czyli aktualnie atakujemy... - Sample - MasterofMalt
Anonymous - Pon Lut 27, 2012 9:57 am
| oscarez napisał/a: | | Wiktor napisał/a: | | Czekamy na relację. Raz w życiu trzeba zjeść mydło, i spróbować Bladnoch |
ufffff....obie rzeczy mam za soba... |
Mnie jeszcze mydło czeka...
I szukam jeszcze 2 osób, które nie próbowały bladnocha a jak Wiktor pisze trzeba
Kilka butelek poza w/w jeszcze jest otwartych więc zachęcam.
Rajmundzie coś udało się wybrać?
Czarek - Pon Lut 27, 2012 10:17 am
| McCoy napisał/a: | | Mnie jeszcze mydło czeka... |
a mnie to drugie
Anonymous - Pon Lut 27, 2012 10:20 am
| Czarek napisał/a: | | McCoy napisał/a: | | Mnie jeszcze mydło czeka... |
a mnie to drugie |
To rozumiem dopisać:)?
Czarek - Pon Lut 27, 2012 10:31 am
małe sprostowanie, bladnoch dzięki Mirkowi mam juz za sobą, rok temu ale zawszwe, dzięki:
Bladnoch 18 yo., OB., d. 15.07.1992, b. 1.nov. 2010, Sherry but #2608, 555
do tego całe 5,5 pkt
Pawcio - Wto Lut 28, 2012 11:07 am
| Wiktor napisał/a: | Czekamy na relację. Raz w życiu trzeba zjeść mydło, i spróbować Bladnoch |
a dupa, mnie nie namówisz...
Anonymous - Wto Lut 28, 2012 12:44 pm
| Pawcio napisał/a: | | Wiktor napisał/a: | Czekamy na relację. Raz w życiu trzeba zjeść mydło, i spróbować Bladnoch |
a dupa, mnie nie namówisz... |
hehe
To może CI czy Bunnahabhain ?
[ Dodano: Wto Lut 28, 2012 12:56 pm ]
Podsumowanie:
Mamy jeszcze 4 butelki bliskie zamknięcia i 8 wolnych sampli. Zachęcam do ostatnich zamówień - w niedzielę chciałbym zamknąć aukcję.
Jeśli ktoś chce zamówić przy okazji całą butelkę dla siebie proszę info na priv to dołączę przy zamówieniu. Pocieszny tego Edradoura zamawiać Ci?
2. http://www.masterofmalt.c...lay-cl1-whisky/ - nowa pozycja
3 WOLNE sample
3. http://www.masterofmalt.c...macleod-whisky/
2 WOLNE sample
4. http://www.masterofmalt.c...trength-whisky/
1 WOLNY
6. http://www.masterofmalt.c...sk-5767-whisky/
2 WOLNE
Wiktor - Wto Lut 28, 2012 4:18 pm
Jaki koszt P&P do butelki na tą chwilę?...
Anonymous - Wto Lut 28, 2012 4:39 pm
| Wiktor napisał/a: | | Jaki koszt P&P do butelki na tą chwilę?... |
Zakładam, ze zamkniemy 6-8 butelek (Liczymy oczywiście na Twoją pomoc:) ) więc koszt transportu z UK wyniesiee około 15-19zł na butelkę czyli około 2zl. na sampla.
Pocieszny_PCS - Wto Lut 28, 2012 11:02 pm
Wobec innych pomyślnie dogranych spraw dzisiejszego dnia niestety muszę uciąć tą Edradour bo mi kasy nie nastarczy
Anonymous - Wto Lut 28, 2012 11:13 pm
| Pocieszny_PCS napisał/a: | Wobec innych pomyślnie dogranych spraw dzisiejszego dnia niestety muszę uciąć tą Edradour bo mi kasy nie nastarczy |
Dobra wymiana:)
Czarek - Śro Lut 29, 2012 10:27 am
wytnij tą dailuaine, są informacje o zawartości, to nie ta beczka
Wiktor - Śro Lut 29, 2012 7:21 pm
Podłączylibyśmy się z 1 butelką. Jeśli można, proszę o dalszą instrukcję via PW.
