: | | Odnosnie reszty wypowiedzi kolegow to chyba zmiezaja do tego ze oni problemow z tym nie maja. |
Na to wygląda.
| Adam Hochul napisał/a: | Moze powinienes to pytanie skierowac do forum zorientowanego na plec przeciwna. np www.netkobiety.pl cosmo, brawogirl itd.
Tam Ci inne panie osobiscie doradza co by na nich podzialalo i na zonie bys mogl wyprobowac. |
To jest myśl. Że też na to wcześniej nie wpadłem
Nie ma już co brnąć w tym temacie. Dzięki za podzielenie się doświadczeniem.
Pawcio - Czw Kwi 18, 2013 12:24 pm
| Tomek1 napisał/a: | | Znając życie jesteś w tych 2% Wink |
Widzisz Tomaszu ... nie zrozumiałeś przekazu..
Nie ważne czy jestem w tych 2 % , ważna jest świadomość że istnieje taki mechanizm...
Co z tym zrobisz zależy tylko od ciebie
PS.Kobiety szanuja tylko facetów , imitacjami się brzydzą.
jeśli trzeba tłumaczyć znaczenie słowa facet, to znaczy że jesteś imitacją
| Adam Hochul napisał/a: | | Moze Idea powinienes to pytanie skierowac do forum zorientowanego na plec przeciwna. np www.netkobiety.pl cosmo, brawogirl itd. |
OMG to chyba najgłupsze co można zrobić.
KONIEC TYCH DARMOWYCH PORAD.
Tomek1 - Czw Kwi 18, 2013 12:32 pm
| Pawcio napisał/a: | PS.Kobiety szanuja tylko facetów , imitacjami się brzydzą.
jeśli trzeba tłumaczyć znaczenie słowa facet, to znaczy że jesteś imitacją |
Chyba o jeden most za daleko. Nie obraża się ludzi, których się na oczy nie widziało i który wogóle się nie zna. Jeśli tak robią "prawdziwi faceci", to może rzeczywiscie nie dane mi nim być... i chyba nie chciał(a)bym.
Jak dla mnie temat skończony.
Pawcio - Czw Kwi 18, 2013 12:53 pm
Drogi Tomku , takie czasy , przekaz musi być przejaskrawiony żeby się przebił.
Bez urazy ... każdy se żyje po swojemu;) mi nic do tego.
Pocieszny_PCS - Czw Kwi 18, 2013 1:00 pm
http://www.youtube.com/watch?v=ckPRLaPKQsg
Tomek1 - Czw Kwi 18, 2013 1:04 pm
| Pawcio napisał/a: | Drogi Tomku , takie czasy , przekaz musi być przejaskrawiony żeby się przebił.
Bez urazy ... każdy se żyje po swojemu;) mi nic do tego. |
Spoko, nie ma problemu. Być może kiedyś, na jakieś degustacji, sobie spokojnie pogadamy przy kieliszku.
Pocieszny_PCS: To może jakiś scenariusz na "Pamietniki z wakacji" z tym problemem napisać
dilvish - Czw Kwi 18, 2013 1:08 pm
A teraz zapraszamy na blok płatnych porad
Adam Hochul - Czw Kwi 18, 2013 2:14 pm
| dilvish napisał/a: | A teraz zapraszamy na blok płatnych porad |
Chwyc za sutek, bedzie skutek.
Czarek - Czw Kwi 18, 2013 4:07 pm
złote mysli BOW
| Pawcio napisał/a: | | Kobiety szanuja tylko facetów , imitacjami się brzydzą. |
| Adam Hochul napisał/a: | | Chwyc za sutek, bedzie skutek. |
a Wiktor sugeruje mozliwosc zamknięcia tego świrolandu
Anonymous - Czw Kwi 18, 2013 4:13 pm
| Pawcio napisał/a: | Drogi Tomku , takie czasy , przekaz musi być przejaskrawiony żeby się przebił.
|
Coś w tym jest.
A co do niespodziewanego tematu to jakiś czas temu przez forum zamówiłem kilka butelek whisky za okrągłą sumę. Kilka dni po transakcji żona nieoczekiwanie (nigdy o to nie pytała) wygląda z nad laptopa i rzecze w te oto słowa:
" W tym miesiącu mieliśmy spore wydatki. Wydałeś w tym miesiącu coś na whisky?"
"Kochanie absolutnie nic - przecież sama widzisz, że butelki się już nie mieszczą"
(Może to spowodowane moim imieniem ale zaregowałem jak słynny Grzesio: "List, proszę cioci? List? Wrzuciłem, ciociu miła!...")
Nie muszę mówić, że aktualnie przeglądała nasze forum...
To była prowokacja a co więcej skuteczna:)
Wiktor - Czw Kwi 18, 2013 4:53 pm
Panowie. Problem, który dyskutujecie, należy rozstrzygać ZANIM powstanie. Whisky jest bowiem wieczna i jedyna, a żona to nie dość, że wyłącznie opcja, to jeszcze w pełnym wyborze.
Adam Hochul - Czw Kwi 18, 2013 4:56 pm
| Wiktor napisał/a: | | Panowie. Problem, który dyskutujecie, należy rozstrzygać ZANIM powstanie. Whisky jest bowiem wieczna i jedyna, a żona to nie dość, że wyłącznie opcja, to jeszcze w pełnym wyborze. |
Moze ten nasz Wiktor dlugo mysli, ale czasami cos madrego nawet wymysli.
Tomek1 - Czw Kwi 18, 2013 6:19 pm
| McCoy napisał/a: | | "Kochanie absolutnie nic - przecież sama widzisz, że butelki się już nie mieszczą" |
"Jak złapią Cię za rękę, powiedz że to nie twoja ręka. Jak znajdą coś w spodniach, powiedz że pożyczone"
|
|
|