|
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku
|
|
Inchgower 25 YO by BoW |
| Autor |
Wiadomość |
Pawcio
Singlemalt Whisky Apostle

Ulubiona whisky: Caol Ila
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 9:21 am Inchgower 25 YO by BoW
|
|
|
Czy jest jeszcze dostępny i jakie koszty??
Acha i Ardmore jakieś bym kupił tylko żeby nie trzeba było sprzedawać nerki;) |
_________________ Pozdrawiam.Pawcio.
"Crusader i Złych Macallan'ów Niszczyciel. Postrach Karuizaw. Protektor Ardmorów. Wielki Piewca CI. BOW Inkwizytor In Spe"P.W.Jasnowski.
NIE TEN PRZYJACIEL, CO CIĘ NIESIE Z KNAJPY DO DOMU, A TEN CO CZOŁGA SIE RAZEM Z TOBĄ |
|
|
|
 |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2006 10:11 pm
|
|
|
Pawciu,
Powracam w końcu i to od razu z dobrą wiadomością: jest dostępny Nakazałem (ponownie) Krzyśkowi zajęcie się szczegółami. Ponieważ jednak zwykł był ostatnio znikać na dnie całe, pochłonięty zyciowymi kwestiami organizacji swojej korporacji taksówkarskiej, daj znać czy co trzeba zostało załatwione. Jeśli nie, przypilnuję osobiście.
Ardmore - potrzebuję tylko wskazówki co do wieku/ceny. Ewentualnie inne... Jestem w fazie back on stage, zatem byłby to dodatkowy pretekst do pełniejszego uaktywnienia się
PS. Rewizja zamówień jakie mamy od innych osób nastąpi tuż przed naszym wyjazdem. Bo mam nadzieję że takowy wreszcie nastąpi... |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
Pawcio

|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 4:53 pm
|
|
|
| Wiktor napisał/a: | Pawciu,
Powracam w końcu i to od razu z dobrą wiadomością: jest dostępny Nakazałem (ponownie) Krzyśkowi zajęcie się szczegółami. Ponieważ jednak zwykł był ostatnio znikać na dnie całe, pochłonięty zyciowymi kwestiami organizacji swojej korporacji taksówkarskiej, daj znać czy co trzeba zostało załatwione. Jeśli nie, przypilnuję osobiście.
Ardmore - potrzebuję tylko wskazówki co do wieku/ceny. Ewentualnie inne... Jestem w fazie back on stage, zatem byłby to dodatkowy pretekst do pełniejszego uaktywnienia się
PS. Rewizja zamówień jakie mamy od innych osób nastąpi tuż przed naszym wyjazdem. Bo mam nadzieję że takowy wreszcie nastąpi... |
Niestety nikt sie ze mną nie skontaktował, ani w sprawie Inchgower ani Ardmore.
Co do wytycznych, piłem w życiu 3 ardmory każdy był extraklasa.
Poproszę o cos pysznego, co do ceny to chciałbym jak najtaniej;)) |
"Crusader i Złych Macallan'ów Niszczyciel. Postrach Karuizaw. Protektor Ardmorów. Wielki Piewca CI. BOW Inkwizytor In Spe"P.W.Jasnowski.
NIE TEN PRZYJACIEL, CO CIĘ NIESIE Z KNAJPY DO DOMU, A TEN CO CZOŁGA SIE RAZEM Z TOBĄ |
|
|
|
 |
Wojciech
Singlemalt Whisky Crusader Wojciech

Ulubiona whisky: Port Ellen
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 3:42 pm
|
|
|
Faktycznie, złego Ardmora jeszcze nie piłem . Inchgowera też mile wspominam, szczególnie w miniaturkach od Babci Josefi. Ale to już chyba ne vrati |
|
|
|
 |
Rajmund
Administrator

Ulubiona whisky: już sam nie wiem...
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 5:46 pm
|
|
|
To se ne vrati, ne vrati. Szczególnie, że to była Inchowger butelkowana jeszcze przez poprzedniego właściciela destylarni. Teraz to ma już wartość kolekcjonerską, a swego czasu piliśmy to jak herbatę
Pozdrawiam,
Rajmund |
|
|
|
 |
Pawcio

|
Wysłany: Wto Wrz 05, 2006 3:49 pm
|
|
|
Wiktor , znowu cisza odezwijcie się bo mnie suszy;))
[ Dodano: Pią Wrz 15, 2006 5:09 pm ]
no to chyba nie popije tego Inchgowera bo coś nie ma odzewu z BoW |
|
|
|
 |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 8:36 am
|
|
|
problem opanowany w/s ardmore odezwę się po zweryfikowaniu oferty
[ Dodano: 7 Styczeń 2011, 09:39 ]
Przypadkiem odkryłem wśród zapasów ostanią (poza archiwalnymi) butelkę Inchgower. Z numerem "2" Co by tu z nią zrobić... Radźcie |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|