|
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku
|
|
stare SMWS |
| Autor |
Wiadomość |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 3:27 pm stare SMWS
|
|
|
A zatem: kto chętny na (bardzo) stare bottlingi ze stajni SMWS - ceny w przedziale ok. 80-150 euro - proszę o wpłatę kwoty (kurs euro dzisiaj ca. 4,30-4,32). Okazja raczej niepowtarzalna...
Odbiór zakupów wyłącznie w trakcie IV Zgromadzenia BOW.VIP Club!
PS. Inne zamówienia także możliwe do realizacji, info priv. |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
mik_us
Singlemalt Whisky Crusader

Ulubiona whisky: Kilka na A i na B ;)
|
Wysłany: Śro Wrz 07, 2011 9:43 am
|
|
|
| Oprócz tego co wysłałem na priv. jestem chętny na * lub ** na kilka innych pozycji - nie wiem czy mogę je tutaj wymienić. |
_________________ Pozdrawiam
mik_us
http://whisky-blog.pl |
|
|
|
 |
Wiktor

|
Wysłany: Śro Wrz 07, 2011 9:52 am
|
|
|
Czemu nie, choć i tak będziesz musiał porozumieć się bezpośrednio z inwestorami. Ich butelki i ich autonomiczne decyzje, co z nimi zrobią |
Wiktor
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
mik_us
Singlemalt Whisky Crusader

Ulubiona whisky: Kilka na A i na B ;)
|
Wysłany: Śro Wrz 07, 2011 10:11 am
|
|
|
Sam nie jestem w stanie kupić więcej niż zdeklarowane butelki, ale chciałbym * lub ** z poniższych pozycji:
1. Lagavulin z 85 roku
2. Glenglassaugh 20 letni
3. Highland Park |
_________________ Pozdrawiam
mik_us
http://whisky-blog.pl |
|
|
|
 |
Wiktor

|
Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 2:18 pm
|
|
|
| Kurs zakupu waluty dla tej transakcji 4,38 (!), dla pozostałych bieżących również. Pech... |
Wiktor
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|