czyli 'a gdzie ją dostałeś?...' - OKAZJE CENOWE, czyli daj cynk jak widzisz coś ciekawego
Bombadil - Wto Lut 26, 2013 11:44 am
Błąd, prowokacja, a może okazja?;)
http://alkonet24.pl/alkoh...tml?parent_id=4
maudite - Wto Lut 26, 2013 12:20 pm
Pewnie złe zdjęcie z sieci ukradli.
Pawcio - Wto Lut 26, 2013 12:28 pm
a świstak siedzi i zawija...
Sendilkelm - Czw Lut 28, 2013 9:19 am
No i w Stokrotce nowotwartej na Tarchominie nie ma NIC! Zupełnie NIC :/ Jeden Sngle Malt Glenfiddich 12yo (139zł) :/
Czy w tych innych stokrotkach te okazje, które podajecie, to są promocje tymczasowe czy zawsze coś innego stoi fajnego na półkach?
Adamski - Czw Lut 28, 2013 9:47 am
Ja zajrzałem do Stokrotki w Falenicy, tam nawet jednego SM nie ma
Pawcio - Czw Lut 28, 2013 9:52 am
Jeszcze m-c temu nie miałem pojęcia o Stokrotkach.. że wogóle coś takiego istnieje .
Po infie o Ardbegach postanowiłem sprawdzic ocb. Byłem w 2, pierwszy na rogu PŚ i Radiowej i w drugiej obok hali czułchowskiej w obu były SM-y (w tym drugim Glengoyne CS) , pani ekspedientka nawet skomentowała moje zakupy że teraz te drogie schodza jak ceny obnizyli... podobno przed świętami było wiecej łychy w lepszych cenach, ale wtedy chyba o tym nie wiedzielismy...
Na woli wciąż są do kupienia Ardbegi, Glenmorangie, Bowmory, Fiddiki(12 i 15),i coś jeszcze ale nie pamietam jakies podstwki..
Adam Hochul - Czw Lut 28, 2013 5:02 pm
| maudite napisał/a: |
Pewnie złe zdjęcie z sieci ukradli. |
Z grzecznosci zapytalem, czy koresponduje zdjecie z oferta, odpowiedz byla nastepujaca : Nie mamy 25letniej. Zasugerowalem zmiane zdjecia ale bez zmian na stronie ;/ moze to taka technika sprzedazy.
oscarez - Czw Lut 28, 2013 10:46 pm
| Adam Hochul napisał/a: | | Z grzecznosci zapytalem, czy koresponduje zdjecie z oferta, odpowiedz byla nastepujaca : Nie mamy 25letniej. |
hehe pewnie juz im sie prawie "wymskło": "to jest 25 letnia?????"
dilvish - Pią Mar 01, 2013 2:34 pm
| Adam Hochul napisał/a: | | maudite napisał/a: |
Z grzecznosci zapytalem, czy koresponduje zdjecie z oferta, odpowiedz byla nastepujaca : Nie mamy 25letniej. Zasugerowalem zmiane zdjecia ale bez zmian na stronie ;/ moze to taka technika sprzedazy. |
Od kilku dni zastanawiam się czy nie pójść z tłukami na norze i zażądać sprzedaży 25 yo po cenie podanej na stronie, a w razie odmownej odpowiedzi skierować sprawę na odpowiednie, prawne tory. Jest to jawne i celowe wprowadzanie konsumenta w błąd.
Pocieszny_PCS - Pią Mar 01, 2013 4:20 pm
| dilvish napisał/a: | | Od kilku dni zastanawiam się czy nie pójść z tłukami na norze i zażądać sprzedaży 25 yo po cenie podanej na stronie, a w razie odmownej odpowiedzi skierować sprawę na odpowiednie, prawne tory. Jest to jawne i celowe wprowadzanie konsumenta w błąd |
http://www.youtube.com/watch?v=h5aF2CSwNTU
Pawcio - Pią Mar 01, 2013 4:57 pm
| dilvish napisał/a: | | Adam Hochul napisał/a: | | maudite napisał/a: |
Z grzecznosci zapytalem, czy koresponduje zdjecie z oferta, odpowiedz byla nastepujaca : Nie mamy 25letniej. Zasugerowalem zmiane zdjecia ale bez zmian na stronie ;/ moze to taka technika sprzedazy. |
Od kilku dni zastanawiam się czy nie pójść z tłukami na norze i zażądać sprzedaży 25 yo po cenie podanej na stronie, a w razie odmownej odpowiedzi skierować sprawę na odpowiednie, prawne tory. Jest to jawne i celowe wprowadzanie konsumenta w błąd. |
tym bardziej że płacisz z góry... co mocno utrydnia jakąkolwiek reklamację bo , dopiero jak przyjdzie paczka to widzisz że łycha mlodsza o 13 lat;), o ile jakakolwiek łycha przyjdzie bo opinii ten sklep nie ma zadnych..., ja takie mijam szerokim łukiem...
Tomek1 - Wto Mar 26, 2013 2:43 pm
Jak ktoś ma blisko to w niemieckim REALu jest Glenfiddich 12Y za 20 Euro
Pawloff - Wto Mar 26, 2013 3:16 pm
Nie wpsomniałeś o okazyjnej cenie Loch Lomond
Tomek1 - Wto Mar 26, 2013 4:03 pm
No Loch Lomond po 12 eurasków Skusiłem się nie powiem i szczerze mówiąc mógłem wejść wcześniej na forum i poczytać o niej. To był mój pierwszy SM, ale się nie zraziłem.
Co do sklepów przy granicy to po naszej stronie są w Kostrzynie, Słubicach i Osinowie Dolnym (koło Cedyni) sklepy Free Travel Poland. Ceny całkiem niezłe, porównywalne do niemieckich, na pewno lepsze niż w Shop'n Go.
Pawloff - Wto Mar 26, 2013 4:37 pm
z takich rzeczy dla początkujących to w sklepie w Passewalku (monopolowy przy jednym z supermarketów) ceny podstawek o ok. 30% niższe niż w Polsce. Np. Laph 10 YO jeżeli dobrze pamiętam 24 euro.
Takrze jak będziesz jechać po niemieckie piwka oraz proszki, kosmetyki, czekoladę i wszystko to co podobno w niemczech jest lepsze polecam zajść.
|
|
|