To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli lustra precz! - LUTOWE MAL(t)OWANIE?

Wiktor - Wto Sty 29, 2008 9:58 am

Windham do Wawy masz skok - a tam już się Tobą zaopiekują ;)
ukaszu - Wto Sty 29, 2008 11:39 am

ajajajaj
jaj !

w tym czasie bede najprawdopodobniej ... w szkocji
szkoda wielka !

no ale mam nadzieje ze okazja jeszce bedzie,
czekam na spore relacje
ehhhh

windham hell - Wto Sty 29, 2008 12:12 pm

Wiktor napisał/a:
Wawy masz skok - a tam już się Tobą zaopiekują

Przyznam że wielce kuszące i jeżeli się nic nie zmieni to w przyszłości z pewnością skorzystam ,jednak nie tym razem :(
pewne'' furtki zostały zamknięte '' a nie chcę cofać słów .

Pawcio - Wto Sty 29, 2008 5:52 pm

windham hell, pal licho furtki, masz szanse na cos co się w pale nie mieści , łap życie za rogi i naprzód.
windham hell - Wto Sty 29, 2008 11:00 pm

Pawcio napisał/a:
masz szanse na cos co się w pale nie mieści

Też tak myslę a właściwie to podejrzewam ,oj z pewnością bedzie aż kapcie spadają ...
kurcze myślę intensywnie aż temperaturę łapię

parominius - Śro Sty 30, 2008 10:37 am

windham hell napisał/a:
myślę intensywnie aż temperaturę łapię

Zapewne Windhamku zaraziłeś się ode mnie.Leżę i kwiczę piskliwym głosikiem,z niesmakiem zpozierając na butelczynki.Termometr wariuje gotując się pod moją pachą a główki czosnku gdyby miały nogi popędziłyby jak najdalej z linii mego wzroku....ech,kochani chyba zrobie sobie grzańca z malta...z cytrynką i miodem :oops:

windham hell - Śro Sty 30, 2008 10:47 am

parominius napisał/a:
grzańca z malta...z cytrynką i miodem

Pamiętaj o kilku kropelkach coca coli :twisted:

[ Dodano: Sro Sty 30, 2008 10:54 am ]
Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia i zaprzestanie takich eksperymentów a nawet profanacji 8)

Czarek - Śro Sty 30, 2008 1:41 pm

Niedługo załe towarzystwo będzie na wymarciu :mrgreen:
Właśnie ponownie straciłem głos i nawet piszczeć nie mogę, wychodzi coś jak szmer kapci staruszka po dywanie :lol: , zazwyczaj to mijało więc i teraz na to liczę,
a malcikach to sobie moge pomarzyć :wink:

parominius - Śro Sty 30, 2008 2:05 pm

Heh,Czaruś nie mięknij...tylko pomyśl nim sięgniesz po antybiotyk,ostatnio przepisują go nawet na chandrę.Czy te wszystkie choróbska nie są wypadkowa tych wszystkich wypitych kieliszków whisky??? :(
Czarek - Śro Sty 30, 2008 2:47 pm

Kto wie, nie były to ilości przemysłowe ale zawsze coś :wink:
Muszę się do lekarza wybrać coś tam trza będzie brać, atyB to juz raczej nie.

W całej tej sprawie są i plusy - dzieciaki mają spokój, opieprzyć nie można - bo nawet charczeć nie mogę :lol: :lol:

parominius - Śro Sty 30, 2008 2:58 pm

Czarek napisał/a:
W całej tej sprawie są i plusy - dzieciaki mają spokój, opieprzyć nie można - bo nawet charczeć nie mogę

Opieprzaj je szeptem...przystaną wpierw zdumione,poproszą abys powtórzył i ze zrozumieniem przytakną.Im mniej hałasu w domku tym lepiej :twisted:

[ Dodano: Czw Sty 31, 2008 7:50 am ]
Właśnie jestem na służbie i dowiedziałem się że jadę od 13.02 na delegację do Czarnej Wody.Jest kiszka...a ja jestem cholernie zły i na dodatek jeszcze troszkę kicham...
Wiktorek,przełóżmy "hacjendę"na wiosenkę wczesną...tak bardzo mi na tym zależy :(
Z tej śmiesznej delegacji wracam 2.03....

windham hell - Czw Sty 31, 2008 11:22 am

parominius napisał/a:
jadę od 13.02 na delegację do Czarnej Wody

Delegacja he he...,nie zdradź aby ukochanej whisky z jakąś podrzędną acz kuszącą ceną wódą, a koniak to makabra (rodzaj męski) :wink:

Wiktor - Czw Sty 31, 2008 11:39 am

możemy w planowanym na luty terminie spotkać się u nas w Szczecinie, wszystko zależy od chęci samych zainteresowanych
windham hell - Czw Sty 31, 2008 1:21 pm

Wiktor napisał/a:
możemy w planowanym na luty terminie spotkać się u nas w Szczecinie, wszystko zależy od chęci samych zainteresowanych

Czy to znaczy że spotkanie poznańskie jest całkowicie odwołane czy też tylko czasowo odłożone?

Wiktor - Czw Sty 31, 2008 1:41 pm

Muszą się wypowiedzieć miejscowi.

Jeśli chodzi o możliwość zlotu w Szczecinie, sprawa jak najbardziej aktualna na 22-24 lutego.