To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli spróbuj zanim będzie za późno... - Glenfarclas z czteropaka

Wiktor - Śro Gru 23, 2020 9:25 am

Dopisane. Postaramy się zadowolić ;) wszystkich chętnych na liście zgłoszeń, ale z uwagi na skalę zainteresowania ostatnie zapisane osoby prosimy o wstrzymanie się z wpłatami do czasu ostatecznego potwierdzenia.
rozen73 - Śro Gru 23, 2020 3:44 pm

Czyli co, że się spóźniłem?
A może Wiktorze masz wolne całe 4 butle?
Nieśmiało spytam...

Wiktor - Śro Gru 23, 2020 4:21 pm

Mam tu następującą notatkę: Rozen bierze wszystko.
Dla takiego kamikaze miałoby zabraknąć? :lol:

rozen73 - Śro Gru 23, 2020 4:50 pm

A tak się bałem :)
Boski wiatr wieje...

Wiktor - Śro Sty 27, 2021 12:12 pm

Za moment ruszają wysyłki wszystkich noworocznych samplingów. Ponieważ Glenfarclasy cieszyły się największym zainteresowaniem (kto by przypuszczał?!), aktualizacja ogólna właśnie w niniejszym temacie.

Większość wpłat już spłynęła, co niezmiernie cieszy. Dziękuję.
Następujące osoby proszone są o uregulowanie swoich wpłat do jutra: michalk, nogreg, aguero, marcink. Brak wpłaty (albo przynajmniej rzeczowego kontaktu w tej sprawie!) będzie skutkował przesunięciem na koniec listy zapisów - a dostępnych kompletów Glenfarclasa jest niestety mniej, niż osób na liście chętnych. Spóźnialscy wpłacający będą wówczas sami sobie winni :roll:

@marcink i @arogalski - proszę dodatkowo o kontakt w/s waszych spodziewanych wpłat i ew. wysyłki łączonej.

@bartoszek - proszę o informację o wysyłce?

@laphromac - w tym momencie nie załapiesz się na zamówiony zestaw, w przypadku zmian będzie
aktualizacja listy

@hubert - proszę o kontakt w/s odbioru

@adamhochul - proszę o kontakt w sprawie wpłat za poprzednie samplingi

@wszyscy - do końca dnia jutrzejszego pojawi się interesująca oferta w cyklu "Butelka na 6"; kto byłby wstępnie zainteresowany - będzie możliwość wysyłki razem z samplami.