czyli best of coś-tam ;-) - sezon ogórkowy (?)
ukaszu - Śro Cze 04, 2008 9:37 pm
ile takie cacko ma %, CS też są ? ; D
Wiktor - Śro Cze 04, 2008 9:42 pm
Złoty Kur Strathisla 1957 cask
ukaszu - Czw Cze 05, 2008 9:05 am
refill hoghshead ; )
Czarek - Czw Cze 05, 2008 4:58 pm
może być, byle nie lali do beczek od Jury
Wiktor - Czw Cze 05, 2008 6:15 pm
| Czarek napisał/a: | | byle nie lali do beczek od Jury |
to prawdopodobnie część receptury
parominius - Pon Cze 09, 2008 12:49 pm
No i oczywisćie czarnkowskie jasne i ciemne eire...z kegów toż to poezja ...z buteluch poemat...za chwil dziesięć śladu po nim nie będzie.....będą tylko piwa z biedronki i innych kompaniji piwowarskich.....ech...
Czarek - Wto Cze 10, 2008 11:02 am
no witam witam po przerwie, ot rajdowiec
z krystianem sobie pogadaj
oscarez - Nie Cze 15, 2008 5:12 pm
Czarek....
Poszedlem za rada i mam juz Laphroigh 10 y.o ....
Naprawde swietny tylko ze zaczynam cholera lapac sie na tym ze whisky spoza Islay jakies takie bez jaj mi sie wydaja... niedobrze chyba ze mna... zly to znak bardzo?
[ Dodano: Nie Cze 15, 2008 6:15 pm ]
dobra, zle sie wyrazilem.
Laphroaig mnie wywalil w kosmos.
[ Dodano: Nie Cze 15, 2008 6:18 pm ]
i sorry za przekrecenie nazwy w pierwszym poscie.
Z saturna mowil do was Oskar.
windham hell - Nie Cze 15, 2008 8:19 pm
| oscarez napisał/a: | | zaczynam cholera lapac sie na tym ze whisky spoza Islay jakies takie bez jaj mi sie wydaja... niedobrze chyba ze mna... zly to znak bardzo? |
to tylko chwilowe ,zdegustujesz kilka sampelków przy następnej akcji wspólnych zakupów i być może będziesz nadawał z gwiazdozbioru oriona
Mistu - Nie Cze 15, 2008 8:24 pm
A propo zakupów z Hamburga jak stoja sprawy?
Michal - Nie Cze 15, 2008 9:20 pm
| windham hell napisał/a: | | oscarez napisał/a: | | zaczynam cholera lapac sie na tym ze whisky spoza Islay jakies takie bez jaj mi sie wydaja... niedobrze chyba ze mna... zly to znak bardzo? |
to tylko chwilowe ,zdegustujesz kilka sampelków przy następnej akcji wspólnych zakupów i być może będziesz nadawał z gwiazdozbioru oriona |
Potwierdzam, nieziemski zachwyt TYLKO Islayowym trunkiem przechodzi i to dość szybko, zaraz po kilku samplach które tu kupisz
ukaszu - Pon Cze 16, 2008 9:25 am
się nie zgodzę
do Islay zawsze wracam z miłą chęcią co nie znaczy że resztą gardzę ale Islay to Islay
Maciejf - Pon Cze 16, 2008 3:04 pm
Islay ma swoj urok,najbardziej nie doceniane na tym forum (sadzac po ilosci postow) Bunnahabhain i Bruichladdich tez mimo ze to inna liga ciezkosci.
Jednym slowem do odkrycia jest znacznie wiecej niz tylko poludniowe wybrzeze i Caol Ila
a jesli chodzi o reszte to patrze na swoja poleczke...i pare ciekawych eksponatow sie znajdzie z najgorecej przeze mnie polecanym wszystkim Springbankiem
Wiktor - Pon Cze 16, 2008 7:12 pm
A który to ów Springbank?
Czarek - Wto Cze 17, 2008 7:32 am
50 YO
|
|
|