czyli aktualnie atakujemy... - Wyspy i Islay w 4 odsłonach
Pawloff - Śro Lis 09, 2011 9:48 pm
| Pocieszny_PCS napisał/a: | Tak szczerze to po cichu liczyłem na to że Pawloff, który mieszka blisko ma jakiegoś znajomego niemca niedaleko. Bez tego drobnego niuansu to rzeczywiście się robi problem |
Niestety nie znam żadnych fafluchtów, ani nikogo kto by osiedlił się u krzyżaków...
David - Czw Lis 10, 2011 10:53 am
| Pocieszny_PCS napisał/a: | | to zamiast np. Uigeadail możemy mieć Corryvreckan czy Alligatora. |
ale to bedzie rozwiązanie w stylu zamienił stryjek siekierke na kijek
Pocieszny_PCS - Czw Lis 10, 2011 11:09 am
| David napisał/a: | | Pocieszny_PCS napisał/a: | | to zamiast np. Uigeadail możemy mieć Corryvreckan czy Alligatora. |
ale to bedzie rozwiązanie w stylu zamienił stryjek siekierke na kijek |
moze i tak, ale to tez przy okazji jest probowanie czegos innego co w polandzie jest malo dostepne i drogie. Ja bardzo jestem ciekaw tego opalonego aligatora
MarcinK - Czw Lis 10, 2011 12:40 pm
Ja moze mam troche inne podejscie. Wole kupowac to co jest warte uwagi, sprawdzone i raczej pewne... niestety, nie dysponuje funduszami na probowanie kazdej nowosci itp;) Zreszta, po co probowac wszystkiego? Jak wiadomo ze cos jest slabe, albo srednie... to moze lepiej wziac (nawet jesli jest drozsze) cos lepszego!
Pocieszny_PCS - Czw Lis 10, 2011 1:34 pm
| MarcinK napisał/a: | | Ja moze mam troche inne podejscie. Wole kupowac to co jest warte uwagi, sprawdzone i raczej pewne... niestety, nie dysponuje funduszami na probowanie kazdej nowosci itp;) Zreszta, po co probowac wszystkiego? Jak wiadomo ze cos jest slabe, albo srednie... to moze lepiej wziac (nawet jesli jest drozsze) cos lepszego! |
oczywiscie ze dobrze kupowac sprawdzone, ale tez dreptanie po sladach starszych kolegow pozbawia cie radosci z odkrywania trzeba temat jak zwykle wyposrodkowac
MarcinK - Czw Lis 10, 2011 4:20 pm
Wszystkie butelki u mnie.
W poniedziałek wysyłka - chyba ze jakis kataklizm nastąpi:)
PS. Temat mozna zamknac.
|
|
|