czyli aktualnie atakujemy... - propozycja wspólnego zakupu
krystian - Śro Paź 03, 2007 2:12 pm
..rozumiem, że HP rozlana została w cołości?
pozdrawiam > kry
Wiktor - Śro Paź 03, 2007 2:23 pm
tak, w pierwszej kolejności - ten fenomen HP...
chyba że któryś z kolegów którzy wyjątkowo zachłannie zabookowali po 0,2 się zlituje?
krystian - Śro Paź 03, 2007 2:44 pm
Koledzy - litości..
pozdrawiam > kry
Czarek - Śro Paź 03, 2007 3:04 pm
Tylko David (pierwszy chętny) i Maro zaklepali po 200,
Czarek
maro - Śro Paź 03, 2007 3:18 pm
| Czarek napisał/a: | | Maro, chciałeś nawet całą, 300 jesteś skłonny |
tak oczywiście
Jeżeli chodzi o HP to o ile pamiętam też zaklepałem 0.2, ale odpuszczę 0.1 koledze
pozdrawiam
krystian - Śro Paź 03, 2007 4:44 pm
Za dobre serce wielce dziękuję szanownemu Koledze
pozdrawiam > krystian
Czarek - Śro Paź 03, 2007 4:45 pm
Zamieszałem, za co przepraszam. Gdzieś zgubiłem to że Maro chciał 200 HP, no teraz już 100.
Cała nadzieja w tym że Wiktor nad tym panuje (jak on to robi).
Prawdopodowbnie będzie ściągana butelczyna dobrej serii AA'bundah, 100 już jest zaklepana (BOW), ale da się jeszcze odlać 100 dla najbardziej zdesperowanego, jak to poznać ?:wink:
Pozdrawiam
Czarek
Pawcio - Śro Paź 03, 2007 6:33 pm
| Wiktor napisał/a: | okay, jeśli Krystian chętny na 100ml to puszczam zamówienie na Caper'a...
a Pawcio się nam przyczaił chyba |
Biere co tam macie;)) znaczy 200ml
[ Dodano: Sro Paź 03, 2007 6:36 pm ]
| Czarek napisał/a: | | Prawdopodowbnie będzie ściągana butelczyna dobrej serii AA'bundah, |
dobra to była silver lebel ale tego napewno nie masz )) reszta była tylko przyzwita , a to co teraz aberlour wlewa do abundy to jakaś pomyłka.
Wojciech - Śro Paź 03, 2007 7:15 pm
Oj Pawciu, zapomniało się już I Julianów . Tam była zwykła A'bunadh i smakowała super. Chociaż chętniej tego Mortlacha to bym się napił. Nigdy później go już nie piłem
Dobrze wiedzieć, że nowe Aberlour to już nie to. Świat się chyli ku upadkowi Macallan bez sherry, niedługo się może pojawi Caol Ila bez torfu
Wojciech
Rajmund - Śro Paź 03, 2007 7:40 pm
| Wojciech napisał/a: | | niedługo się może pojawi Caol Ila bez torfu |
I wszyscy na to czekamy...
Pozdrawiam,
Rajmund
Pawcio - Śro Paź 03, 2007 9:57 pm
| Wojciech napisał/a: | | Tam była zwykła A'bunadh |
Nie, to był pierwszy rozlew po silver lebel;)) ta co stoi u mnie teraz to Batch 17 , ma się nijak do tego co pamiętam. Idą na opinii i tyle.
Mortlach był kiedyś kupiony przez Tomka Bartoszuka i miałem okazje go smakować , trzymał klasę.
[ Dodano: Sro Paź 03, 2007 9:58 pm ]
| Rajmund napisał/a: | | Wojciech napisał/a: | | niedługo się może pojawi Caol Ila bez torfu |
I wszyscy na to czekamy...
Pozdrawiam,
Rajmund |
Bój się Boga Rajni, blużnisz!!!!
wiem że to prowokacja;))))))))))))))))
David - Sob Paź 06, 2007 1:43 pm
Dobrze, że sie ktoś zlitował bo ja bym nie dał rady tak wziać i odpuścić 100 ml HP
Pozdrawiam
maro - Sob Paź 06, 2007 7:46 pm
Jest nas 172 zarejestrowanych użytkowników i okazuje się że na wspólny zakup paru doskonałych, za chwilę pewnie już niedostępnych maltów nie ma chętnych. Wydawało by się że taka okazja to nie lada gratka dla miłośników whisky, a tu nic, zero zainteresowania. Zrobiło się smutno i czarno widzę przyszłość.
pozdrawiam
Pawcio - Sob Paź 06, 2007 10:10 pm
| maro napisał/a: | Jest nas 172 zarejestrowanych użytkowników i okazuje się że na wspólny zakup paru doskonałych, za chwilę pewnie już niedostępnych maltów nie ma chętnych. Wydawało by się że taka okazja to nie lada gratka dla miłośników whisky, a tu nic, zero zainteresowania. Zrobiło się smutno i czarno widzę przyszłość.
pozdrawiam |
Nie dramatyzuj , zaskoczy cie jeszcze wiele, uwierz
maro - Nie Paź 07, 2007 12:01 pm
Jestem wiekowy i pewnie zaskoczy mnie to co i tak każdego czeka Moje czarnowidztwo dotyczy sklepu internetowego który według planów miał w niedalekiej przyszłości powstać. Sądząc po zainteresowaniu wspólnymi zakupami nie ma szans na zaistnienie.
pozdrawiam
|
|
|