Sklep internetowy... - PYTANIA O OFERTĘ i inne
Rajmund - Wto Lut 09, 2010 3:25 pm
| Dawid17 napisał/a: | | Ja mam pytanie o Auchentoshan Select, którą niedawno widziałem za 69 zł. Warto? |
Nie. Ale sprawdź sam, niewiele tracisz w razie porażki, a wszyscy chętnie przeczytamy o Twoich wrażeniach.
Pozdrawiam,
Rajmund
Anonymous - Śro Lut 10, 2010 9:03 am
Rzeczywiście ten Oki wyszedł juz z produkcji, został bowiem zastąpiony przez edycję Classic.
Myślę, że za tę cenę chyba nie ryzykuję:)))
Pawcio - Śro Lut 10, 2010 10:14 am
biorąc pod uwage że wódka de lux oscyluje w granicach 50 zł /flachę , nie ryzykujesz
mik_us - Czw Lut 11, 2010 12:23 am
| Pawcio napisał/a: | biorąc pod uwage że wódka de lux oscyluje w granicach 50 zł /flachę , nie ryzykujesz |
Pawcio jak Cię czytam to od razu Cię widzę roześmianego jak podczas degustacji )))
Anonymous - Czw Lut 11, 2010 9:41 am
To są wódki de lux ?
RudeBoy - Czw Lut 11, 2010 7:19 pm
Są, ostatnio niejaki Orkisz za 70 zł.
ElBocheno - Śro Sty 12, 2011 2:23 pm
Teraz orkisz to już po 49 chodzi
Dominik - Nie Mar 13, 2011 12:11 pm
Witam wszystkich.
Jako nowy na forum chciałbym się przywitać i od razu przeprosić jeżeli okażę się w jakimś momencie "nieokrzesany" ale dopiero poznaję ten piękny świat whisky. Jeżeli jest jeszcze możliwość zamówienia koszulek to ja bardzo chętnie 1 szt w rozmiarze XL kolor mniej ważny.
Pozdrowienia z Mrągowa
Dominik
1963 - Pon Kwi 25, 2011 1:03 pm
| Dominik napisał/a: | Witam wszystkich.
Jako nowy na forum chciałbym się przywitać i od razu przeprosić jeżeli okażę się w jakimś momencie "nieokrzesany" ale dopiero poznaję ten piękny świat whisky. Jeżeli jest jeszcze możliwość zamówienia koszulek to ja bardzo chętnie 1 szt w rozmiarze XL kolor mniej ważny.
Pozdrowienia z Mrągowa
Dominik |
CZEŚĆ DOMINIK JAK KOSZULKA -WPORZO ? GDZIE MOGĘ JĄ OBEJRZEĆ ?
ILU LETNIA I GDZIE DOJRZEWAŁA > W CHINACH ?
POZDRAWIAM 1963
oscarez - Pon Kwi 25, 2011 1:09 pm
| 1963 napisał/a: | CZEŚĆ DOMINIK JAK KOSZULKA -WPORZO ? GDZIE MOGĘ JĄ OBEJRZEĆ ?
ILU LETNIA I GDZIE DOJRZEWAŁA > W CHINACH ?
POZDRAWIAM 1963 |
o rany....
MarcinK - Pon Kwi 25, 2011 1:34 pm
Moze jakis swiateczny ban zostanie przyznany
rosomak - Pon Kwi 25, 2011 1:50 pm
Ja poprosze jedynie o zaprzestanie uzywania caps locka w kazdym poscie - poniekad bedzie to swiadczylo o ukonczeniu procesu dojrzewania. Z gory dziekuje.
Pawcio - Wto Kwi 26, 2011 10:45 pm
| rosomak napisał/a: | | Ja poprosze jedynie o zaprzestanie uzywania caps locka w kazdym poscie |
wydaje mi się że kolega był juz o to proszony!!.
Musze niestety przyznac że ta czcionka działa na mnie bardzo niekorzystnie.
Lojalnie uprzedzam że jeśli kolega 1963 się nie zastosuje to mnie wkur....
[ Dodano: Wto Kwi 26, 2011 10:46 pm ]
| Dominik napisał/a: | | Jeżeli jest jeszcze możliwość zamówienia koszulek to ja bardzo chętnie 1 szt w rozmiarze XL |
Kolego Dominik , o czym ty piszesz??
Jakie koszulki??
oscarez - Śro Kwi 27, 2011 7:26 pm
| Pawcio napisał/a: | | wydaje mi się że kolega był juz o to proszony!!. |
byl juz proszony w jedym z poprzednich alterego. mniej wiecej wtedy jak wyzywal mnie od antysemitow
rosomak - Śro Kwi 27, 2011 9:28 pm
Coz, skasujemy przy nastepnym kontrowersyjnym poscie. Moze nadal sprzedawac swieze bowmory z mocna narzuta w swoim ambasadorskim sklepie.
|
|
|