czyli lustra precz! - Spotkanie wiosenne czas planowac!
David - Czw Lut 04, 2010 3:04 pm
ja 30 ob chętnie bym spróbował
Wiktor - Czw Lut 04, 2010 3:37 pm
Ja również 30yo. Np. w tej wersji
oscarez - Czw Lut 04, 2010 4:50 pm
| Wiktor napisał/a: | | Ja również 30yo. Np. w tej wersji |
o tak. i ja tez chetnie
David - Czw Lut 04, 2010 5:37 pm
a czy przypadkiem nie mielismy tej łych w drugim Karpaczu? bo zdaje się że jakiś HP platinum był?
ale zasadniczo jestem za i za 30 ob też
Wiktor - Czw Lut 04, 2010 5:49 pm
a i owszem, konkretnie ta edycja
oficjalna 30-ka nie jest złą whisky, ale - jak dla mnie - trochę brak jej "zęba", nie rzuca na kolana, stąd ciekawy byłbym bardziej jakiejś wersji rocznikowej (cask strength), ewentualnie Bicentenary tak chwalonej swego czasu przez Wojtka
Wojciech - Czw Lut 04, 2010 7:00 pm
Zostałem przekonany, nie jestem jednak beton whiskowy
Obóz kondycyjny Orkady to pomysł pierwsza klasa. Zgadzam się odnośnie Szkapy, warto porównać choć wiadomo kto zwycięży Jednak Scapa tam jest i nie można udawać, że jej nie ma.
Oficjalnej 30 chętnie bym jednak spróbował, zawsze to 30 OB Trudno jednej osobie poszaleć na taką butelkę, a tak koszt rozłoży się w miare rozsądnie.
windham hell - Czw Lut 04, 2010 8:32 pm
| Wojciech napisał/a: | Zostałem przekonany, nie jestem jednak beton whiskowy
Obóz kondycyjny Orkady to pomysł pierwsza klasa. |
bardzo sie cieszę że właśnie To przeszło
Wojtek - Czw Lut 04, 2010 8:52 pm
Kurde, i wyda się, że o Bicentenary zmyślałem... Ale pomysł pierwsza klasa, nie wyobrażam sobie opuszczenia tego spotkania!
David - Pią Lut 05, 2010 9:22 am
o tak tak! chcemy Bicentary!
Pawcio - Pią Lut 05, 2010 3:04 pm
cieszy że pomysł sie spodobał,
co do Radziejowic i Waldka w tym terminie niestety nie jest osiągalny;(
czyli zostaje na ta chwile temat Karpacza lub JG
Wojtek - Pią Lut 05, 2010 3:28 pm
Kurcze, szkoda...to ja jestem jednak za JG. Z Karpaczem mogę mieć problem Generalnie im bliżej Trójmiasta tym dla nas lepiej i większa szansa, że będziemy.
Wojciech - Pią Lut 05, 2010 5:54 pm
Wojtek, ale my do Jastrzębiej Góry mamy dalej, już Ty z Gdyni do Karpacza . Może jednak Szczawno wypadli, zawsze to trochę bliżej centrum.
windham hell - Pią Lut 05, 2010 5:57 pm
a może jednak Kraków -połączenia jak najbardziej ok
[ Dodano: Pią Lut 05, 2010 6:04 pm ]
chyba że panowie chcecie przyjechac do Janowa Lubelskiego
Wojtek - Pią Lut 05, 2010 8:00 pm
| Wojciech napisał/a: | Wojtek, ale my do Jastrzębiej Góry mamy dalej, już Ty z Gdyni do Karpacza . Może jednak Szczawno wypadli, zawsze to trochę bliżej centrum. |
No tak, ale spotkanie w Karpaczu oznacza, że Asia nie będzie mogła przyjechać, bo Jasia ani nie zostawimy jeszcze dziadkom, ani nie będziemy z nim jechać na drugi koniec Polski A poprzednie spotkanie też było na południu Polski!
Wojciech - Pią Lut 05, 2010 8:33 pm
Najlepszy byłby środek Polski. Kwiecień nad morzem, tak jak w górach, to może być pogoda w najlepszym przypadku zmienna
|
|
|