To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli aktualnie atakujemy... - Prezenty na święta BN -

Anonymous - Czw Lis 24, 2011 10:47 pm

Mistu napisał/a:
Ja bym tego spróbował Caol Ila 1983 / 27 Year Old / Cask #5284 / Signatory
70cl / 54.9% cos koło 100 funtów moze gdzies tam jest taniej

Tym też bym nie pogardził - Caol Ila 1979 / 31 Year Old / Cask #5305 / Mackillop's
70cl / 58%

Na samą myś o CI 27 czy 31 letniej przechodzą mnie ciarki po plecach. Jak taką kiedyś będe miał w kieliszku mogę wylać...z tych emocji:)

MarcinK - Pią Lis 25, 2011 9:08 am

No Panowie, jeszcze ostatnia setka Tobermory i *** Springbanka, ktos sie zdecyduje? :wink:
Mistu - Pią Lis 25, 2011 9:50 am

McCoy napisał/a:
Na samą myś o CI 27 czy 31 letniej przechodzą mnie ciarki po plecach. Jak taką kiedyś będe miał w kieliszku mogę wylać...z tych emocji:)

Coś tam powinno mi się ostać z wiekowych więć jak reflektujesz to zwrócę uwage w zapasach

Pocieszny_PCS - Pią Lis 25, 2011 11:02 am

Marcinie, jak nie znajda sie chetni i springbank zostanie anulowany to ewentualnie skusze sie na tobermory. Chyba ze rzeczywiscie znajdziesz cos bardziej chodliwego w miejsce springbanka
Anonymous - Pią Lis 25, 2011 2:52 pm

Mistu napisał/a:
McCoy napisał/a:

Coś tam powinno mi się ostać z wiekowych więć jak reflektujesz to zwrócę uwage w zapasach

Jak najbardziej jestem zainteresowany i mam nadzieję, że CIoś się znajdzie 8)

MarcinK - Pią Lis 25, 2011 5:02 pm

Jezeli chcecie cos innego w zamian za Springbanka to najlepiej wrzuccie tutaj linka pod dyskusje, tak zeby +/- po weekendzie zaczac realizacje:)
Pocieszny_PCS - Pią Lis 25, 2011 5:22 pm

MarcinK napisał/a:
Jezeli chcecie cos innego w zamian za Springbanka to najlepiej wrzuccie tutaj linka pod dyskusje, tak zeby +/- po weekendzie zaczac realizacje:)

Ja moge chciec springbanka. Niech sie wypowiedza ci co sie na niego nie pisali a jak zaproponuja cos dobrego to tez sie podpisze.

Rafi - Pią Lis 25, 2011 8:16 pm

To może więcej chętnych będzie na takiego HP ze sztuki:
http://sztukawina.pl/inde...emart&Itemid=53

Albo Glencadam:
http://sztukawina.pl/inde...emart&Itemid=53
A jak nie to mozna by je wziąść pod uwagę na następną turę.

MarcinK - Sob Lis 26, 2011 9:41 am

Ja licze ze ktos sie jeszcze znajdzie... bo nie ukrywam, ze nie probowalem nic z tego regionu;)

Na zachete opinia jednego z uzytkownikow: "Trzeba przez niego przejść. Ma nietuzinkowy smak, słodki. Za taką cenę pozycja do zaatakowania." :wink:

Pocieszny_PCS - Sob Lis 26, 2011 6:16 pm

Albo mozemy zrobic tak ze springbank w ogole zostanie skasowany i ja zrobie jeszcze przed swietami albo tuz po nowym roku sampling z singlemalt z tym albo innym springbankiem. Oprocz tego by mogly byc jeszcze hp18, caol ila18, mortlach 16
MarcinK - Nie Lis 27, 2011 11:19 am

Jesli jest wola.... i checi, to rozparcelujmy na szybko Caol Ile CS, bo 18 tak latwo nie dostaniesz. :)
Ja bym wzial na pewno **, moze *** ;)

Znajda sie chetni na reszte? Wtedy Springbank idzie w odstawke.

Cena za * - 38zl.

PS. Pierwszy post edytowany.

Pocieszny_PCS - Nie Lis 27, 2011 12:27 pm

A wlasnie widzisz, mamy z McCoyem Ci18 na wyciagniecie reki i to w dobrej cenie.
Jak ta koala cs bedzie sie cieszyc wiekszym wzieciem to biore zamiast springbanka

mrasin - Nie Lis 27, 2011 6:46 pm

Coal biore sete jak sie zbierze flaszka. Pzdr
Pawloff - Nie Lis 27, 2011 7:03 pm

Gdybyś kupował CI CS, to zarezerwój dla mnie wstępnie 100 ml.

[ Dodano: Nie Lis 27, 2011 7:11 pm ]
Pocieszny_PCS napisał/a:
A wlasnie widzisz, mamy z McCoyem Ci18 na wyciagniecie reki i to w dobrej cenie.
Jak ta koala cs bedzie sie cieszyc wiekszym wzieciem to biore zamiast springbanka

a jaka ta cena?

Anonymous - Nie Lis 27, 2011 7:13 pm

* CI