To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli aktualnie atakujemy... - propozycja wspólnego zakupu

Czarek - Pon Paź 15, 2007 10:42 am

Najprawdopodeobniej z tej samplowanej AAB będzie wolna 100 dla chętnego ( z moich 200). Pojawia się możliwość ściągnięcia dodadkowej buteleczki, więc mogę swojego smpla zredukować do sampelka (100).
Drugiej takiej okazji nie bedzie, kto pierwszy ten :lol: :roll:
Czarek

parominius - Pon Paź 15, 2007 1:15 pm

witam...a orientacyjna cena "setuńki"?...muszę liczyć jak bankier gdyż mam zamówione jeszcze inne "maleństwa"...he,he..
pozdrawiam.

Czarek - Pon Paź 15, 2007 1:48 pm

Jak każdy :lol:
W tak zwanym miedzyczasie Krystian się zalogował na AAB, jeśli będzie wolne, tzn, jęśli będzie dodadkowa butelczyna (a ma być :D ).
Setunia to 1/7 ceny butelki (około 10 E) + buteleczka do sampelka (około 3 zł), no i wysyłka, ale to juz z Wiktorem
Czarek

David - Wto Paź 16, 2007 11:47 am

Czarek napisał/a:
Najprawdopodeobniej z tej samplowanej AAB będzie prawdopodobnie 100 dla chętnego.

jakto!? miało być przyklepane 200ml :shock:

to ile jeszcze bedziemy to zamwiać? Toz z pragnienia umrę :wink:

Pozdrawiam

Czarek - Wto Paź 16, 2007 12:59 pm

Spoko Spoko
Twoje 200 jest nienaruszalne.
To wolne 100 uwalnia się z moich 200, ja wezmę 100, a 100 jest dla Krystiana, on pierwszy się wyrwał do wolnej setuni. Tak wyszło że poza tym sampelkiem udało się znaleść drugą butle batch 8, którą zarezerwowałem i może kiedyś zrobimy z niej użytek :wink:
Czarek

David - Śro Paź 17, 2007 8:34 am

No to mnie uspokoiłeś :wink:
Wiktor - Pią Paź 19, 2007 12:33 pm

parominius napisał/a:
a orientacyjna cena "setuńki"?...muszę liczyć jak bankier

Jaka decyzja w/s 100ml batchu nr 8 AAB?

Czarek - Pią Paź 19, 2007 4:10 pm

Wiktor dopina zamówienie na uzgodnione trunki.
Jak to zwykle bywa następują pewne korekty i jest obecnie wolna 100 Aberloura a'bunadh batch 8
Czarek

parominius - Pią Paź 19, 2007 7:18 pm

Witam ...przykro mi niezmiernie,ale cudowne AAB tym razem mi umknie...ot,złośliwość żywota... :(
pozdrawiam

Wiktor - Pią Paź 19, 2007 7:39 pm

Zapisał się Krystian więc mamy komplet :)
krystian - Sob Paź 20, 2007 6:17 pm

Wiktor napisał/a:
Chcąc pokusić się o prognozę na rok 2008 warto przywołać casus Brory, której ceny w przeciągu ostatnich kilkunastu miesięcy uległy – w wielu przypadkach - niemalże podwojeniu. Ten sam los, wraz z nieuchronnym spadkiem ilości leżakującego jeszcze destylatu – musi podzielić wkrótce również Port Ellen.

..to tak apropo wspólnych zakupów Panowie.. ;)

pozdrawiam > krysrian

Wiktor - Pon Lis 05, 2007 2:54 pm

Sample podzielone, tutaj znajduje się link do zdjęć etykiet, gdzie każdy znajdzie komplet informacji.
Czarek - Pon Lis 05, 2007 5:42 pm

Trzeba się chyba pogodzic z faktem, że Wiktor będzie mnie ciągle zaskakiwał.
A tak miedzy nami to tego samplaka GG z DT stojącego obok abundy ktoś sprwadzał,
i jak było :lol:
Czarek

Wiktor - Pon Lis 05, 2007 8:52 pm

A sprawdzał, sprawdzał... ;) Już wkrótce w bazie whisky będzie adekwatny wpis ;)
Był jak... hmm... Lady Pank grający jako support na koncercie The Rolling Stones :D

Czarek - Wto Lis 06, 2007 10:21 am

kum kum :wink:
Nie powiem, spodziewałem się że Twoja opinia będzie bardziej krytyczna od mojej.
Musiała robić za suport i poległa w boju, wypadki chodzą po whisky.
Ale pić sie da, prawda :mrgreen: