czyli lustra precz! - WLW 2020
nogreg - Pon Wrz 07, 2020 3:34 pm Temat postu: WLW 2020 Witam
WHISKY LIVE WARSAW Anno Domini 2020 już niedługo: od 01 do 03 października. Jeśli ktoś poza mną z BOW jest zainteresowany przyjazdem, to mam propozycję. Można by wspólnie wynająć pokoje/apartament, w większej grupie raźniej. Mogę wziąć na siebie rezerwację miejscówki. Koszty jak to w Warszawie, tanio nie będzie. Czekam na chętnych do piątku włącznie. Jestem osobiście zainteresowany wejściem na WLW w piątek i sobotę, no chyba żeby wystawców miało być mało. Opcje dopasujemy według potrzeb.
Wiktor - Pon Wrz 07, 2020 4:52 pm
Niestety tegoroczne WLW zostało - ostatecznie - odwołane, więc nici z planowanego wyjazdu.
W zastępstwie natomiast, szykujemy w październiku dodatkowe spotkanie "tematyczne" dla chętnych. W kameralnym gronie, w jesiennej osnowie lasów pomorskich, połączone z tradycyjnym Hubertusem, grzybobraniem oraz wieczorną pogonią za lisem (również na czworakach). Wkrótce więcej szczegółów
Hubert - Pon Wrz 07, 2020 6:03 pm
„Tradycyjnym Hubertusem „ jest tu słowem kluczem mówiącym o bardzo wysokim poziomie poziomie towarzyskim zapewnionym przez imiennika
nogreg - Pon Wrz 07, 2020 6:35 pm
Tyle co dziś byłem na ich stronie, nic nie napisali
Niemal w ślepo piszę się u Ciebie Wiktor.
Wiktor - Pią Wrz 11, 2020 5:20 pm
| Hubert napisał/a: | | bardzo wysokim poziomie |
Tak. Oczywiście. Również w wersji bio. Szczegóły tutaj
|
|
|