Anonymous - Czw Mar 01, 2012 10:20 pm
Widzę, że wiecej chętnych nie będzie. Zamawiam wszytskie pozycję do 6 włącznie. Wstępnie Wiktor zamawia jedną dla siebie a 9 zamawiamy na degustację w Warszawie. Koszyty transportu z UK dzielimy więc na 9 chyba, że ktoś jeszcze chce zamówić coś dla siebie - w takim przypadku prosze info na priv. Do niedzieli wysyłam wszytskim konto do wpłat i koszty. Serdecznie proszę o szybka wysyłkę pieniędzy bo 7 marca planuje finalizować zamówienie. Koszty wysyłki ode mnie uda się pewnie załatwić darmowo ale będą do odbioru w poszczególnych filiach firmy w której pracuje.
W razie pytań dajcie znać.
[ Dodano: Pon Mar 05, 2012 2:55 pm ]
witam,
Wszystkie dane zostały wysłane do zainteresowanych. Serdeczna prośba o zerknięcie, potwierdzenie zamówienia i co najważniejsze wysłanie przelewu do jutra.
W środę chciałbym złożyć zamówienie w mom - wysyłka do zainteresowanych w przyszły weekend.
W razie pytań dajcie znać.
[ Dodano: Czw Mar 08, 2012 12:18 am ]
Whisky zamówiona i opłacona. Czekamy na dostawę. Jeden minus to nie ma Bladnocha niestety (choć niektórzy na forum powiedzą na szczęście:) )
[ Dodano: Pią Mar 09, 2012 8:33 pm ]
Trochę problemów mamy - Daniel zajął się zamówieniem i okazało się to nie za łatwym zadaniem:) Już w trakcie zamówienia okazało się, że Bladnoch i butelka dla Wiktora są już out of stock (co jest zrozumiałe bo na stronie od razu była taka informacja) Już po złożeniu zamówienia i zapłaceniu okazało się, że Tomatin (na degustacje warszawską) to ogólnie jest ale nie wiedzą kiedy będzie można go wysłać a HP 13 też jest ale nie wyślą bo lekko uszkodzona:) Do osób zamawiających Bladnocha i HP wysłałem info w sprawie wymiany lub zwrotu pieniędzy. Wstępny termin wysyłki towaru do zainteresowanych to 21 marzec.
[ Dodano: Sro Mar 14, 2012 9:28 pm ]
Przesyłka o 12:32 dotarła do Poznania - Warszawa coraz bliżej...
[ Dodano: Czw Mar 15, 2012 11:50 pm ]
Przesyłka jest w moich rękach - podróż zakończona szczęśliwie co nie znaczy, że nie obyło się bez strat. Zapomnieli dodać (chyba, że kurier też miłośnik sm - jeśli tak to butelki godne wybrał ) do paczki Inchgower29 i cragganmore20 - ustalamy z mom co się stało i kiedy dotrą. Dla współinwestorów w/w sm wyślę info na priv do końca tygodnia. Tak czy inaczej butelki, które dotarły wyglądają pięknie i dumnie. Niektóre już w sobotę nasza 6 na warszawskeiej degustacji spróbuje i oceni. Pamietając ciekawą dyskusję na forum jesteśmy w trakcie wyboru odpowiedniej metody...
Wysyłka w okolicach środy. Dziękuje za udział w samplingu i mam nadzieję, że będziemy zadowoleni i wśród zamówionych trafiła się nam jakas perełka, którą będziemy wspominali przez następne tygodnie, miesiące i lata!
[ Dodano: Sro Mar 21, 2012 11:48 pm ]
Sample do niektórych już zostały wysłane, reszta wysyłek czeka jak dojdą 2 brakujące butelki. MOM przeprosił nas ale po prostu zapomniał do paczki je dołączyć:)
Ja też niestety błędy popełniam (proszę mi wybaczyć - pierwsza taka akcja) i patrząc na rozliczenie karty kredytowej pomyliłem się w obliczeniach kursy Funta o 20 groszy. Prześlę na priv smutną wiadomość o dopłacie
W przyszłym tygodniu założę osobny wątek o opiniach o zakupionych sm.
Swoje przemyślenia wyślę dopiero pod koniec kwietnia kiedy w końcu będę się mógł napić - zaległości mam sporo
[ Dodano: Nie Mar 25, 2012 10:29 am ]
Brakujące butelki doszły:) Wysyłka we wtorek!
|
|
|