czyli aktualnie atakujemy... - Dla odmiany coś niedrogiego
Wiktor - Wto Mar 25, 2008 5:56 pm
W porządku.
Czekamy jeszcze do jutra na starą gwardię i zamawiamy. Wygląda na to, że poza Springbank, rysuje się szansa na Glenfarclas i - być może - Ardbeg?...
Wojciech - Wto Mar 25, 2008 6:34 pm
Wydaje mi się, że Glenfarclasa brakowało 200 ml. To już jest
I jak tu nie zaglądać na forum w pracy. Springbanka wykupili
A nad Glenfarclas 1990 zaczynam się ostro zastanawiać. Chociaż oni mają w swojej ofercie chyba nawet rocznik 1961. Zaczynam odkładać do skarbonki
Czarek - Wto Mar 25, 2008 11:29 pm
Glenrothes - 100
Springbank i Glenfarclas też bym z chęcią ale komplecik już jest
ukaszu - Śro Mar 26, 2008 12:59 am
| Czarek napisał/a: | Glenrothes - 100
Springbank i Glenfarclas też bym z chęcią ale komplecik już jest |
wpadne wiec przy okazji ze springbankiem do Ciebie ; )
Michal - Śro Mar 26, 2008 12:15 pm
To ten tego, ja chciałbym nieśmiało zarezerwować jeszcze jedną 100'tkę Ardbega jeżeli nie znajdzie się komplet na Taliskera.
Czarek - Śro Mar 26, 2008 5:38 pm
Wiktorku mozesz mnie wpisac w wymiarze po 100 do Taliskerka i Mcallana, jak nie wypalą to dopisz mnie do Ardbega, a co tam, ciekawość
[ Dodano: Sro Mar 26, 2008 6:04 pm ]
Wojtek a może Glenfarclas 1990 na dwóch
Wiktor - Śro Mar 26, 2008 10:54 pm
Okay. Michał i Czarek - dopisuję Was do Ardbeg i finalizujemy zakup.
Starczy tego dobrego
Michal - Nie Mar 30, 2008 10:24 pm
yyy... na jakim poziomie jesteśmy z tym zakupem? czekamy na paczkę? robimy przelewy? czekamy na coś innego?
windham hell - Nie Mar 30, 2008 10:33 pm
| Michal napisał/a: | | na jakim poziomie jesteśmy z tym zakupem |
robimy przelewy i czekamy na paczkę i na coś innego tj że to co w paczce to Best of Whisky
ukaszu - Nie Mar 30, 2008 10:34 pm
czyli napisz wiadomosc do Wiktora
by szybicej poszlo w sklepie bow na allegro sa dane do wysylki ; )
parominius - Nie Mar 30, 2008 10:36 pm
| Michal napisał/a: | | na jakim poziomie jesteśmy z tym zakupem? czekamy na paczkę? robimy przelewy? czekamy na coś innego? |
...to się nazywa poziom liu-chi-mai...na tajnym zebraniu w zamku Kraka Wiktorek oświadczył wszystkim,że ubiera habit i czmycha do zakonu...podobno są jeszcze miejsca.Będzie sadził pietruchę,zbierał konwalie i ogólnie odseparuje sie od świata whisky...
Mówią na mieście,że to właśnie najwyższy stopień wtajemniczenia.....takie whisky bez whisky...
A na poważnie to każdy uczestnik dealu wali w kalkulator i wysyła rzeczoną kwotę na Wktorka wysyłając mu maila co,za ile i na kiedy...
ukaszu - Nie Mar 30, 2008 10:43 pm
| parominius napisał/a: | | Michal napisał/a: | | na jakim poziomie jesteśmy z tym zakupem? czekamy na paczkę? robimy przelewy? czekamy na coś innego? |
...to się nazywa poziom liu-chi-mai...na tajnym zebraniu w zamku Kraka Wiktorek oświadczył wszystkim,że ubiera habit i czmycha do zakonu...podobno są jeszcze miejsca.Będzie sadził pietruchę,zbierał konwalie i ogólnie odseparuje sie od świata whisky...
Mówią na mieście,że to właśnie najwyższy stopień wtajemniczenia.....takie whisky bez whisky...
A na poważnie to każdy uczestnik dealu wali w kalkulator i wysyła rzeczoną kwotę na Wktorka wysyłając mu maila co,za ile i na kiedy... |
! ! !
mistrz
parominius - Nie Mar 30, 2008 10:47 pm
...JODA mów mi...a świetlność trunku odkryjesz i moc nabierzesz ty ...
Mistu - Nie Mar 30, 2008 11:06 pm
| parominius napisał/a: | | A na poważnie to każdy uczestnik dealu wali w kalkulator i wysyła rzeczoną kwotę na Wktorka wysyłając mu maila co,za ile i na kiedy... | i dlaczego tak mało
Michale jeszcze się taki nie narodzil co by Bowowskie paczki wstrzymywał od naszych gardeł, zapewne zmierzają już do Polski, potem je Wiktor ochrzci w sample i możesz nas zapraszać
Michal - Pon Mar 31, 2008 8:48 am
Ok, dzieki za instrukcje
Wiadomość wysłana
|
|
|