To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli aktualnie atakujemy... - Wyspy i Islay w 4 odsłonach

Pawloff - Śro Lis 09, 2011 9:48 pm

Pocieszny_PCS napisał/a:
Tak szczerze to po cichu liczyłem na to że Pawloff, który mieszka blisko ma jakiegoś znajomego niemca niedaleko. Bez tego drobnego niuansu to rzeczywiście się robi problem :)

Niestety nie znam żadnych fafluchtów, ani nikogo kto by osiedlił się u krzyżaków...

David - Czw Lis 10, 2011 10:53 am

Pocieszny_PCS napisał/a:
to zamiast np. Uigeadail możemy mieć Corryvreckan czy Alligatora.

ale to bedzie rozwiązanie w stylu zamienił stryjek siekierke na kijek :wink:

Pocieszny_PCS - Czw Lis 10, 2011 11:09 am

David napisał/a:
Pocieszny_PCS napisał/a:
to zamiast np. Uigeadail możemy mieć Corryvreckan czy Alligatora.

ale to bedzie rozwiązanie w stylu zamienił stryjek siekierke na kijek :wink:

moze i tak, ale to tez przy okazji jest probowanie czegos innego co w polandzie jest malo dostepne i drogie. Ja bardzo jestem ciekaw tego opalonego aligatora

MarcinK - Czw Lis 10, 2011 12:40 pm

Ja moze mam troche inne podejscie. Wole kupowac to co jest warte uwagi, sprawdzone i raczej pewne... niestety, nie dysponuje funduszami na probowanie kazdej nowosci itp;) Zreszta, po co probowac wszystkiego? Jak wiadomo ze cos jest slabe, albo srednie... to moze lepiej wziac (nawet jesli jest drozsze) cos lepszego!
Pocieszny_PCS - Czw Lis 10, 2011 1:34 pm

MarcinK napisał/a:
Ja moze mam troche inne podejscie. Wole kupowac to co jest warte uwagi, sprawdzone i raczej pewne... niestety, nie dysponuje funduszami na probowanie kazdej nowosci itp;) Zreszta, po co probowac wszystkiego? Jak wiadomo ze cos jest slabe, albo srednie... to moze lepiej wziac (nawet jesli jest drozsze) cos lepszego!

oczywiscie ze dobrze kupowac sprawdzone, ale tez dreptanie po sladach starszych kolegow pozbawia cie radosci z odkrywania ;) trzeba temat jak zwykle wyposrodkowac

MarcinK - Czw Lis 10, 2011 4:20 pm

Wszystkie butelki u mnie.

W poniedziałek wysyłka - chyba ze jakis kataklizm nastąpi:)

PS. Temat mozna zamknac.