To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli nadciąga ciężka kawaleria - zapisy na "butelkę na sześć" ;)

Wiktor - Pon Paź 05, 2020 8:40 am

soma napisał/a:
nagroda w konkursie recytatorskim

Nawet w konkursie sopranistów, zrobi się! ;)

Proszę już nie dopisywać się do poz 2. i 4. - bo więcej butelek na pewno nie będzie (koniec stocku).
Potwierdzenie ostateczne "czy dla wszystkich zapisanych starczyło" do końca tego tygodnia.

[ Dodano: Czw Paź 08, 2020 5:45 pm ]
Udało się zapewnić butelki dla wszystkich zapisanych - podgląd tutaj.

michalk - Pią Paź 09, 2020 10:52 am

Gdzie znajdę dane do przelewu? Widziałem info o jakimś koncie euro, ale bez szczegółów.
soma - Pią Paź 09, 2020 12:12 pm

przelew wyruszył - jaki koszt wysyłki ?
Wiktor - Pią Paź 09, 2020 12:38 pm

soma napisał/a:
przelew wyruszył - jaki koszt wysyłki ?

20 plnów.

[ Dodano: Nie Paź 18, 2020 10:38 am ]
Przypominam o wpłatach.

[ Dodano: Pon Paź 19, 2020 4:44 pm ]
Dziękuję za dzisiejsze (liczne!) wpłaty ;)

Do wszystkich korzystających z Revoluta - tytuł przelewu ("nick z forum oraz za co") należy wpisywać KONIECZNIE w polu "Uwagi" (czyli tam gdzie domyślnie pokazuje się "Wysłano z Revolut"). Przetestowane dzisiaj... Działa ;)
Dzięki temu - i przeważnie tylko dzięki temu - można zidentyfikować faktycznego nadawcę przelewu, a więc wpłacającego.

[ Dodano: Śro Paź 28, 2020 12:19 pm ]
Dotyczy butelek oraz bieżących samplingów - nie dotarły jeszcze wpłaty od: Kwik44 (przelew w drodze), Marko (masz info na PW), Hubert (jak zawsze, jak zawsze...), Aguero, Adam H. (całkowicie nieoczekiwane!) oraz niezawodny Czarek ;)

Brakuje także kilku drobnych wpłat na koszty wysyłki, jest kilka symbolicznych niedopłat (ale i nadpłat, ha! piękny jest ten świat, rekordzista zatipował 140 euro, szacun) więc nie powinno to ostatecznie mocno rzutować na wysyłkę, no może poza nihilistycznym przesunięciem odbiorcy na sam koniec, albo gdzieś na przód, podczas pakowania ;)

A, właśnie: przygotowywanie paczek i wysyłka będzie prawa i sprawiedliwa, czyli dokonana w kolejności otrzymanych wpłat :mrgreen: Tutaj wyrazy szczególnego uznania ;) należą się osobom dzielącym transfer na kilka transzy (cztery, a nawet pięć, to jest wynik!), co oczywiście bardzo ułatwia i przyspiesza przygotowywanie i kontrolę rozliczeń :lol: W nagrodę, podczas ustalania kolejności preparowania przesyłek, bierzemy pod uwagę datę ostatniej transzy, tej dumnie wieńczącej "dzieło" :cool: :wink:

MarcinK - Śro Paź 28, 2020 12:37 pm

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I skad niby mam wiedziec ktory teraz jestem w kolejce....?;)

Hubert - Śro Paź 28, 2020 5:35 pm

Ja jak zawsze łącze wpłatę z przyjemnym spotkaniem i pogadanką :smile:
Wiktor - Śro Paź 28, 2020 5:49 pm

Wspólny seansik nienawiści zawsze na propsie.
Hubert - Śro Paź 28, 2020 7:50 pm

Zaraz tam nienawiści. Zwykłe omówienie obecnej sytuacji z niewielkim podkreśleniem niedociągnięć niektórych osób :twisted:
Wiktor - Pon Lis 02, 2020 8:49 am

Lista brakujących wpłat zaktualizowana. Podziękowania dla wpłacających. Wasze paczki wyjadą na dniach.
soma - Wto Lis 03, 2020 11:03 pm

Paczka dotarła już w poniedziałek. Jak zawsze super zapakowana. Jeszcze raz wielkie dzięki za niesienie kaganka oświaty, wybór i polecenie
satma - Pią Lis 06, 2020 9:36 am

Z punktu widzenia osoby, rzadko partycupującej w grupowych eventach, a która ostatnio próbowała ogarnąć skalę co najmniej kilka razy mniejszą niż kolego Wiktor muszę wyrazić jeszcze raz podziękowania, tym razem oficjalne, bo podziwiam za ogarnięcie tylu pakietów sampli i butelek, chapeau bas!

Oczywiście nie mówiąc już nawet o doborze bo znalezienie dobrej butelki, w wielu kopiach, w przystępnej cenie sprzed 10lat!? c'mon!

Miejmy tylko nadzieję, że zostało jeszcze nieco energii i entuzjazmu u kolegii, by był jeszcze w przyszłości w stanie, co mniej wyedukowanym nieznajomym, pomóc w zapełnieniu (choć na kilka długich wieczorów;) szafk oraz uszczęśliwianiu ich kubków smakowych.

Czarek - Sob Lis 07, 2020 4:45 pm

Nie próbowałem, ale z dostępne informacje sugerują zupełnie przyzwoity poziom tej młodej Cao Ili
https://www.whiskybase.co...aol-ila-2010-sv

Wiktor - Sob Lis 07, 2020 8:46 pm

"Smakuje jak starsza! Nawet jak 10-12-letnia!" :lol:
Czarek - Sob Lis 07, 2020 9:19 pm

Wiktor napisał/a:
"Smakuje jak starsza! Nawet jak 10-12-letnia!"

oj tam, głupotki, :mrgreen:
wiesz ze mam słabość do Caol Ili, signatory puściło kilka beczek, tej akurat spróbuję :lol:

Wiktor - Sob Lis 07, 2020 9:26 pm

Doktore... Wróć: Herr Profesor! Spróbowanie jest obligatoryjne, i to w trybie pilnym przyspieszonym! Napisz co i jak, koniecznie.
Chwilowo jednak wracam do katowania się MI 1984. Te 50% dziwnie nie przeszkadza... ;)