BOW must go on... - Kodowane sampelki BOW
Wiktor - Czw Sty 24, 2008 11:46 am
Nie to miałem na myśli, musimy zmniejszyć gdzieś ze 100 na 40 czyli o 60ml, wtedy suma zamówień da nam dokładnie 700ml, zmniejszenie które proponujesz (w sumie o 20ml) nic nam niestety nie daje...
parominius - Czw Sty 24, 2008 12:52 pm
| Wiktor napisał/a: | | Parominius może jednak zamiast 3x100, zestaw 5x40 |
Niech i ta wola sie spełni...jestem kontent z takiego rozwiązania
krystian - Czw Sty 24, 2008 1:11 pm
Czołem,
chętnie przyłączyłbym się do zabawy,
niestety mogę pozwolić sobie na próbki nie wiekrze niż O.O4
pozdrwwiam > krystian
Czarek - Czw Sty 24, 2008 1:16 pm
Nie ma sprawy cieszy potwierdzenie udziału, a jest jeszcze taki plus że może wystarczy nam zakup 1 buteki każdego malta
6x100 (Maro, Czarek, David, Wojciech, Pawcio i Slick)
3x40 (Windham Hell, Parominius, Krystian)
bow 80
jak narazie potrzeba po 800 ml
Wiktor - Czw Sty 24, 2008 1:44 pm
Racja, umknęło mi 0,1 w poprzedniej kalkulacji...
Z kolei do (choćby prawie) pełnych 2 butelek brakuje nam jeszcze ładnych paru osób.
Czarek, mianuję Cię głównym agitatorem i czynię odpowiedzialnym za rozwiązanie tej sytuacji
Mówiąc szczerze musimy wkrótce zamknąć listę chętnych i coś ostatecznie postanowić.
PS. Osobiście niestety będę wyłączony z zabawy-zgadywanki, ale powetuję sobie innym razem
parominius - Czw Sty 24, 2008 1:52 pm
Już mnie nosi po całym pokoju...szranki i konkury z takim kwiatem Polskiego rycerstwa,ech...Tylko co z Pawciem herbu "Urocze Wąsisko"?.Konkretna drużyna się tworzy więc niech nie zwleka .No i pamiętajmy o Czarku,wszakże kodowane szkiełka to jego "pomyślunek" był.(To a'propo póżniejszych roszczeń za stracone bezpowrotnie zdrowie umysłowe)
Czarek - Czw Sty 24, 2008 2:33 pm
Możliwe że trza będzie siegnąć po radykalne rozwiazania i ściąć ostatniego zgłoszonego (ostatni gasi światło ) lub też uznać, że Pawcio nie potwierdził wcześniejszej deklaracji.
Obie metody prowadzą do rozwiazania powstałego problemu, a sklecenie kompletu na dwie butle jest (jak widzę) nierealne.
Tak więc, sorry albo Slick albo Pawcio (jeśli się nie potwierdzi)
Pytanko na priva do Pawcia poszło, czekajmy wyniku
parominius - Czw Sty 24, 2008 3:01 pm
| Czarek napisał/a: | | ściąć ostatniego zgłoszonego |
Acha,to a'propo "Czarusiowego" pytania kto bedzie "dekapitował" pokonanych....
windham hell - Czw Sty 24, 2008 3:51 pm
| parominius napisał/a: | | kto bedzie "dekapitował" pokonanych |
To jest nagrodą za zwycięstwo
[ Dodano: Czw Sty 24, 2008 4:59 pm ]
| parominius napisał/a: | | szranki i konkury |
Niech co krwawy Hegemon...?
Wojciech - Czw Sty 24, 2008 5:09 pm
Wolałbym 100, ale mogę się poświęcić i 40 warte spróbowania
Wojciech
parominius - Czw Sty 24, 2008 5:47 pm
| windham hell napisał/a: | | Niech co krwawy Hegemon...? |
He,he...złapałeś mnie! Kajko i Kokosz to moje prawie całe dzieciństwo...he,he...i mieli bardzo ładny puchar....z prosiaczkiem...
michu - Czw Sty 24, 2008 6:00 pm
[quote="Czarek"]
Tak więc, sorry albo Slick albo Pawcio[/quote]
a może drugi gasi śwaitlo? bo czemu by nie?
chcesz to wykreślaj.
zazwyczaj nie pcham się gdzie mnie nie chcą.
Czarek - Czw Sty 24, 2008 6:28 pm
| michu napisał/a: | | zazwyczaj nie pcham się gdzie mnie nie chcą |
no co ty, nie ma się co unosić
promlema jest jak rozumiesz, bo z jednej flachy wszystkich chętnych nienapoimy , wchodzenie w zakup zdublowanego kompletu - hm, a koszty rosną.
Tak więc sytuacja z lekka patowa, poczekajmy jeszcze na to co Pawcio odpowie.
Nie ma się co obruszać, tak jak przy szukaniu kompletu na składkowy zakup butelki - kto sie nie zgłosił na czas nie dostał dajmy na to PE Platinum, Lagavulina 21 i co miec do kogoś pretensje że dajmy nato człek o takiej akcji nic nie wiedział, do kogo
Sorry, to nie kpiny ale realia, co zrobić. Mam nadzieję że w razie niekorzystnego dla ciebie rozwoju sytuacji nie będziesz pałał do mnie nienawiścią i szukał odwetu
Trza liczyć na brak potwierdzenia Pawcia, ale to raczej mało prawdopodobne
lub też
Ja mogę się zredukować do 80 ml, jeśli jeszcze dwóch zejdzie ze 100 na 40 ml to wszystkich dotychczas zgłoszonych obdzielimy jako tako , ale tu poza moja zgodą jest potrzebna wola redukcji ze strony dwóch osób więc trza cudu
z próżnego i Salomon nie naleje
windham hell - Czw Sty 24, 2008 6:31 pm
Zrobiło się tak jakoś smutno ,może się jeszcze coś wyjaśni.
jak śpiewali w ostatniej scenie Zywotu Briana Always look on the bride side of life
parominius - Czw Sty 24, 2008 6:58 pm
| Czarek napisał/a: | | jeśli jeszcze dwóch zejdzie ze 100 na 40 ml |
No właśnie...tutaj maluteńki apeluniek do smakoszków,którzy mają zaklepane setuńki...kochani,pozwólmy michowi dołączyć do naszej spartakjady...schudnijcie o te trochę uisqe beatha na rzecz towarzysza.A ty michu nie wpadaj zaraz w złość niczym nie usprawiedliwioną ...boć od tego whisky nie przybędzie......
|
|
|